Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 21 με 24 Μαρτίου

Είναι περίεργη η εβδομάδα, έχει τα πάνω, και τα κάτω της, σκέτο μαρτύριο… Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 21 με 24 Μαρτίου – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Είναι περίεργη η εβδομάδα, έχει τα πάνω, και τα κάτω της, σκέτο μαρτύριο. Περπατάς σε ναρκοπέδιο. Ίσως σωθείς, ίσως και όχι. Σε δοκιμάζει η ζωή!

Είσαι έτοιμος/η να υψώσεις το ανάστημα σου; Πάρε πρωτοβουλίες, ξέχνα τις απώλειες, διαχειρίσου τις σκέψεις σου. Πες ναι στο παραμύθι.

Υστερόγραφο,

Στις 22/3/22, ο Άρης από τον Υδροχόο συγκρούεται με τον Ουρανό στον Ταύρο και αναμένονται “βίαια γεγονότα”, θα πέσεις σε τοίχο εάν δεν προσέξεις τίποτα δεν μένει όρθιο.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου γύρω από την  12η μοίρα.

Υστερόγραφο, 

Στις 26/3/22, ο Ερμής από τους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σε κάνει χαρισματικό, σε προσέχουν, ανεβαίνεις επίπεδο, μπαίνεις στην αφρόκρεμα.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της γης και του νερού του γ’ δεκαημέρου. γύρω από την 28η μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, από μια περίοδο εσωστρέφειας προχωράτε σιγά σιγά προς τα έξω, επιλέγετε να είστε κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε και πιο δυναμικά θα κινηθείτε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Κριός β’ δεκαημέρου, προσοχή σε εντάσεις και διαπληκτισμούς γύρω από οικονομικά ζητήματα, καθώς ενδέχεται να διαταραχθούν σημαντικές σχέσεις. Πιθανή στροφή προς την μεταφυσική. Επιτυχία εάν ασχολείστε με την Τέχνη. Κριός γ’ δεκαημέρου, πολύ καλή εβδομάδα, βρίσκεστε κοντά σε άτομα που αγαπάτε και εκπλήρωση στόχων αναμένονται. Δημιουργικές ενασχολήσεις σας δίνουν το προβάδισμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ταυτίζεστε τώρα περισσότερο με ένα φιλικό κύκλο ή μια συλλογική δραστηριότητα και είναι εύκολο να δείξετε τι αξίζετε. Νέα γνωριμία και επιτυχία σε δημόσιες σχέσεις. Μέρες που απαιτούν επικοινωνία. Ταύρος β’ δεκαημέρουπιθανές ρήξεις σε συνεργασίες αναμένονται αυτό το διάστημα και καλό θα ήταν να προετοιμαστείτε. Πιθανή νέα γνωριμία μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Δημόσιες σχέσεις επιβάλλονται. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, τυχερό το διάστημα για τους σπουδαστές, τους ελεύθερους επαγγελματίες και για όσους ψάχνουν την τύχη πέρα από τα τετριμμένα. Άτομα διαφορετικής κουλτούρας σας προσεγγίζουν με ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, νιώθετε να ακολουθείτε τα όνειρα σας και έχετε μεγαλύτερη πειθώ πλέον αλλά και απήχηση στο περιβάλλον σας. Συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες,  υποστηρίζετε μια κοινή ιδέα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, μπορείτε τώρα να οραματιστείτε το μέλλον σας με ακρίβεια, καθώς πολλά όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα.  Προσοχή μόνο στο παρασκήνιο, καθώς κοντινά σας άτομα συνεχίζουν να σας επικρίνουν και πιέζουν ψυχολογικά. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο δυνατοί μέσα σας για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της περιόδου, αλλά και η εικόνα σας προς τα έξω έχει αλλάξεις. Δυναμικές εκκινήσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, είστε πλήρως αφοσιωμένοι σε επαγγελματικά σχέδια και η επαφή σας με άτομα εξουσίας θα σας φανεί πολύ χρήσιμη. Νιώθετε πως πρέπει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, προτάσεις θα γίνουν αυτήν την εβδομάδα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Ταξιδεύετε, έρχεστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Λέτε αντίο στο παρελθόν. Το περιβάλλον σας όμως αντιδρά στις νέες επιλογές σας. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, διανύετε μια φάση αρκετά εποικοδομητική και έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε ταλέντα, ικανότητες και να κάνετε τη διαφορά. Σταθερές συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, Λέοντα β΄ δεκαημέρου, πιέζεστε αρκετά αυτό το διάστημα καθώς πρέπει να αντιμετωπίσετε επαγγελματικές αντιξοότητες αλλά και αρνητικές συμπεριφορές. Εκτονωθείτε μέσα από ένα ταξίδι ή επαφές με άτομο εκτός του περιβάλλοντος σας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση βελτιώνεται αυτό το διάστημα και μπορείτε να προωθήστε τα σχέδια σας αλλά και να κερδίσετε τη θέση που είχατε στο μυαλό σας. Ο έρωτας ανθίζει μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, μέσα από τις διαπροσωπικές επαφές συνειδητοποιείτε την αλήθεια σας και προχωράτε προς ξεκαθαρίσματα που σας ευνοούν. Η οικονομική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, η προσπάθεια σας να γεφυρώσετε ένα χάσμα ανάμεσα σε εσάς και στο άτομο που σας ενδιαφέρει , θα πέσει στο κενό. Τα φαινόμενα απατούν. Πιθανόν νέα σχέση.Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ερωτευμένοι είστε αυτήν την περίοδο και ζείτε ένα όνειρο όπως ακριβώς το είχατε φανταστεί. Επαγγελματική άνοδο αναμένεται. Προσοχή σε υπερβολές.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, θέλετε πλέον να επενδύσετε στην προσωπική σας ζωή, και θα κάνετε τα πάντα να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Άνοιγμα σε επικοινωνίες. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις εντάσεις και τους ακραίους διαπληκτισμούς με άτομο που μοιράζεστε κοινά περιουσιακά αποκτήματα. Πιθανές ρήξεις και χωρισμοί. Θετικές εξελίξεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, διανύετε μια θετική εβδομάδα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε από το άγχος της καθημερινότητας. Πρόσωπα εξουσίας στηρίζουν τις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, προσηλωμένοι περισσότερο στην εργασιακή σας κατάσταση, και θα προσπαθήσετε να οργανώσετε την καθημερινότητα σας. Νέες διατροφικές συνήθειες. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, η επαφή σας με χρόνιους συνεργάτες θα διαταραχθεί και ίσως σας στοιχίσει συναισθηματικά. Ωστόσο, μια ερωτική θετική εξέλιξη αναμένεται. Οικονομική βοήθεια. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η επαφή σας με νέους συνεργάτες οδηγεί σε θετικές εξελίξεις και ανεβαίνει η ψυχολογία σας. Συμφωνίες, αγοραπωλησίες, σπουδές αλλά και ταξιδάκια αναμένονται. Συνομιλίες με αγαπημένο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Σχέση με νεότερο άτομο αναμένεται. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται. Τοξότη β’ δεκαημέρου, αποφύγετε να διαταράξετε χρόνιες συνεργασίες που θα επηρεάσουν την εργασιακή σας κατάσταση και ασχοληθείτε περισσότερο με την οργάνωση του χρόνου σας. Επικοινωνία με άτομο που συνδέεστε ψυχικά. Συζητήσεις για αλλαγή κατοικίας, διαμόρφωση νέου χώρου. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και ολοκλήρωση σχεδίων οδηγούν σε οικονομικές ανάσες και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. συναντήσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες. Οικειότητα με άτομο που σας συνδέει ψυχικό δέσιμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, έχετε την ανάγκη να ανανεώσετε οικογενειακές σχέσεις και να έρθετε κοντά σε άτομο που νοιάζεστε. Θέματα περί ακίνητης περιουσίας θα σας απασχολήσουν. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί και ενδέχεται να ζήσετε στιγμές που θα διαταράξουν την εικόνα που έχετε για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, εύνοια έχετε αυτό το διάστημα για να προωθήσετε την δημόσια εικόνα σας αλλά και να ξεπεράσετε όποιον/α σας πλήγωσε με άλλη αγκαλιά. Γενική ανανέωση, ταξίδια, επαφή με νέο κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας και κυνηγάτε το καινούργιο και βέβαια το άπιαστο. Νέες συνεργασίες και επαφές κυρίες μέσα από το διαδίκτυο. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ετοιμάζεστε για νέες εκκινήσεις και το σύμπαν θα σας προλάβει. Ρήξεις, χωρισμοί αλλά και περίεργες επανασυνδέσες αναμένονται. Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν. Θέματα οικονομικής φύσεως βελτιώνονται. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, έχετε τη δυνατότητα να ενδυναμώσετε την παρουσία σας μέσα σε ένα παρασκήνιο και να βγείτε κερδισμένοι. Άτομα σας στηρίζουν μυστικά. Σχέσεις αγάπης.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, οι κοινωνικές σας επαφές βελτιώνονται αυτό το διάστημα και είστε σαφώς πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες. Ρήξεις με το παλιό, αναμένονται. Προσοχή σε υπογραφές, συμβόλαια. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο ανεβασμένοι αυτό το διάστημα, καθώς ένα μεγάλο σας όνειρο πραγματοποιείται. Είστε κοντά σε άτομο που αγαπάτε. Σας στηρίζουν φίλοι. Συμμετοχή σε κοινωνική δραστηριότητα. Δημόσιες σχέσεις ευνοούνται.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ