Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 21 έως 27/2/22

Η εβδομάδα ξεκινάει με αισιόδοξα μηνύματα και αφήνεσαι. Αγαπάς, αγαπιέσαι, ταυτόχρονα όμως, αναγκαστικές ανατροπές και ρήξεις. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 21 έως 27/2/22 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Η εβδομάδα ξεκινάει με αισιόδοξα μηνύματα και αφήνεσαι στην ροή. Αγαπάς, αγαπιέσαι, δίνεις μα και παίρνεις. Μόνο που στο τέλος, σε περιμένει μία έκπληξη, το τίμημα για τη χαρά που έχεις. Σε κάποιους δεν αρέσεις ή στέκονται εμπόδιο στην ευτυχία σου.

Μπαμ και κάτω, για κάποιους που δεν ξέρουν να ρισκάρουν αναγκαστικές ανατροπές και ρήξεις.

Υστερόγραφο,

Στις 24/2 η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, οδηγεί σε ολοκλήρωση σχέσεων, πιστεύεις ότι είσαι κοντά στο άτομο που σε μαγεύει, υποσχέσεις ακούγονται. Δεν πρέπει να είσαι ευκολόπιστος. Επηρεάζεται κυρίως τα ζώδια της γης και του νερού, γύρω από την 22η μοίρα.

Υστερόγραφο, 

Στις 23/2 ο Άρης σε εξάγωνο με Ποσειδώνα ενδυναμώνει τα όνειρα, τις προσδοκίες, κυνηγάς τους στόχους σου, καταφέρνεις πράγματα. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της γης, του νερού, του γ΄ δεκαημέρου γύρω από την 22η μοίρα.

Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, θέλεις να συνθηκολογήσεις με το περιβάλλον σου και ας φανείς ευάλωτος, Ανοίγεσαι συναισθηματικά, λες αλήθειες. Επανασυνδέσεις. Κριός β’ δεκαημέρου, ανατροπές και πιέσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα αναμένονται. Προσοχή σε ξοδέματα συναισθηματικά . Καιρός για θεραπεία. Κριός γ’ δεκαημέρου, έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις τον έρωτα ή μια επαγγελματική επιτυχία, μετά βέβαια από προσπάθεια και αρκετή κούραση. Συναντήσεις με πρόσωπα εξουσίας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, έχετε τη δυνατότητα να ενταχθείτε σε ένα νέο περιβάλλον, και να υποστηρίξετε τα σχέδια σας από κοινού. Φως σε φιλικές σχέσεις. Ταύρος β’ δεκαημέρουξαφνικές ρήξεις με άτομα που συνδέεσαι μέσα στον επαγγελματικό χώρο αναμένονται. Προσοχή σε βιαστικές αποφάσεις και αστοχίες. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  σημαντικές εξελίξεις που σε βοηθάνε να βγεις από αδιέξοδα και απελευθερώνεσαι αρκετά. Συζητήσεις και προοπτική για ταξίδι. Επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε αρκετά με θέματα καριέρας και συζητήσεις με πρόσωπα εξουσίας θα συμβάλλουν θετικά στην ολοκλήρωση των στόχων σας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, δέχεστε χτυπήματα από άτομα του περιβάλλοντος σας αλλά αυτό θα σας κινητοποιήσει να απελευθερωθείτε και να προχωρήσετε, πετώντας τα δεκανίκια. Ένα ταξίδι σας ανοίγει πόρτες. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ανοιχτούς λογαριασμούς θα θελήσετε να κλείσετε με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα και αυτό θα σας βγάλει από την ρουτίνα σας. Έρωτας απαγορευμένος, το ζείτε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, έχετε αρκετά διλήμματα αυτό το διάστημα, ωστόσο η διάθεση σας θα είναι θετική και θα μπορέσετε να βοηθηθείτε και από άτομα του περιβάλλοντος σας. Ταξίδια, σπουδές και επαφές, γνωριμίες από απόσταση θα σας απασχολήσουν. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ανατρέπονται ξαφνικά φιλικές σχέσεις και μπαίνετε αναγκαστικά σε ένα νέο κύκλο ή μια ομάδα. Θέλετε, αναζητάτε το καινούργιο. Εμπειρίες που σας δυναμώνουν. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, αναμένονται ερωτικές πάλες αυτό το διάστημα, καθώς προσπαθείτε να βρείτε αλήθειες ή να απομακρυνθείτε από μια κατάσταση. Κυνηγάτε τα όνειρα σας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, έχετε βρει τρόπους να έρθετε κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και γίνονται αποκαλύψεις. Οικονομικές αλλαγές. Ασχοληθείτε με δάνεια, οφειλές. Λέοντα β΄ δεκαημέρου, συγκρούεστε και πάλι με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και αυτό θα σας κουράσει ψυχολογικά. Αναμένονται συγκρούσεις, και ρήξεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αστάθεια. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αναζητάτε τρόπους να διαφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και μέσα από ξαφνικές εκπλήξεις θα τα καταφέρετε. Η εργασιακή σας ζωή έχει το ενδιαφέρον της. Έρωτας στο γραφείο.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η προσωπική σας ζωή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και νιώθετε να ξεπερνάτε εμπόδια του παρελθόντος. Νέα σχέση, γνωριμία, επισημοποίηση. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, αλλάζει ξαφνική η καθημερινότητα σας και αυτό θα σας χαλάσει τη διάθεση. Συζητήσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας , ιδιοσυγκρασίας σας εξιτάρουν.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή έχει ενδιαφέρον και θα βρεθείτε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Ζήλιες, κτητικότητα αλλά και υποσχέσεις αναμένονται.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε αρκετά με την εργασιακή σας κατάσταση και τις συναδελφικές σας σχέσεις. Μπορείτε να αλλάξετε τον χώρο εργασίας  ή να μιλήσετε για μια μετακόμιση. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά αναστατωμένοι λόγω παρεξηγήσεων που συμβαίνουν με συγγενείς ή άτομα που διαχειρίζεστε κοινή περιουσία. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, εντάσεις αναμένονται μέσα στην οικογενειακή εστία και αυτό θα σας αναστατώσει. Βρείτε τρόπους να πλησιάσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, μια νέα γνωριμία θα σας φτιάξει την ψυχολογία, αναμένονται ερωτικά σκιρτήματα. Νιώθετε πως έχετε βρει έναν άνθρωπο που σας καταλαβαίνει. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ξαφνικά θα νιώσετε να αλλάζουν τα δεδομένα στη ζωή σας, αναμένονται  ανατροπές σε σχέσεις ζωής. Ρήξεις, εντάσεις. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, δραστήριοι και ανοιχτοί σε νέες συμφωνίες, κυρίως εάν κινείστε μέσα από το διαδίκτυο και βγαίνετε από αδιέξοδα. Προβολή, δημοσιότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε αρκετά με θέματα σπιτιού και θα θελήσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας βασανίζουν εδώ και καιρό. Η προσωπική σας κατάσταση παραμένει ιδιαίτερη. Τοξότη β’ δεκαημέρου, διαταράσσονται ξαφνικά οι σχέσεις με το περιβάλλον σας με αποτέλεσμα να μετακομίσετε, να αλλάξει ο τόπος κατοικίας σας. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, υιοθετείτε πλέον νέους τρόπους αύξησης του εισοδήματος σας και αυτό θα φέρει αποτελέσματα. Πιθανά έξοδα όμως σας χαλάνε την ψυχολογία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ψάχνετε μια ευκαιρία να τονώσετε την δουλειά σας και έχετε νέες προτάσεις που θα σας απογειώσουν σιγά σιγά. Φλερτ, συναντήσεις αναμένονται. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, εξελίξεις αναμένονται να διαταράξουν την ερωτική νηνεμία και πιθανόν οι νέες σας επιλογές να φέρουν και τις αναμενόμενες ρήξεις. Προσοχή σε κεραυνοβόλους έρωτες. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, ενεργοποιείστε αρκετά αυτό το διάστημα και θα φέρετε τα ποθητά αποτελέσματα. Εξελίξεις σε θέματα καριέρας σας ικανοποιούν. Πρέπει όμως να προβάλετε την ανταγωνιστική σας φύση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αρκετές συνειδητοποιήσεις θα γίνουν αυτό το διάστημα και είναι στο χέρι σας να αναλάβετε δράση και να διώξετε ότι σας παρενοχλεί συναισθηματικά.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ανατροπές, εξελίξεις πολλές φορές που σας βγάζουν από την ασφαλή σας ζώνη, αναμένονται αυτό το διάστημα. Γενική άρνηση, λέτε όχι σε ότι /όποιον σας καταπιέζει. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, μυστικές κρυφές συναντήσεις, συνομιλίες αναμένονται και πιθανόν να ικανοποιηθείτε ψυχικά. Εντάσεις μέσα στον εργασιακό χώρο αναμένονται. Φλερτ

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, επαναξιολογήσεις σχέσεων, αλλά και νέες εξελίξεις γύρω από την προσωπική σας κατάσταση αναμένονται. Συζητήσεις με νέους συνεργάτες. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ανατρέπονται οι ισορροπίες αυτό το διάστημα, ωστόσο έτσι προχωράτε προς νέες επιλογές και θα ανοίξετε κλειστές πόρτες. Εσωτερικές συγκρούσεις, αλλά και κρυφή βοήθεια. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, δυναμικά κινείστε μέσα σε έναν νέο κύκλο και εύκολα δημιουργούνται δυνατές φιλίες. Δημόσιες σχέσεις ευνοούνται. Η ερωτική σας ζωή θα σας απορροφήσει αρκετά.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ