Τα ζώδια της εβδομάδας 24 έως 30/1/22

Μπαίνεις σε τροχιά τελικών εκκαθαρίσεων. Θέλεις να τελειώνεις με το παρελθόν. Δεν έχεις αγωνία, απλά να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου. Τα ζώδια της εβδομάδας 24 έως 30/1/22 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Η Αφροδίτη σε ορθή φορά βοηθάει να κατασταλάξεις. Μην κάνεις πάλι πίσω μπρος.

Υστερόγραφο, στις 26/1/22 ο Ερμής επιστρέφει στον Αιγόκερω και θα είσαι πιο σοβαρός μετρημένος, απλά ώριμος. Δεν πέφτεις στα ίδια λάθη.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γ΄δεκαημέρου.

Υστερόγραφο, στις 24/1/22 ο Άρης από τον Αιγόκερω σε έξαρση, ενδυναμώνει τη σχέση σου με την ύλη, μιλάει για υλοποιήσεις, για στόχους εφικτούς, αλλά όλο και βάζεις τον πήχη ψηλά. Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια της γης και του νερού.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, εντείνεται ο ανταγωνισμός μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, και συγκρούεσαι με πρόσωπα εξουσίας, και με το κατεστημένο. Κριός β’ δεκαημέρου, δέχεσαι εύνοια από πρόσωπα εξουσίας και υπογράφεις συμφωνίες που σε κάνουν πιο δυνατό, σε ανεβάζουν μέσα στο κοινωνικό πλαίσιο. Κριός γ’ δεκαημέρου, αποκαλύψεις που φέρνουν αναταραχή και μυστικά που πρέπει να κρατήσεις  και είναι δύσκολο αυτό να γίνει. Εντάσεις, πισώπλατα μαχαιρώματα και επιστροφή σε ένα αγχωτικό περιβάλλον. Όμως έχεις τον τρόπο να χειριστείς τις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ανοίγεστε σε μακρινούς ορίζοντες και δεν σας κρατάει τίποτα σε καταστάσεις που έχουν ξεφτίσει. Βλέπετε πως το παρελθόν δεν σας εξυπηρετεί. Διευκολύνεστε σε θέματα νομικά. Έρωτας από απόσταση.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, επιστροφή σε μια σχέση από απόσταση και νιώθετε σαν μικρό παιδάκι . Είστε έτοιμοι να ξεκόψετε τελείως από άτομα που δεν σας στηρίζουν. Ταξίδια και νέες επιλογές γύρω από θέματα σπουδών. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, κυνηγάτε λύσεις γύρω από νομικά ζητήματα, θέματα σπουδών και αναζητάτε το καινούργιο που θα σας βγάλει από την στασιμότητα. Έχετε κρυφή ατζέντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, έχετε ανασφάλεια αυτό το διάστημα, καθώς ασχολείστε αρκετά με οικονομικά ζητήματα και αναγκαστικά έρχεστε σε σύγκρουση με άτομα που εμπλέκονται αρκετά. Η ερωτική σας ζωή ενδέχεται να σας προβληματίσει. Δίδυμος β’ δεκαημέρου,   ερωτικές επιστροφές αναμένονται αυτό το διάστημα, ωστόσο είστε αρκετά μπερδεμένοι, ωστόσο θα υποκύψετε. Οικονομικά προβλήματα επιλύονται. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε εντάσεις μέσα στο περιβάλλον σας, λόγω κακής διαχείρισης κοινής οικονομικής περιουσίας και αυτό θα σας στεναχωρήσει αρκετά. Μυστικά αποκαλύπτονται. Παράνομες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, νιώθετε να συγκρούεστε αρκετά έντονα με το περιβάλλον σας και αυτό θα σας απογοητεύει. Προσοχή σε εντάσεις και κόντρες με αγαπημένα άτομα. Αναμένονται ρήξεις. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, αναμένονται επιστροφές αυτές τις μέρες που θα καθορίσουν την προσωπική σας κατάσταση. Είστε έτοιμοι για το αντίο ή θέλετε μια επανάληψη; Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε να εμπιστευτείτε άτομα που σας έχουν διαψεύσει στο παρελθόν. Θα γίνουν τα ίδια λάθη. Μείνετε σε απόσταση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ένταση και κόντρες αναμένονται μέσα στην καθημερινότητα σας και αυτό σας κάνει να χάνετε την υπομονή σας. Νεύρα με συναδέλφους. Κούραση και αρκετές υποχρεώσεις. Λέοντα β΄ δεκαημέρου, επιστροφή σε ένα εργασιακό περιβάλλον που θα σας χαλαρώσει και η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο άνετη. Φλερτ μέσα στον εργασιακό χώρο. Προσοχή σε διατροφικές ατασθαλίες. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε να εμπιστευτείτε άτομα που συνεργάζεστε, καθώς ενδέχεται να σας αφήσουν ακάλυπτους. Επιστρέφει ένα ζήτημα του παρελθόντος.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά δυναμικοί αυτό το διάστημα και αποφασισμένοι να τρέξετε ζητήματα γύρω από την επαγγελματική σας καταξίωση. Φλερτ αλλά και επιπόλαιες γνωριμίες. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις αλλά και επιστροφές που περιμένατε να γίνουν. Ανοίξτε τα χαρτιά σας. Μην είστε μαζεμένοι.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου, εμπλέκεστε σε παράνομες σχέσεις, ή είστε το τρίτο πρόσωπο ή θέλετε να λοξοδρομήσετε. Αποκαλύψεις αναμένονται. Συζητήσεις γύρω από επιχειρηματικά σχέδια. Ρίσκο.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, εντάσεις, απρόοπτα έξοδα αλλά και νεύρα αυτό το διάστημα σας κάνουν να λυγίζετε ή να χάνετε την αισιοδοξία σας. Αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας ή τα ξεσπάσματα θυμού. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ασχολείστε όλο και περισσότερο με το σπίτι και τα πρόσωπα της οικογενείας σας. Επιστρέφει ένα ζήτημα του παρελθόντος. Επανασυνδέσεις αναμένονται. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, μυστικά, δολοπλοκίες , και κρυφές κινήσεις χαλάνε την ατμόσφαιρα. Χάνετε την εμπιστοσύνη σας σε άτομο που συνδέεστε ψυχικά. Αμφιταλαντεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε πλέον έτοιμοι να τρέξετε τα σχέδια σας, να συζητήσετε με συνεργάτες και να βάλετε σε πρόγραμμα τη ζωή σας. Νικάτε την στασιμότητα. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, μηνύματα, ερωτικές εξομολογήσεις και επιστρέφεται αρκετά δυναμικά για να φτιάξετε την προσωπική σας κατάσταση. Σχέδια που είχαν παγώσει, παίρνουν πάλι μπρος.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, κινείστε διπλωματικά και ξέρετε πως πρέπει να αποφεύγετε τις συζητήσεις που δεν οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα. Σας πλησιάζει το αγαπημένο σας πρόσωπο, εξομολογήσεις που δεν περιμένατε να ακούσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, προχωράτε προς εκκινήσεις που απαιτούν να βάλετε το χέρι στην τσέπη και αυτό θα σας αγχώσει. Κυνηγάτε τους στόχους σας. Ερωτικά αδιέξοδα ή καυγαδάκια. Τοξότη β’ δεκαημέρου, επιστροφές χρημάτων αναμένονται και φαίνεται να φτιάχνει λίγο η πρακτική πλευρά της ζωής σας. Είστε πιο χαλαροί. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, συζητάτε για μια μελλοντική συνεργασία, είστε όλο και πιο κοντά στο να βγείτε από μια παρελθοντική κατάσταση. Επιστροφές χρημάτων. Κρυφή στήριξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, είστε γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής.  Φτιάχνετε ξανά τη ζωή σας. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ερωτικές επιστροφές αναμένονται αυτές τις μέρες , και κοιτάξτε να το απολαύσετε στιγμές με το ταίρι σας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, αναμένονται συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά σχέδια αλλά και για μια προσωπική σχέση. Μπαίνετε σε φάση ανοδική, αλλά καλό θα είναι να μην ανοίγετε τα χαρτιά σας. Διαφυλάξτε τα μυστικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σας και συνεχίζετε να τεστάρετε τους πάντες και τα πάντα. Θέλετε γενναία ξεκαθαρίσματα και κάποια άτομο , αναγκαστικά θα φύγουν από τη ζωή σας. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, επιστροφές σε μυστικές, και ίσως παράνομες καταστάσεις και μπερδεύεστε αρκετά. Σιγά σιγά θα ξετυλίξετε το κουβάρι. Κρυφή στήριξη. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, μιλάτε με άτομα που σας στηρίζουν κρυφά και ενδυναμώνετε έτσι συμμαχίες. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή, καθώς κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά έτοιμοι να ενταχθείτε σε ένα νέο κοινωνικό σύνολο και να κυνηγήσετε κοινούς στόχους. Ανταγωνισμός αναμένεται. Φλερτ μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, έχετε την τύχη με το μέρος σας αυτές τις μέρες και ανοίγει ο κύκλος σας με αποτέλεσμα να είστε όλο και πιο κοντά στην πραγμάτωση ενός ονείρου σας.   Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, επιστροφή σε έναν φιλικό κύκλο που σας στηρίζει και συζητάτε εκ νέου πιθανόν σχέδια και την συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα. Μια φιλική σχέση αλλάζει μορφή.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ