Εβδομαδιαίες Προβλέψεις. Μαθήματα συμπόνιας και συγχώρεσης.

Η εβδομάδα ξεκινάει με υποσχέσεις συναισθηματικής ολοκλήρωσης μια που η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, στις 2/3/22 θα αγγίξει την Ψυχή σου. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις. Μαθήματα συμπόνιας και συγχώρεσης. – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα.

Υστερόγραφο,

Στις 3/3/22 η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα, παρέα με τον Άρη, υπόγεια χτυπήματα, συναισθηματική χειραγώγηση, εκβιάζεσαι ή εκβιάζεις. Κρυμμένοι πόθοι, επιθυμίες. προσπαθείς να κρύψεις αυτό που νιώθεις; Θυμός, και σκέψεις εκδίκησης.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια της γης και του νερού, γύρω από την 27η μοίρα.

Υστερόγραφο, 

Στις 6/3/22 Αφροδίτη, Άρης χρωματίζονται ουράνια, μπαίνουν στον Υδροχόο, αντιμετωπίζουν τον έρωτα παγωμένα, διαφορετικά, παρεκκλίνουν από το συνηθισμένο. Σπάνε ταμπού, μην ζητάς υποταγή, πίστη. Μίλα ελεύθερα, προσέγγισε τον άνθρωπο σου φιλικά.  Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Κριοί. Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες  γύρω από την μηδενική Οη μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, ανανεώνεται ο φιλικός σας κύκλος και έρχεστε όλο και  πιο κοντά σε άτομα που στηρίζουν τα σχέδια σας. Πλατωνικός έρωτας, φιλία. Κριός β’ δεκαημέρου, έχετε τύχη αυτές τις μέρες για να φτάσετε εκεί που έχετε σημαδέψει, να αγγίξετε την κορυφή. Οικονομική ενίσχυση αναμένεται. Κριός γ’ δεκαημέρου, χρειάζεται να προσεγγίσετε πρόσωπα εξουσίας με προσοχή και να αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκήνιο και ψυχοφθόρες καταστάσεις. Δύσκολα να τα καταφέρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, είστε όλο και πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, ωστόσο να ξέρετε ότι δεν μπορεί να έχετε την μερίδα του λέοντος. Απελευθερωθείτε. Ταύρος β’ δεκαημέρου, ξεκινάει ένας νέος κύκλος επαφών και κάθε γνωριμία που θα γίνει τώρα, είναι πολύτιμη. Ένα φιλικό άτομο σας στηρίζει. Τύχη μέσα σε ομαδικές, κοινωνικές δραστηριότητες. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, συγκρούεστε μέσα σας, καθώς πρέπει να αποδείξετε τα συναισθήματα σας σε ένα άτομο που έχετε βάλει τοίχο, και το έχετε μετανιώσει. Νομικά ζητήματα επίσης σας απασχολούν ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ανοίγεστε προς νέους ορίζοντες αυτό το διάστημα και κόβετε δεσμούς με το παρελθόν. Σχέση εξ αποστάσεως, πλατωνική ή χωρίς δέσμευση αναμένεται. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, είστε σε φάση νέων ξεκινημάτων που θα ωφελήσουν το δημόσιο προφίλ σας και τα επαγγελματικά σας φιλόδοξα σχέδια. Το παρασκήνιο σας βοηθάει κρυφά.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, θέλετε να τακτοποιήσετε οφειλές, δάνεια και γενικά να ξεκαθαρίσετε τα οικονομικά του οίκου σας. Η σχέση σας με άτομο που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα θα σας απασχολήσει. Ερωτικά ευτράπελα αναμένονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνει ο άνθρωπος σας και συγχρόνως έχετε οικονομικά τρεχάματα. Είστε σε πίεση. Συναισθηματικό μπέρδεμα.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, είστε σε φάση νέων εκκινήσεων, πιθανόν έτοιμοι να ακολουθήσετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σας αλλάξει τη ζωή. Σχέση εξ αποστάσεως. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως δεν μπορείτε να απεγκλωβιστείτε από ένα άτομο που επιμένει να σας “χειραγωγεί”. Κτητικότητα και εμμονές. Οικονομικές πιέσεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι για νέες γνωριμίες και συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε τις δεσμεύσεις. Ερωτικά πήγαινε, έλα, ελκύεστε από το άγνωστο, το διαφορετικό.   Λέοντα β΄ δεκαημέρου, αποδέχεστε να έρθετε κοντά στο άτομο που σας ελκύει σεξουαλικά και ξεχνάτε το εγώ σας. Ακολουθείτε τα πάθη σας. Ένας νέος κύκλος οικονομικών εργασιών ξεκινάει. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως πιέζεστε μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον και θα επικρατήσει ασυνεννοησία και καχυποψία. Συγκρούσεις με συναδέλφους. Γενική κούραση.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ένας νέος κύκλος εργασιών ξεκινά για εσάς που θέλετε να πρωτοστατήσετε σε κάτι καινούργιο και θα κάνετε την διαφορά. Ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, τις διατροφικές συνήθειες και αποφύγετε τις εντάσεις της καθημερινότητας. Παρθένε β΄ δεκαημέρου,  μια νέα γνωριμία θα γίνει αυτό το διάστημα και θα νιώσετε ξανά ερωτευμένοι. Επανασυνδέσεις που σας ανανεώνουν. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα αναβαθμιστεί αυτό το διάστημα και είστε έτοιμοι να φλερτάρετε και ίσως να εκδικηθείτε κάποιο πρόσωπο που σας αδίκησε. Επιχειρηματικά ανοίγματα αναμένονται. Προσοχή σε σχέσεις με νεότερα άτομα.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, είστε σε φάση που προωθείτε με δυναμισμό τα σχέδια σας και έρχεστε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν. Προώθηση της δουλειάς σας μέσα από το διαδίκτυο. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, είστε σε φάση νέων εκκινήσεων μέσα στον εργασιακό χώρο και αυτό θα αλλάξει σημαντικά την καθημερινότητα σας. Τύχη μέσα από οικονομικές συμφωνίες και στήριξη από τον φιλικό σας κύκλο. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, πιθανόν αυτήν την περίοδο να ζείτε διπλή, τριπλή ζωή και αυτό να ξέρετε θα έχει επιπτώσεις. Χάνετε την ηρεμία σας ή προκαλείτε εσείς το χάος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε προσηλωμένοι σε οικογενειακά ζητήματα, καθώς θέλετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να βρείτε χρόνο με τα δικά σας πρόσωπα. Συναισθηματικές εξομολογήσεις. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι και ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και ίσως πιο επιπόλαιοι από παλαιότερα. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά πιο δημιουργικοί και έτοιμοι να προωθήσετε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τα σχέδια σας. Προσοχή σε συγγενικές σχέσεις. Υπόγειοι χειρισμοί αναμένονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η σχέση σας με το διαδίκτυο θα αναβαθμιστεί αυτό το διάστημα και αυτό θα προβάλλει την δουλειά σας προς τα έξω. Φλερτ, γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Τοξότη β’ δεκαημέρου, αρχίζετε να λειτουργείτε μέσα στον δικό σας χώρο πλέον, αυτόνομα και αυτό σας γεμίζει χαρά. Συναισθηματικές εξομολογήσεις αναμένονται.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, θέλετε να αυξήσετε το εισόδημα σας και αυτό είναι εφικτό να γίνει μέσα από μια νέα απασχόληση. Συνεργάζεστε με άτομα που σας στηρίζουν αρκετά. Προσοχή σε προσωπικές σχέσεις και οικονομικές συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, είστε σε φάση να αναπτύξετε το εισόδημά σας μέσα από μια νέα πηγή εσόδων και αυτό σας εξιτάρει. Δουλεύετε, δεν σηκώνετε κεφάλι. Έξοδα αλλά και έσοδα. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες να ταξιδέψετε, να ξεκουραστείτε και γιατί όχι να βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ευνοείστε σε δημόσιες σχέσεις και κίνηση μέσα από το διαδίκτυο. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, δυναμικά κινείστε αυτές τις μέρες , είτε για να προωθήσετε τη δουλειά σας είτε για να έρθετε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αποφύγετε τις διαμάχες και το παρασκήνιο. Προκλήσεις υπόγειες δέχεστε. ζήλια, κτητικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, είστε σε φάση που μπορείτε να δυναμώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και να έρθετε κοντά με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα. Φλερτ, έρωτας ελεύθερος, χωρίς δεσμεύσεις. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, μπορείτε να αναπτύξετε την δική σας επιχείρηση ή ακόμα και να βρείτε μια δεύτερη απασχόληση. Ευνοείστε σε θέματα οικονομικά. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, νιώθετε πως σας περιτριγυρίζουν άτομα που δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε και κουράζεστε ψυχολογικά. Στήριξη μέσα από κρυφή, παράνομη σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, κρυφές συνομιλίες, αλλά και συναντήσεις θα έχετε αυτό το διάστημα και αυτό σας αποσυντονίζει. Κρυφό άγχος αλλά και πάθη που δεν αφήνετε να εκδηλωθούν εύκολα. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ξεκινάει ένας νέος κύκλος για εσάς που έχετε πει ναι σε μια νέα γνωριμία ή σε μια καινούργια απασχόληση. Τύχη μέσα από νέες διασυνδέσεις ή το διαδίκτυο. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, η ενεργή συμμετοχή σας σε ένα φιλικό κύκλο θα σας τονώσει αρκετά, νιώθετε πως έχετε βρει τα κατάλληλα άτομα. Σχέσεις με πρόσωπα κύρους. Οι δημόσιες σχέσεις ευνοούνται.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ