Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10/4/22

Με εμπόδια και αίσθημα θυμού ξεκινάει η εβδομάδα μας. Μα σιγά σιγά θα γλυκάνει ο καιρός, μαλακώνουμε και μέσα από συναισθηματικά ταξίδια, βρίσκουμε ξανά τον παλιό, καλό μας εαυτό. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10/4/22 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ωστόσο το παρασκήνιο παραμένει ενεργό και μας πολεμάει.

Αποκαλύψεις αποδυναμώνουν την προσπάθεια μας να αισθανθούμε καλύτερα.

Υστερόγραφο,

από τις 5/4/22, Η Αφροδίτη στον Ιχθύ, σε έξαρση, μιλά για ανιδιοτελή αγάπη, άνευ όρων “πέφτεις” θύμα των συναισθημάτων σου. Δίνεις τα πάντα για να είσαι μαζί του/της. 

Eπηρεάζεται κυρίως ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες καθώς και Δίδυμοι, Τοξότες.

Υστερόγραφο, 

Στις 10/4/22 , ο Ερμής από τον Κριό, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σε κάνει καχύποπτο και σε επιφυλακή είσαι. ακόμα και με τα άτομα τα δικά σου, το περιβάλλον σου. Οι συνθήκες σε δοκιμάζουν.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, του γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 28η μοίρα.

Κριός α’ δεκαημέρου, έχετε ανάγκη να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας και έτσι πλησιάζετε το ταίρι σας και θα γίνουν εξομολογήσεις. Αλλαγή ψυχολογίας. Συγχώρεση. Κριός β’ δεκαημέρου, κινείτε κάπως τα νήματα γύρω από επαγγελματικά ζητήματα, καθώς σας ενδιαφέρει να στρώσει η οικονομική σας κατάσταση. Νέα πηγή εσόδων.  Κριός γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις κόντρες με πρόσωπα εξουσίας, διατηρείστε χαμηλό το προφίλ σας. Πείτε ναι σε επαφές μέσα από το διαδίκτυο και σε νέες φιλίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, αρκετά ερωτικό το διάστημα που ξεκινάει, περνάτε ευχάριστα με το ταίρι σας ή τους φίλους σας. Συμμετοχή σε ομαδική δραστηριότητα. Ταύρος β’ δεκαημέρου, επαφές με άτομα του παρασκηνίου πιέζουν να αλλάξετε ρότα, κατεύθυνση, σκέφτεστε να απομακρυνθείτε από κακές επιρροές. Αποφασίζετε μόνοι σας. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, μυστικές επαφές οδηγούν σε νέα μονοπάτια, πιθανόν να μπερδευτείτε, καθώς το ξένο πάντα σας φοβίζει. Νομικά ζητήματα πρέπει να διευθετηθούν. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας επανεκτιμούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η επαφή σας με το ταίρι σας θα βελτιωθεί, είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Περνάτε περίοδο επισημοποίησης. Άτομα εξουσίας σας στηρίζουν. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ζείτε φάση κοινωνική, είστε δεκτικοί σε κάθε είδους κοινωνική αλλαγή. Φιλίες και άτομα σας φλερτάρουν επίμονα. Κρυφά ραντεβού. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσου αρκετά αυτό το διάστημα, καθώς θα πρέπει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και κληρονομικά θέματα. Η ερωτική σας ζωή παραμένει απρόβλεπτη , αλλά αρκετά ενδιαφέρουσα. Ταξιδεύετε να βρεθείτε με το άτομο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, δυναμικά ανοίγματα θα γίνουν αυτό το διάστημα και μέσα από ένα ταξίδι ή επαφές με άτομα του εξωτερικού θα αλλάξει η ζωή σας και προς το καλύτερο. Αναζητάτε νέες εμπειρίες. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να μπείτε δυναμικά σε μια νέα φάση της ζωής σας και να πετάξετε από πάνω σας το παρελθόν. Επαφές με πρόσωπα εξουσίας ευνοούνται. Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, συνειδητοποιείτε πλέον τις λάθος επιλογές σας και προχωράτε προς αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Δεν ανέχεστε να σας βάζουν σε δεύτερη, τρίτη μοίρα. Νέοι όροι γύρω από οφειλές, δάνεια σας ανακοινώνονται.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η σεξουαλική σας ζωή κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και ζείτε τη ζωή σας, χωρίς περιορισμούς. Νιώθετε πως κάθε λεπτό δεν πάει χαμένο. Οικονομική εύνοια. Λέοντα β΄ δεκαημέρου, συνεχίζετε να γεύεστε νέες εμπειρίες και η επαφή σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ζωγραφίζουν με ζωντανά χρώματα της καθημερινότητα σας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε την αντιπαλότητα μέσα στο περιβάλλον σας και κάθε προσπάθεια να τα βρείτε με τους συναδέλφους σας, μπορεί να πέφτει και στο κενό. Προσωπικές σχέσεις δοκιμάζονται, αλλά είναι για το καλό σας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ευχάριστες στιγμές θα ζήσετε με το ταίρι σας και οι ελεύθεροι θα μπείτε σε νέες γνωριμίες. Νιώθετε πως είστε κοντά στην ιδεατή σχέση. Ανιδιοτελής αγάπη.  Παρθένε β΄ δεκαημέρου, οι επιλογές σας οδηγούν σε περίεργα μονοπάτια, καθώς κινείστε σύμφωνα με τα ένστικτα σας και η λίμπιντο σας είναι αρκετά ανεβασμένη. Μεγάλη ερωτική διάθεση, σεξουαλική υπερδραστηριότητα. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει διακυμάνσεις, ωστόσο είστε σε φάση να καταλήξετε στην πιο υπέροχη αγκαλιά του κόσμου. Μην ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας. Συμφωνίες που αλλάζουν την εργασιακή σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση θα βελτιωθεί το επόμενο διάστημα και θα βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Φλέρτ μέσα στον χώρο εργασίας αναμένεται. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά αφοσιωμένοι στην εξέλιξη μιας προσωπικής σχέσης και θέλετε να το προχωρήσετε άμεσα. Συνεργασίες, σχέσεις ζωής δοκιμάζονται. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε αρκετές δυσκολίες μέσα στον οικογενειακό χώρο και οι εντάσεις -προκλήσεις συνεχίζονται. Συγχρόνως είστε και κάπου αλλού, πιθανόν οι ερωτικές σας επιλογές επηρεάζουν σημαντικά την πραγματικότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε ανοιχτοί σε κάθε ερωτικό ενδεχόμενο και δεν έχετε καμία διάθεση να δεσμευτείτε. Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια. Επιχειρηματικά σχέδια.   Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, προσηλωμένοι αρκετά στην οργάνωση στην δουλειά σας θα καταφέρετε να βγείτε μπροστά και παρά τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Σχέσεις δημιουργούνται από το πουθενά.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, πιέζεστε αρκετά από άτομα μέσα στον συγγενικό σας χώρο, καθώς δεν μπορείτε να αποποιηθείτε ευθύνες. Μια απαιτητική καθημερινότητα αλλά και προοπτική εξέλιξης μέσα στον χώρο εργασίας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, έρχεστε σε επαφή με άτομα που νιώθετε οικειότητα και αυτό το διάστημα θα γεννηθούν νέες γνωριμίες. Ασχοληθείτε με την διακόσμηση του χώρου σας. Θέματα ακινήτων ευνοούνται. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θέλετε να πειραματιστείτε με νέες γνωριμίες. Επιχειρηματικά σχέδια εξελίσσονται. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, τα έξοδα τρέχουν αυτό το διάστημα και πρέπει να κλείσετε εκκρεμότητες. Νιώθετε πιέσεις και μέσα στο συγγενικό σας περιβάλλον. Προβολή μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε, βρίσκεστε κοντά σε άτομα που νιώθετε ευχάριστα και θα αλληλεπιδράτε θετικά από το περιβάλλον σας. Μηνύματα, φλερτ, διαδικτυακές επαφές. Αγορές. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, επηρεάζεστε αρκετά από την διάθεση των δικών σας ανθρώπων και αυτό σας βάζει σε κατάσταση άγχους. Η ερωτική σας ζωή παραμένει μια ευχάριστη διέξοδος. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, είστε αρκετά καχύποπτοι αυτό το διάστημα και προβληματισμένοι γύρω από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και την επαγγελματική σας πορεία. Συμφωνίες που επηρεάζουν την οικονομική σας κατάσταση αναμένονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, μια νέα πηγή εσόδων θα εμφανιστεί αυτό το διάστημα και θα λάβετε ηθική αλλά και οικονομική ικανοποίηση.  Βελτίωση οικονομικής κατάστασης.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η ανάγκη σας να ξεφύγετε από ένα απαιτητικό περιβάλλον μεγαλώνει και πιθανόν να κινηθείτε αυτό το διάστημα , κάπως αυτόνομα και χωρίς να δίνετε λογαριασμό. Επαφές μέσα από το διαδίκτυο ευνοούνται. Συγγενικές επανασυνδέσεις    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι και προβληματισμένοι το διάστημα αυτό, καθώς ζείτε μια “διπλή” ζωή. Συγχρόνως, δουλεύετε μυστικά για το μέλλον σας. Επαφές με άτομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, περνάτε μια περίοδο αρκετά ρομαντική και παρά τις εσωτερικές προκλήσεις θα καταφέρετε να ζήσετε το όνειρο. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά προβληματισμένοι για την εξέλιξη των οικονομικών σας, ωστόσο κινείστε αρκετά δυναμικά και θα καταφέρετε την επίλυση πολλών προβλημάτων σας. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, θα προχωρήσετε σε ένα γενικό ξεκαθάρισμα του φιλικού σας κύκλου, καθώς ενδέχεται να νιώσετε ότι σας εκμεταλλεύονται. Συμφωνίες κεκλεισμένων των θυρών αναμένονται. (Ρομαντικά ειδύλλια συνεχίζονται).

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ