Τι λένε τα ζώδια αυτή την εβδομάδα;

Ψευδαισθήσεις, παρεξηγήσεις, ονειροπολήσεις αλλά και επιθυμίες που φαίνεται να πραγματοποιούνται. Τι λένε τα ζώδια αυτή την εβδομάδα; – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ο κόσμος των ονείρων σε μαγεύει.

Ψευδαισθήσεις, ονειροπολήσεις αλλά και επιθυμίες που φαίνεται να πραγματοποιούνται, πέρα από κάθε προσδοκία φέρνει η εβδομάδα.

Ξέρεις πως περπατάς στον κόσμο των ονείρων; Πέφτεις σε ερωτική παγίδα.

Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του β’ δεκαημέρου και Καρκίνοι, Αιγόκεροι αλλά και Σκορπιοί, Παρθένοι.

Υστερόγραφο

Στις 13/3/22 ο Ήλιος σύνοδο με Ποσειδώνα μιλάει για συναισθηματική στήριξη και ανοίγουν πόρτες, σε καλωσορίζουν και προχωράς σε ιδεατό περιβάλλον. Οδεύεις προς ολοκλήρωση σχεδίων. Ωστόσο,  θα ρισκάρεις, καθώς θα πρέπει να ξεχάσεις το σίγουρο, το δεδομένο, αυτό που έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα.

Επηρεάζεται κυρίως τα ζώδια της γης και του νερού, γύρω από την 22η μοίρα.

Υστερόγραφο, 

Στις 10/3/22 ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ιχθύ, είναι σε πτώση και αυτό θα θολώσει τα νερά,  άρα πέφτεις σε αντιφάσεις.  Εκφράζεσαι περισσότερο συναισθηματικά και πολλές φορές πέφτεις σε λήθη. Αναμένονται εξιδανικεύσεις, ψέματα, σχέσεις χωρίς υπόβαθρο,  Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες αλλά και Ταύροι, Παρθένοι, Καρκίνοι, Σκορπιοί.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, ασχολείστε περισσότερο με τα του οίκου σας, καθώς αφουγκράζεστε τις ανάγκες των δικών σας προσώπων. Συναντήσεις κρυφές, αναμένονται. Προσοχή σε ψεύτικες υποσχέσεις. Κριός β’ δεκαημέρου, δείχνετε την φροντίδα σας έμπρακτα σε άτομα που σας χρειάζονται και αμελείτε αρκετά τις δικές σας ανάγκες. Γνωριμία με άτομο γενναιόδωρο. Στροφή προς εναλλακτικές θεραπείες. Κριός γ’ δεκαημέρου, η ενέργεια μοιράζεται αυτήν την εβδομάδα, κάποιοι θα ζήσετε ευτυχισμένες στιγμές και κάποιοι θα νιώσετε ότι έχετε εξαπατηθεί. Έντονη η επιρροή του Ποσειδώνα και δεν υπάρχουν ξεκαθαρίσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, δραστηριοποιείστε έντονα μέσα στον φιλικό σας κύκλο και θα γίνουν νέες συμφωνίες. Η παρουσία σας μέσα σε μια ομαδική δραστηριότητα θα σας ικανοποιήσει. Πλατωνική σχέση. Ταύρος β’ δεκαημέρουΝέες προτάσεις προκύπτουν μέσα από φιλικές επαφές και αυτό θα σας τονώσει και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Κυνηγάτε ένα όραμα, εύκολα μπορείτε να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Φιλίες σας στηρίζουν. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η επαφή σας με άτομο του φιλικού σας κύκλου θα αποδειχτεί ευεργετική για τα σχέδια σας. Ταυτίζεστε με ομοϊδεάτες, Τα ταλέντα σας αναγνωρίζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, βελτιώνονται σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και διακρίνεστε μέσα στο επαγγελματικό στερέωμα, ωστόσο δεν λείπουν οι παρεξηγήσεις και θα πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε συμπεριφορές και τάσεις του περιβάλλοντος σας. Υποσχέσεις για δέσμευση. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, κυνηγάτε τα σχέδια σας και πολλοί θα δείτε να κερδίζετε την θέση των ονείρων σας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ένα όνειρο σας θα γίνει πραγματικότητα, οδεύετε προς πραγματοποίηση στόχων, ωστόσο θα δημιουργηθούν κενά σε επικοινωνίες με τους συνεργάτες σας. Χρειάζεται να προβληματιστείτε, μην πετάτε στα σύννεφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεστε και θέλετε να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες, να γνωρίσετε νέο κόσμο και θα τα καταφέρετε. Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια μετακίνηση, ταξίδι , επαφή με άτομο διαφορετικής κουλτούρας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, συζητάτε προτάσεις για μια απασχόληση εκτός του χώρου διαμονής σας και πιθανόν να πετύχετε τους καλύτερους όρους. Ταξιδεύετε, γνωρίζετε καινούργιο κόσμο.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, είναι εφικτό τώρα να ταξιδέψετε, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να βρείτε σιγά σιγά τον εαυτό σας. Νιώθετε πως βρίσκετε λύσεις σε κρίσιμα προβλήματα. Νομικά ζητήματα σας διευκολύνουν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ενεργοποιούνται οι επιθυμίες σας αυτήν την περίοδο και θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και ίσως αδιαφορείτε για τις συνέπειες. Κάποιοι συζητάτε οικονομικά ζητήματα. Καλό είναι να ξεχωρίσετε την αγάπη από το χρήμα. Λέοντα β΄ δεκαημέρου, δίνετε μεγαλύτερη προσοχή σε άτομα που σας στηρίζουν πλέον συναισθηματικά και προσπαθείτε να βρείτε τον παλιό, καλό σας εαυτό. Σεξουαλική υπερδραστηριότητα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε πληγές του παρελθόντος και περνάτε την περίοδο ίασης. Συγχρόνως έχετε δίπλα σας άτομα που σας στηρίζουν ψυχολογικά. Οικονομικές ευκαιρίες προκύπτουν.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, μια νέα γνωριμία θα σας αλλάξει την καθημερινότητα και βγαίνετε από τα τετριμμένα. Θα ασχοληθείτε αρκετά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και εξιδανικεύσεις. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, η προσωπική σας ζωή παραμένει η προτεραιότητα σας και έχετε επιλογές που αξίζουν την προσοχή σας. Νέα γνωριμία, εξιδανίκευση σχέσης. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, έχετε πει το ναι στο άτομο που σας πολιορκεί εδώ και καιρό και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Αποφύγετε μόνο τις υπερβολικές προσδοκίες και τις εξιδανικεύσεις. Κανείς δεν είναι τέλειος.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, κάνετε βήματα, μιλάτε με κόσμο και όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στην βελτίωση της εργασιακής σας κατάστασης. Διακοσμείτε, ομορφαίνετε τον χώρο σας. Μπέρδεμα ωστόσο επικρατεί στις επικοινωνίες σας. Στο τέλος της μέρας μπορείτε να νιώσετε εξουθένωση. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και θα κάνετε αλλαγές που θα αλλάξουν την θέση και τις απολαβές. Προσεγγίζετε τον συναδελφικό σας κύκλο με διαφορετική διάθεση.    Ζυγός γ’ δεκαημέρου, ένα όνειρο πραγματοποιείτε αυτήν την περίοδο και αφορά την εργασιακή σας κατάσταση και τον τρόπο που εργάζεστε. Ωστόσο, σύγχυση επικρατεί μέσα στον συναδελφικό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε αρκετά με την ερωτική σας κατάσταση, καθώς θέλετε να βγείτε από οτιδήποτε δυσλειτουργικό. Επιθυμείτε μια νέα σχέση. Επιχειρηματικά σχέδια σας απασχολούν. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, αφοσιωμένοι στα επιχειρηματικά σας σχέδια και άκρως δημιουργικοί αυτές τις μέρες θα λάβετε ικανοποίηση. Όνειρα πραγματοποιούνται. Σχέση με άτομο νεότερο σας απασχολεί. Εξιδανίκευση προσώπων αναμένεται. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ένα όνειρο σας θα πραγματοποιηθεί αυτήν την περίοδο και αφορά τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Μεγάλη ικανοποίηση θα λάβετε, καθώς αυξάνονται τα έσοδα σας.  Τυχερά παιχνίδια, καθώς και σχέσεις με νεότερα άτομα ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η επαφή σας με άτομα της οικογενείας παραμένει ένα αγκάθι, καθώς θα επικρατήσει ασυνεννοησία και αρκετές παρεξηγήσεις θα γίνουν. Ωστόσο, εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας για να ξεπεράσετε τις πιθανές απογοητεύσεις. Συζητήσεις γύρω από ένα ακίνητο αναμένονται. Προτάσεις για μετοίκηση. Ενασχόληση με το διαδίκτυο.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε περισσότερο με τα οίκου σας και επιλύσετε έτσι τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί. Συζητήσεις για μια συγκατοίκηση αναμένεται. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, έρχεστε όλο και πιο κοντά με άτομα που τρέφετε αληθινά συναισθήματα και αυτό θα φέρει συγκινήσεις, και θα βυθιστείτε σε συναισθηματικό πέλαγος. Θέματα ακινήτων εξελίσσονται θετικά για την τσέπη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, κυνηγάτε τα σχέδια σας με μεγαλύτερη πίστη και αφοσίωση με αποτέλεσμα να δείτε την τύχη να σας χαμογελάει. Επαφές μέσα από το διαδίκτυο ευνοούνται. Φλερτ, ταξίδια αναψυχής. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, δίνετε μεγαλύτερη σημασία σε θέματα επιμόρφωσης, και αυτό που σας ενδιαφέρει αυτό το διάστημα είναι η προβολή της δουλειάς σας. Σχέσεις με άτομα που σας στηρίζουν αναμένονται. Ερωτικές συνομιλίες. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, θα ταξιδέψετε αυτές τις μέρες για να συναντήσετε το άτομο σας ή να σφραγίσετε μια επαγγελματική συμφωνία. Επαφές μέσα από το διαδίκτυο θα ανοίξουν κλειστές πόρτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Έξοδα προκύπτουν. Επικοινωνιακά μπερδέματα αναμένονται. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, έχετε την τύχη με το μέρος σας και μπορείτε να επενδύσετε στην πρακτική πλευρά της ζωής σας. Νέα πηγή εσόδων, αύξηση εισοδήματος. Πρόταση για μια νέα θέση εργασίας αναμένεται. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου , ευτυχείς συγκυρίες σας οδηγούν κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει ή στη θέση που μέχρι τώρα κοιτούσατε από μακριά. Όνειρα πραγματοποιούνται, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι παρεξηγήσεις. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις εξιδανικεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, ανοίγει ένας δημιουργικός κύκλος για εσάς , και είστε έτοιμοι να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Προσοχή σε λάθος ερμηνείες και άστοχες κινήσεις στον έρωτα.    Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, γιορτάζετε τα γενέθλια σας αυτό το διάστημα και συγχρόνως κάνετε την αυτοκριτική σας. Επικοινωνία με άτομο γενναιόδωρο, δοτικό. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, το σύμπαν σας συντροφεύει αυτό το διάστημα και μπορείτε να έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε τις κρίσεις του παρελθόντος. Έντονες συγκινήσεις αναμένονται.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ