Τα ζώδια της εβδομάδας 8/3 έως 3/4/22

Καλείσαι να ξεπεράσεις προσωπικά όρια, να τεστάρεις τις αντοχές σου, να συγκρουστείς με τον ίδιο σου τον εαυτό! Χωρίς προσδοκίες πια. Σεβασμός και αποστάσεις. Τα ζώδια της εβδομάδας 8/3 έως 3/4/22 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τολμάς να μπεις σε μια νέα πραγματικότητα! Δυσκολίες σε βρίσκουν, όταν πας να κάνεις το βήμα. Μην αλλάζεις γνώμη, εμπιστεύσου τα όνειρα σου.

Επηρεάζονται κυρίως οι παρορμητικοί, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, αλλά και Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι του β΄δεκαημέρου, γύρω από την 11η μοίρα.

Υστερόγραφο,

στις 28/3/22 , Η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο στον Υδροχόο, και αυτό παγώνει τα συναισθήματα, ωστόσο γεννά ένα νέο σχήμα σχέσεων, και είσαι φίλος/η με το ταίρι σου. Χωρίς προσδοκίες. Σεβασμός, αποστάσεις.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου γύρω από την  22η μοίρα.

Υστερόγραφο, 

Στις 3/4/22 , ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή στον Κριό, δίνει διέξοδο και λύσεις σε όσους τολμούν την αλλαγή και θα γίνουν ξεκινήματα. Προσοχή όμως σε λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, αλλά και Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου. γύρω από την 13η μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά παρορμητικοί στο λόγο σας και αυτό αυτόματα σας απομακρύνει από τα άτομα που θέλετε να προσεγγίσετε. Μαλακώστε τη στάση σας. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται. Κριός β’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας θετικής συνεργασίας, καθώς βιώνετε και μια προσωπική επιτυχία. Είστε σε φάση ανάπτυξης. Κριός γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα το περιβάλλον σας και τους συνεργάτες. Ο φιλικός σας κύκλος θα ανανεωθεί. Ψυχρότητα αναμένεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, θέλετε να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας και διανύετε το στάδιο της αυτοκριτικής. Επιθυμείτε να ξεπεράσετε τραυματικές καταστάσεις. Σας στηρίζει το παρασκήνιο. Συζητήσεις. Ταύρος β’ δεκαημέρουη Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας δώσει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε ένα καλλιτεχνικό σας σχέδιο και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Επιπλέον, ξεκινάτε να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά, και σύμφωνα με την διαίσθηση σας.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας μέσα στην επαγγελματική αρένα και πρέπει να αποδείξετε τα αυτονόητα. Σχέση συμβιβασμού με άτομο μεγαλύτερο. Έλλειψη πάθους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, μπορείτε να εκφράσετε ανοιχτά την άποψη σας για ένα κοινό εγχείρημα και μάλιστα να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Εγρήγορση και πνευματική διαύγεια απαιτείται. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό σας δίνει την δυνατότητα να γίνετε ενεργό μέλος μιας ομαδικής δραστηριότητας και να προσπαθήσετε για ένα κοινό όραμα. Ο φιλικός σας κύκλος ανανεώνεται. Μια φιλική σχέση πιθανόν να σας προβληματίσει. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, οι επαφές σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας δυναμώνει και αυτό αλλάζει την οπτική σας. Ταξίδια, σπουδές, αλλά και νομικά ζητήματα απαιτούν την προσοχή σας. Επαφή με άτομο μεγαλύτερο, σχέση από απόσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, έρχεστε σε επαφή με άτομα εξουσίας, που σας στηρίζουν και θα σας ανοίξουν κλειστές πόρτες. Βέβαια πρέπει να δείξετε ζήλο και αντοχή. Διανύετε φάση νέων ξεκινημάτων. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα επαγγελματικό ξεκίνημα που σας βγάζει από την ρουτίνα σας. Ωστόσο, αναμένονται συγκρούσεις μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, πιέζεστε να ανταπεξέλθετε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και αυτό σας ρίχνει την ψυχολογία. Σχέση με άτομο που σας συνδέει ψυχικό δέσιμο. Σεξ χωρίς δέσμευση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, είστε προσηλωμένοι στα σχέδια σας και επανεξετάζετε τις μελλοντικές σας κινήσεις. Συζητήσεις που σας θεραπεύουν, αλλά γεννούν και προβληματισμούς. Λέοντα β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό αφήνει ανοιχτές τις πόρτες για ένα ταξίδι αναψυχής και επαφές με άτομο διαφορετικής κουλτούρας σας χαλαρώνουν.  Γνωριμία που θα σας μείνει αξέχαστη. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η προσωπική σας ζωή αλλάζει και γίνεστε πιο επιλεκτικοί. Σχέση με άτομο μεγαλύτερο, νιώθετε ασφάλεια, όχι έρωτα.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, διαπραγματεύεστε πολλά πράγματα αυτήν την περίοδο και αυτό σας εξουθενώνει ψυχικά. Οικονομικά πάρε δώσε, αλλά και κρίσεις σε σχέσεις στενές. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό, αλλάζει τις διαθέσεις σας και νιώθετε πίεση, καθώς πρέπει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Συγχρόνως αναζητάτε το ταίρι σας, μάταια, στο πρόσωπο νέων γνωριμιών. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας ζωή θα αλλάξει μορφή αυτό το διάστημα και μπορείτε να έρθετε σε επαφή με άτομα με σοβαρές προτάσεις. Ωστόσο, περιορίζεστε χρονικά και πιέζεστε , καθώς οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, είστε δεκτικοί σε αλλαγές και έτοιμοι να ακούσετε την άλλη πλευρά. Αφήστε πίσω σας το παρελθόν και δρομολογήστε τις εξελίξεις. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας δώσει το κίνητρο να ξεπεράσετε πληγές του παρελθόντος και να έρθετε κοντά στο άτομο που σας ταιριάζει. Νέες επαγγελματικές κινήσεις αναμένονται.     Ζυγός γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της, ωστόσο η σχέση σας με άτομο ώριμο, ενδέχεται να πάρει άλλη μορφή. Εμπιστευτείτε την λογική. Ενάρξεις σε επιχειρηματικά σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έρχεστε σε επαφή με άτομα που συνεργάζεστε, και ξεκινάει ένας νέος κύκλος επαφών που θα διευκολύνει την ολοκλήρωση σχεδίων. Αλλάζουν οι διατροφικές σας συνήθειες. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια νέα εργασιακή κατάσταση, που καλύπτει τα  αρχικά θέλω σας. Η καθημερινότητα σας αλλάζει. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να δρομολογήσετε τις εξελίξεις μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, ωστόσο υπάρχουν προκλήσεις και ανακατατάξεις. Πάγωμα σχέσεων, μην χάνετε την ψυχραιμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, έχετε αφοσιωθεί στα επιχειρηματικά σας σχέδια κα η επαφή σας με άτομο νεότερα, αλλάζουν την ψυχολογία σας. Ερωτικά πήγαινε έλα αναμένονται. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό αναπτερώνει το ηθικό σας, και είστε κοντά στην δικαίωση. Επιλέξτε κάτι καινούργιο. Σχέση με νεότερο άτομο. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, προχωράτε σε σοβαρές συμφωνίες αυτό το διάστημα και εργάζεστε για το μέλλον σας. Κινήσεις μέσα από το διαδίκτυο ευνοούνται. Μηνύματα, σοβαρές συζητήσεις με άτομο που σας φλερτάρει έντονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, αναζητάτε την κατανόηση μέσα στο περιβάλλον σας, ωστόσο θα υπάρξουν στιγμές που χάνετε την ψυχραιμία σας. Διεκδικείστε το δίκιο σας. Προτάσεις για μετακόμιση, αγορά, πώληση ακινήτου. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Κριό προσφέρει τη δυνατότητα να επεκταθείτε συναισθηματικά και να εγκατασταθείτε σε ένα νέο σπίτι. Να βρείτε το καταφύγιο σας. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, θέλοντας και μη θα συγκεντρωθείτε περισσότερο στην πρακτική πλευρά της ζωής σας, καθώς πρέπει να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Αναζητάτε σταθερό εισόδημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε αυτό το διάστημα και να έρθετε κοντά σε άτομα που μοιράζεστε κοινούς στόχους. Επίσης, θα ήταν καλό να εκμεταλλευτείτε σωστά τον χρόνο σας και να πλησιάσετε το συγγενικό σας περιβάλλον. Σκέψεις για αγορά νέου οχήματος. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό οδηγεί κοντά στους στόχους σας, καθώς έρχεστε σε επαφή με άτομα που ταυτίζονται μαζί σας. Προώθηση σχεδίων μέσα από το διαδίκτυο. Επιλογή μιας νέας σπουδής. Ταξίδια.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, περνάτε περίοδο συναισθηματικής παγωμάρας και γενικών περιορισμών. Επιλογές που αναγκάζεστε να κάνετε. Φιλικές σχέσεις ευνοούνται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, συνεχίζετε να επενδύετε στο μέλλον σας, και κυρίως στην τσέπη σας. Μια νέα πηγή εσόδων δίνει διέξοδο σε ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Σχέση με συνεργάτη. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό σας θεραπεύει από αρνητικές σκέψεις και γίνεστε πιο τολμηροί. Μια νέα θέση εργασίας εμφανίζεται και θα τολμήσετε να αφήσετε το παρελθόν. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, έχετε αποφασίσει να κρατάτε αποστάσεις από άτομα που δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και θα γίνεται απόμακροι. Σχέση με άτομο μεγαλύτερο αναμένεται. Αποφεύγεται να εκθέτετε την προσωπική σας κατάσταση.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ