Η εβδομάδα έχει αναδρομές, αντέχεις; Ζώδια εβδομάδας

Η εβδομάδα έχει επιστροφές και θα μιλάς με άτομο που σε θυμήθηκε, ενώ προσπαθούσες να τον/την ξεχάσεις. Ατονία, κούραση και ψυχολογικά τραλαλά. Η εβδομάδα έχει αναδρομές, αντέχεις; Ζώδια εβδομάδας – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο, στις 11/1/22 ο Άρης από τους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες φέρνει ατονία, κούραση και ψυχολογικά τραλαλά. Ναι για τέτοια κατάσταση σου μιλάω, πρόσεχε.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!

Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του γ΄ δεκαημέρου, γύρω από την 20η μοίρα.

Υστερόγραφο, στις 16/1/22 ο Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα, λέει πως κινείσαι ύπουλα ή δέχεσαι χτυπήματα κάτω από τη μέση. Θέλεις να έχεις το πάνω χέρι.

Επηρεάζονται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου γύρω από την 26η μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά εσωστρεφής αυτές τις μέρες, θέλετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μυστικές σχέσεις σας προβληματίζουν. Κριός β’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας επαναφέρει σε ένα φιλικό κύκλο του παρελθόντος,  όπου και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Μπαίνετε σε φάση επαναξιολόγησης. Κριός γ’ δεκαημέρου,  αποφύγετε διαμάχες με πρόσωπα εξουσίας και διαφυλάξτε τη θέση σας μέσα στην επαγγελματική αρένα. Μυστικά, παρασκήνιο , νιώθετε ανασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, έχετε καλύτερη ψυχολογία αυτές τις μέρες για να τρέξετε τα σχέδια σας, αλλά και να συναντήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Πλατωνική σχέση.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο σας βάζει σε διαδικασία να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας, καθώς και τη σχέση σας με πρόσωπα εξουσίας. Επανασυνδέσεις αναμένονται. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, αναθεωρείτε πολλά από τα σχέδια σας και ψάχνετε να βρείτε ένα νέο κίνητρο, κάτι που θα σας ανανεώσει. Νομικά ζητήματα σας αγχώνουν αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, σας ενδιαφέρει αρκετάηκαριέρα σας και βλέπετε ότι όσο προσπαθείτε, τόσο περισσότερο θα τα καταφέρνετε. Ευκολίες σε όλα τα ζητήματα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο επαναφέρει σχέσεις από το παρελθόν και κυρίως με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση ή είναι διαφορετικής κουλτούρας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η ενέργεια σας φαίνεται να σας εγκαταλείπει αυτό το διάστημα και δεν έχετε όρεξη να κινηθείτε. Αποφύγετε επίσης τις συγκρούσεις με άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε αυτήν την περίοδο και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Εμπιστεύεστε τη διαίσθηση σας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα φέρει ψυχολογικές πιέσεις, καθώς έχετε οικονομικές εκκρεμότητες που δεν σας αφήνουν σε ησυχία. Έντονος ερωτισμός, επιστροφή σε σχέση που σας ταλαιπωρεί ψυχικά. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε ιδιαίτερες προκλήσεις αυτό το διάστημα και η σύγκρουση σας με πρόσωπα εξουσίας είναι κάτι που πρέπει να το διαχειριστείτε με ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ψάχνετε να βρείτε νέους τρόπους να πείτε το σ΄ αγαπώ, μια που ψυχολογικά συνδέεστε με άτομο που απαιτεί συναίσθημαΑσχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Λέοντα β΄ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα σας βάλει σε διαδικασία επανεκτίμησης των προσωπικών σχέσεων και επανασυνδέσεις αναμένονται. Διλήμματα και ερωτικά πήγαινε έλα σας μπερδεύουν. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, θα πιεστείτε αρκετά μέσα στον εργασιακό σας χώρο , όπου πρέπει να κάνετε υπομονή με συναδέλφους ή τους ανωτέρους σας. Νιώθετε καταπίεση.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, νέες γνωριμίες αναμένονται και η προσωπική σας ζωή ενδέχεται να δώσει χαρές. Έρχεστε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο σας τοποθετεί σε μια παρελθοντική θέση μέσα στον εργασιακό σας χώρο, και θα είστε αρκετά πιεσμένοι. Συναδελφικές σχέσεις σας απασχολούν ιδιαίτερα. θέματα υγείας επανέρχονται. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση είναι κάτι που σίγουρα σας δημιουργεί μπελάδες αυτό το διάστημα, μια που εμπλέκεστε με άτομο που έχει τη δύναμη να ελέγχει την σκέψη σας. Προσοχή σε ψέματα, εξαπατήσεις και παράνομες σχέσεις. Συχνά θα θέλετε να αποσυρθείτε.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση βελτιώνεται σιγά σιγά και θα έχετε χρόνο να ξεκουραστείτε. Ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο θα φέρει επιστροφές και θα συναντηθείτε με άτομο του παρελθόντος. Νιώθετε ωστόσο αρκετά μπερδεμένοι. Επιχειρηματικά σχέδια σας απασχολούν ιδιαίτερα. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, επηρεάζεστε αρκετά από άτομα της οικογενείας σας και δεν έχετε καθαρή κρίση. Προσοχή στο μεταφορικό σας όχημα. Πιθανά έξοδα και ταλαιπωρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στους Ιχθύες θα ευνοήσει την ερωτική σας κατάσταση και θα ανέβει η ψυχολογία σας. Σχέση με άτομο νεότερο αναμένεται.  Επιχειρηματικές ενάρξεις. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα σας θυμίσει προβλήματα του παρελθόντος, κυρίως αυτά που δημιουργούνται από οικογενειακά μέλη. Νιώθετε πως σκορπάτε αδίκως την ενέργεια σας. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, μπορεί να πιεστείτε αυτό το διάστημα από άτομα του περιβάλλοντος σας. Χάνετε η εμπιστοσύνη σας σε αγαπημένο πρόσωπο. Αποφύγετε να συναναστραφείτε με άτομα που είναι διπρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, είστε περισσότερο κλεισμένοι αυτό το διάστημα στο σπίτι και σχεδιάζεται κάτι καινούργιο. Εσωστρέφεια, αλλά και εσωτερική ανάγκη έκφρασης συναισθήματος. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο φέρνει ασυνεννοησία και μπερδέματα μέσα στην καθημερινότητα σας. Προσοχή στο μεταφορικό σας μέσο. Σχέσεις με συγγενικά άτομα επαναξιολογούνται. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, πιέζεστε αρκετά αυτό το διάστημα από το περιβάλλον σας και πολλές φορές θα απογοητευτείτε. Κούραση, εξάντληση, ανία. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα. Συναισθηματικές απογοητεύσεις. Ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, αναζητάτε νέους τρόπους προώθησης των σχεδίων σας και βοηθιέστε αρκετά από το περιβάλλον σας. Διανύετε φάση ανοδική. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα φέρει επιπρόσθετα έξοδα και θα χρειαστεί να κλείσετε τρύπες του παρελθόντος. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε να εκμυστηρευτείτε μυστικά σας σε συγγενικά σας πρόσωπα ή άτομα που δεν γνωρίζετε καιρό. Ανάγκη για απομόνωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, έχετε περισσότερες δυνατότητες τώρα   να αυξήσετε το εισόδημα σας και να βγείτε από αδιέξοδα. Ερωτικές κόντρες αναμένονται. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο δεκαήμερο σας θα σας κάνει να αμφιβάλλετε για τα πάντα και τους πάντες. Γίνεστε αρκετά καχύποπτοι. Επιστροφές αναμένονται. Παρεξηγήσεις. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, νιώθετε πως το περιβάλλον σας δεν σας λέει αλήθειες, ότι υπάρχουν μυστικά και αυτό σας κουράζει ιδιαίτερα. Ένας παλιός φιλικός κύκλος κλείνει επεισοδιακά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, η προσωπική σας ζωή ανθίζει αυτό το διάστημα και είστε μες στην καλή χαρά. Νέες συνεργασίες θα σας οδηγήσουν στο δρόμο της επιτυχίας. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο σας βάζουν σε διαδικασία ερωτικής επανασύνδεσης και ίσως είστε το τρίτο πρόσωπο. Το διάστημα θέλει προσοχή. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, προσωρινά νιώθετε απογοήτευση και δεν θέλετε να προσπαθήσετε για τίποτα. Πιθανόν έχετε εξαπατηθεί από πρόσωπο αγαπημένο. Ο φιλικός σας κύκλος μπορεί να σας στηρίξει.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ