Τα ζώδια της εβδομάδας 14 έως 20 Μαρτίου 2022

Με ανανεωτική διάθεση αντιμετωπίζεις την εβδομάδα, και θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου. Τα ζώδια της εβδομάδας 14 έως 20 Μαρτίου 2022 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Η Πανσέληνος στις 18/3/22 στην Παρθένο δείχνει να πετάς το τοξικό, το βρώμικο, καθαρίζεις, θέλεις, απαιτείς κάθαρση. Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του γ΄δεκαημέρου.

Υστερόγραφο,

Στις 19/3/22 η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κόβει χρόνιους δεσμούς με το κατεστημένο και γεννιέται το καινούργιο. σε κάποιους σίγουρα δεν θα αρέσει η νέα “τάξη” πραγμάτων.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες , Σκορπιοί, Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου γύρω από την  12η μοίρα.

Υστερόγραφο, 

Στις 20/3/22 ξεκινά η αστρολογική χρονιά, Εαρινή Ισημερία, και ο Ήλιος στον Κριό δίνει την ώθηση για νέα ξεκινήματα και παρορμητικές κινήσεις. Μπαίνει το νερό στο αυλάκι. Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρος, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, του α’ δεκαημέρου.

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σας και ξεκινά η αστρολογική σας χρονιά. Ξεκαθαρίσματα αλλά και νέες εκκινήσεις που θα οδηγήσουν σε ένα νέο τοπίο. Κριός β’ δεκαημέρου,προσοχή σε αιφνίδια έξοδα και σε αλόγιστες επιθυμίες που οδηγούν σε λάθος επιλογές. Το παρασκήνιο στον εργασιακό σας χώρο στηρίζει τις προσπάθειες σας. Στροφή προς την μεταφυσική. Κριός γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα καθαρίσει το περιβάλλον σας από οτιδήποτε τοξικό, επιβάλλεται να αλλάξετε το πρόγραμμα σας και θα ανανεωθείτε μέσα από ένα νέο τρόπο διατροφής. Μετακινείστε μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, εσωστρέφεια και προσωπικά ξεκαθαρίσματα αναμένονται αυτές τις μέρες, με αποτέλεσμα να έχετε ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Νιώθετε να στηρίζεστε στο κενό. Καλλιτεχνικές τάσεις. Ταύρος β’ δεκαημέρουπροσοχή σε απότομες ρήξεις και συνεργασίες, καθώς θα επικρατούσαν αρκετές εντάσεις και αντιθέσεις. Φιλικές συμμαχίες αναμένονται. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο οδηγεί στην απελευθέρωση σας από δυσλειτουργικές ερωτικές καταστάσεις. Κάτι καινούργιο ξεκινάει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο κοινωνικοί και έτοιμοι να να βουτήξετε σε ένα νέο κύκλο πραγμάτων που θα σας οδηγήσει σιγά σιγά στην επιτυχία. Φιλικές σχέσεις τείνουν να αλλάξουν μορφή. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η προσπάθεια σας να απεγκλωβιστείτε από μια κατάσταση ίσως πέσει στο κενό ή φέρει ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε επαγγελματικές σχέσεις. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο σας προετοιμάζει για μια νέα συναισθηματική κατάσταση που θα επηρεάσει τις οικογενειακές σας σχέσεις. Κοινή απόφαση συγκατοίκησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα μέσα στο επαγγελματικό στερέωμα και πιθανόν η γνωριμία σας με πρόσωπο εξουσίας θα ανοίξει πόρτες. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, είστε τυχεροί αυτό το διάστημα, καθώς μπορείτε να πλησιάσετε τους στόχους σας, και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Φιλίες που έχουν γεύση ερωτική σας εξιτάρουν.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο οδηγεί στο κλείσιμο δυσλειτουργικών κύκλων και προσπαθείτε να βρείτε νέους φίλους και συνεργάτες. Διαδικτυακές επαφές και γνωριμίες που τονώνουν την αυτοπεποίθηση σας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε αυτό το διάστημα για να συναντήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Συζητήσεις για μια επαγγελματική πρόταση που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Είστε δεκτικοί στο καινούργιο. Λέοντα β΄ δεκαημέρου, ερωτικές εκπλήξεις επιφυλάσσουν οι μέρες και έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε και να έρθετε κοντά σε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, αναμένονται και ρήξεις με πρόσωπα εξουσίας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας ταλαιπωρήσει, καθώς αναμένονται επιπρόσθετα έξοδα και πιθανόν κάποιοι να αλλάξετε εργασία. Συναισθηματικά ξοδέματα.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ακολουθείτε πλέον ένα νέο τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας ζητημάτων, και αυτό ίσως σας φέρει σε αντιπαράθεση με κοντινά σας πρόσωπα. Ο έρωτας πάντα είναι στη σκέψη σας. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία να βγείτε από μια εγκλωβισμένη κατάσταση και να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο και από το μηδέν. Προτάσεις για ταξίδια και επαγγελματικές συμφωνίες. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας οδηγεί σε κλείσιμο κύκλων, και αναπόφευκτα τώρα απομακρύνεστε από οτιδήποτε τοξικό. Αναγνωρίζετε την αξία σας.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, νέα προσωπικά ξεκινήματα θα γίνουν αυτήν την εβδομάδα και μπαίνει το νερό στο αυλάκι. Συνεργάτες που στηρίζουν τα όνειρα σας, εμφανίζονται. Πιθανή δέσμευση. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, προτάσεις που αφορούν την εργασιακή σας κατάσταση θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα υπάρχει εξέλιξη. Αποφύγετε πιθανές ρήξεις με άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία ή την καθημερινότητα σας. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο φορτίζει τον συναισθηματικό σας κόσμο, αλλά φέρνει ατονία, κούραση και νιώθετε έντονη εξασθένιση. Αποφύγετε τις παρασκηνιακές ενέργειες. Αποκαλύψεις που σας εκθέτουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, εκκινήσεις γύρω από την εργασιακή σας κατάσταση αναμένονται και αυτό σταδιακά θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλετε. Σπάτε τη ρουτίνα με νέες ενασχολήσεις. Οι διατροφικές συνήθειες αλλάζουν. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, εξελίξεις γύρω από την προσωπική σας κατάσταση αναμένονται και ζείτε φάση εκπλήξεων. Νιώθετε πως το σύμπαν σας κάνει πλάκα; Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει κλείσιμο κύκλων και νέες επαφές σας τοποθετούν σε μια ενδιαφέρουσα πραγματικότητα. Αφήνετε πίσω το παρελθόν. Γνωριμίες που έχουν προοπτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ξεκινάει μια ενδιαφέρουσα ερωτική κατάσταση αυτό το διάστημα και είστε πιο δεκτικοί στο καινούργιο. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ευκαιρίες ξεπηδάνε μέσα στον εργασιακό σας χώρο και διεκδικείτε πλέον τα θέλω σας. Βάζετε όρια, αλλά και σπάτε τη ρουτίνα. Πιθανόν ρήξη, διακοπή συνεργασίας. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο καθαρίζει το επαγγελματικό πεδίο από τους ανταγωνιστές σας και φαίνεται πως είστε εσείς οι νικητές. Ερωτική υπεροχή. Πρόσωπο κύρους σας πλησιάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, νιώθετε να μπαίνετε σε μια νέα φάση της ζωής σας, όπου πρέπει να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις. Πιθανή αλλαγή στέγης, ανάγκη για συναισθηματική εγγύτητα. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ευκαιρίες για νέες γνωριμίες έχετε αυτό το διάστημα και παρά την έντονη, πιεστική σας καθημερινότητα, θα μπείτε σε πειρασμούς. Έξοδα αναμένονται. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος στην Παρθένο σας δίνει τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν, αλλά συγχρόνως θα μετρήσετε απώλειες. Συγγενικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, προχωράτε προς νέες εκκινήσεις που θα βοηθήσουν την βελτίωση του επαγγελματικού σας προφίλ. Σπουδές, νέες συνεργασίες, συμφωνίες, αγοραπωλησίες αναμένονται. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση παρουσιάζει διακυμάνσεις, ίσως έφτασε η στιγμή να δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα. Επαγγελματικά διλήμματα αναμένονται. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας πιέσει ψυχολογικά, καθώς θα πρέπει να εναντιωθείτε σε άτομα που τρέφετε συναισθήματα. Οικονομική κρίση αναμένεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, ξεκινάει ένας νέος κύκλος για εσάς όπου καλείστε να φτιάξετε την πρακτική πλευρά της ζωής σας και να τονώσετε το εισόδημά σας. Νέες συνεργασίες επιβάλλονται. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, έχετε τις ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδια σας και να τονώσετε τις επαφές σας. Φλερτ, ερωτικά μηνύματα και έντονοι διάλογοι. Πιθανόν σκέψεις για μετακόμιση. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα αναστατώσει την προσωπική σας κατάσταση και θα αναγκαστείτε να ακολουθήσετε τις εξελίξεις. Νέα σχέση, επισημοποίηση, αλλά και πιθανό τέλος.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ