Νέο Persil Renew, από 90% φυσικής προέλευσης συστατικά και έως 100% ανακυκλωμένα μπουκάλια

Το Νέο Persil Renew ανανεώνει την εμφάνιση του και προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα στα ρούχα μας με τη βελτιωμένη σύνθεσή του! Νέο Persil Renew, από 90% φυσικής προέλευσης συστατικά και έως 100% ανακυκλωμένα μπουκάλια

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Αλλάζει τα δεδομένα στο πλύσιμο των ρούχων και φροντίζει το περιβάλλον συμβάλλοντας δραστικά στην προστασία του, xάρη στα νέα ανανεωμένα μπουκάλια έως 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικό, καθώς και στις νέες βελτιωμένες συνθέσεις των προϊόντων από >90% φυσικής προέλευσης συστατικά.

Γίνεται το 1o ειδικό απορρυπαντικό σε μπουκάλι 100% ανακυκλώσιμο και από 50 έως 100% ανακυκλωμένο πλαστικό*.Το εντυπωσιακό του design συνδυάζεται απόλυτα με τη νέα του σύνθεση,βελτιωμένη σε ένζυμα και πολυμερές και από >90% φυσικής προέλευσης συστατικά για καλύτερη φροντίδα και διατήρηση των ρούχων. Παράλληλα προσφέρει μεγαλύτερη καθαριστική δράση, καλύτερη ανανέωση των χρωμάτων και των ινών των ρούχων, δίνοντάς τους 3 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.Έτσι, το Persil Renew με αλλαγές φιλικές προς το περιβάλλον, επιβεβαιώνει και ενισχύει τη δέσμευση της Henkel για έναν κόσμο πιο καθαρό, θέτοντας τη βιωσιμότητα & την χρήση του μοντέλου της κυκλικής οικονομίας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της στο πλαίσιο και του τοπικού προγράμματος αιειφορίας «για καλό».

Το Persil Renew μέσω του κίνηματος #RethinkFashion αναγνωρίζει ότι η βιώσιμη μόδα δεν είναι μόνο μια τάση της εποχής. Είναι ένα κίνημα το οποίο προέρχεται από την ανησυχία που υπάρχει σχετικά με τον αντίκτυπο της βιομηχανίας μόδας στο περιβάλλον. Σύμμαχός μας σε αυτή την προσπάθεια είναι η δημοφιλής σχεδιάστρια ρούχων Χριστίνα Κοντοβά! Το Persil μας προ(σ)καλεί όλους να αγοράζουμε λιγότερα ρούχα, φροντίζοντας περισσότερο αυτά που ήδη έχουμε και να τα διατηρούμε σαν καινούργια για περισσότερο διάστημα!Φέτος, το Persil φέρνει αέρα ανανέωσης στις συσκευασίες και τις συνθέσεις του, συμβάλλοντας σε ένα θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Γίνε και εσύ μέρος του κινήματος #RethinkFashion και ενημερώσου για όλες τις εξελίξεις μας μέσα από το Instagram και στο Facebook account του Persil Renew!

Φρόντισε τα αγαπημένα σου ρούχα, αλλά και το περιβάλλον με τα νέα Persil Renew!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ