Σχέσεις με έντονο ψυχικό δέσιμο ξαναγεννιούνται. Εβδομαδιαίες προβλέψεις.

Συμπόνια, συναισθήματα αλληλοστήριξης και ερχόμαστε κοντά σε αυτό που είμαστε. Την Ψυχή. Σχέσεις με έντονο ψυχικό δέσιμο ξαναγεννιούνται. Εβδομαδιαίες προβλέψεις. – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ξεκινάει η εβδομάδα πολλών Αστέρων και θα λάβουμε δώρα ανέλπιστα, μια που το Σύμπαν Μας στηρίζει!

Στις 12/4 η μεγαλειώδης σύνοδο Δία, Ποσειδώνα στους Ιχθύες, ενισχύει τις διαισθητικές μας ικανότητες και βλέπουμε πέρα από το μάτριξ. η Αγάπη έχει την τιμητική της. Συμπόνια, συναισθήματα αλληλοστήριξης και ερχόμαστε κοντά σε αυτό που είμαστε. Την Ψυχή. Σχέσεις με έντονο ψυχικό δέσιμο ξαναγεννιούνται.

Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός , Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, αλλά και Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου.

Υστερόγραφο,

Από τις 15/4/22, ο Άρης στον Ιχθύ, ο “άγιος” και η αγάπη εκφράζεται με ανιδιοτέλεια συμπόνια και ενδιαφέρον για τα προβλήματα τρίτων εκδηλώνεται αβίαστα.

Ερωτικά επικρατεί μπέρδεμα, αντιφάσεις και πολλά πολλά ψέμματα. Εικασίες και το θύμα γίνεται θύτης. Άρνηση της πραγματικότητας και έντονες τάσεις φυγής θα επικρατήσουν…

Επηρεάζεται κυρίως ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες καθώς και Δίδυμοι, Τοξότες.

Υστερόγραφο, 

Στις 13/4/22 , ο Ήλιος από τον Κριό σε εξάγωνο με Κρόνο, θα γειώσει επιθυμίες, σφραγίσει συνεργασίες, ενώσει ομάδες αλλά και επιλύσει διαφορές. Το φιλικό ή επαγγελματικό σου περιβάλλον υπόσχεται εξέλιξη.

Επηρεάζεται κυρίως ο Κριός και Υδροχόος του γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα.

Υστερόγραφο

Στις 16/4/22 Η Ροζ Πανσέληνος, στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνει αποκαλύψεις που θα οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα και νέες σχέσεις. Τα δύο φύλα κονταροχτυπιούνται, αγωνίζονται να έχουν το πάνω χέρι. Νικάει ο πιο ώριμος, ο φιλοσοφημένος,αυτός/η που έχει το κλειδί της ισορροπίας.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του γ’δεκαημέρου γύρω από την 26η μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, δίνετε μεγάλη σημασία στην πρακτική πλευρά της ζωής σας ,χωρίς όμως να αμελείτε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Δυσκολίες επικοινωνίας με το άτομο που σας ενδιαφέρει αναμένονται. Κριός β’ δεκαημέρου, συμμετέχετε ενεργά σε δραστηριότητες που εκφράζουν τον ψυχισμό σας. Η προσωπική σας ζωή παρουσιάζει διακυμάνσεις. Εκδηλώσεις αγάπης ωστόσο αναμένονται. Κριός γ’ δεκαημέρου, βιώνετε μια μεγάλη ψυχολογική αλλαγή που θα μεταμορφώσει τη ζωή σας. Μια νέα σχέση, γνωριμία θα ταρακουνήσει τον κόσμο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον να συμμετάσχετε σε μια ομαδική δραστηριότητα που υπηρετεί ένα κοινό στόχο. Δημόσιες σχέσεις ευνοούνται. Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει αρκετά. Ταύρος β’ δεκαημέρου, συνδέεστε έντονα με το φιλικό σας περιβάλλον και λαμβάνετε στήριξη. Φλερτ, ρομαντικές γνωριμίες αναμένονται.     Ταύρος γ’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες να εντυπωσιάσετε το περιβάλλον σας, καθώς να υλοποιήσετε μια κρυφή επιθυμία σας. Το σύμπαν σας στηρίζει. Σχέση μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον αναμένεται. Η Πανσέληνος στον Ζυγό σηματοδοτεί το τέλος μιας εργασιακής συνθήκης. Απελευθερώνεστε, αφού βέβαια συγκρουστείτε με το περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίστε με δυναμισμό τις προκλήσεις μέσα στην επαγγελματική αρένα και δείτε ξεκάθαρα το παρασκήνιο. Δημιουργήστε τις κατάλληλες συμμαχίες. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, περνάτε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας και αυτό αλλάζει τελείως την ψυχολογία σας. Δεν αποφεύγετε όμως τις τάσεις φυγής που σας βασανίζουν… Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, έτοιμοι να απογειωθείτε μέσα στην επαγγελματική αρένα και θα δεχτείτε προτάσεις που σας αλλάζουν τη ζωή. Σχέση με άτομο κύρους κρύβει όμως κινδύνους. Η Πανσέληνος στον Ζυγό αφορά την ερωτική σας ζωή, ξεκινάει ένας νέος κύκλος που σας ταιριάζει περισσότερο. Τα συμβατικά δε σας ταιριάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να κατακτήσετε ένα νέο κόσμο και θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Σχέδια τώρα εκπληρώνονται με ευκολία. Ταξίδια και σπουδές ευνοούνται.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε αυτό το διάστημα και συζητάτε μια νέα επαγγελματική πρόταση. Σύνδεση με άτομο διαφορετικής κουλτούρας. Σχέση εξ αποστάσεως. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, το Σύμπαν σας στηρίζει αυτό το διάστημα και θα δεχτείτε μια σπουδαία επαγγελματική πρόταση. Μεγάλη δικτύωση μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ταξίδια και σχέση με άτομο διαφορετικής κουλτούρας. Η Πανσέληνος στον Ζυγό σηματοδοτεί το τέλος μιας συναισθηματικής αλλά και οικογενειακής ταλαιπωρίας που σας είχε ταλανίσει αρκετά.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, συζητάτε με πρόσωπα εξουσίας και διανύετε μια φάση αρκετά ενδιαφέρουσα μια που θέλετε να δρομολογήσετε νέες επαγγελματικές εξελίξεις. Συγχρόνως, η σεξουαλική σας ζωή κρύβει κινδύνους. Είστε σαφώς μπερδεμένοι. Προσοχή σε αποκαλύψεις. Λέοντα β΄ δεκαημέρου, είστε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει και νιώθετε πληρότητα. Θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, παρά του ότι είστε ψυχικά ταλαιπωρημένοι, το Σύμπαν θα σας κάνει ένα δώρο που θα γιατρέψει τις πληγές. Οικονομική εύνοια, πιθανόν μέσα από μια κληρονομιά. Η Πανσέληνος στον Ζυγό δίνει τη δυνατότητα να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο, να πουλήσετε ένα ακίνητο ή ακόμα και να ασχοληθείτε με τις σπουδές σας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε με το νου αλλά και στην πραγματικότητα οι πιο τολμηροί απ΄εσάς και το Σύμπαν σας ευνοεί αρκετά. Επαφές με άτομα από το εξωτερικό ή από άλλη πόλη σας στηρίζουν. Σχέση από απόσταση. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, σαφώς περνάτε από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας και βρίσκεστε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι ελεύθεροι μετράτε κατακτήσεις. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, διανύετε την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής σας, και είστε έτοιμοι να βουτήξετε σε μια νέα πραγματικότητα που θυμίζει παραμύθι. Η Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει κάποιες οικονομικές αναταραχές, ωστόσο μπορείτε να τις διαχειριστείτε. Πιθανόν αλλαγή εργασίας.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ρίχνετε όλο την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα και προσπαθείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Συγχρόνως η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει ενδιαφέρον. Προτάσεις που σας δελεάζουν. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, διανύετε μια φάση ηρεμίας και είναι καλό αυτό, καθώς μπορείτε να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Φλερτ μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Ζυγός γ’ δεκαημέρου,  θα ευνοηθείτε σε θέματα καθημερινότητας αυτό το διάστημα αλλά και η εργασιακή σας κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο. Προσοχή μόνο σε θέματα φυσικής κατάστασης. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας φέρνει αναταραχές και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Μην δίνετε δικαιώματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς προσηλωμένοι στους στόχους σας και εργάζεστε σκληρά για την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σας. η προσωπική σας ζωή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μια γελάτε αλλά και μια κλαίτε. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αρκετά αυτό το διάστημα και έρχεστε όλο και πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Συγχρόνως ευνοείστε σε κάθε επιχειρηματικό ξεκίνημα. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, το Σύμπαν σας στηρίζει και στέλνει μηνύματα αγάπης από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σαφώς πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται και κέρδη από τυχερά παίγνια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά αφοσιωμένοι στην εργασιακή σας ζωή, καθώ προσπαθείτε να οργανώσετε το χρόνο σας αλλά και τρόπο εργασίας σας. Η φυσική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει. Συναισθηματικές μικρές εκπλήξεις χωρίς όμως διάρκεια. Έξοδα ή έκτακτες διαφωνίες μέσα στο σπίτι. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η οικογενειακή σας ζωή εξελίσσεται ομαλά, μπορείτε να ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και θα δεχτείτε αρκετές επισκέψεις. Θέματα ακινήτου ευνοούνται. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, το Σύμπαν σας στηρίζει αυτο το διάστημα και σας κάνει χάρες, όμως θα γίνουν και υπερβολές. Μην ξεπεράσετε τα όρια σας. Η Πανσέληνος στον Ζυγό ευνοεί μια νέα συνεργασία, και μπαίνετε σε ένα νέο κύκλο ατόμων. Νέες φιλίες και η δημόσια σας ζωή ευνοείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα, και έτσι θα μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν. Μετακινήσεις, αιφνίδια ταξίδια αναμένονται. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, συνεχίζεται η διάδραση μέσα από το διαδίκτυο και έχετε ευκαιρίες να γνωρίσετε κόσμο αλλά και να προβάλλετε την δουλειά σας. Φλερτ, ερωτικά μηνύματα αναμένονται. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, το Σύμπαν σας στηρίζει μέσα από μια ανέλπιστη συμφωνία που μπορεί να σας κάνει γνωστούς στο ευρύτερο κοινό. Μεγάλη δημοσιότητα αναμένεται. Η Πανσέληνος στον Ζυγό μιλά για απομάκρυνση από άτομα τοξικά, που σας καταπιέζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αυτό το διάστημα μπορείτε να ασχοληθείτε με τα του οίκου σας και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Προσοχή σε άτακτα έξοδα. Ανησυχία για πιθανές οικονομικές κρίσεις. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, θετικές οικονομικές εξελίξεις αναμένονται αυτό το διάστημα και έτσι θα απαλλαγείτε από το άγχος. Φεύγουν οι σκοτούρες. Πείτε ναι στις αλλαγές. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, έχετε την δυνατότητα να εκμεταλευτείτε τις συγκυρίες και να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα. Προσοχή σε αλόγιστο ξόδεμα. Η Πανσέληνος στον Ζυγό ανοίγει ορίζοντες, ταξιδεύετε, βρίσκετε σε άλλο κόσμο. Νομικά ζητήματα σας απασχολούν αρκετά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, Νέες συμφωνίες αναμένονται αυτό το διάστημα και είστε πολύ κοντά στα οράματα σας. Μετακινήσεις και ταξιδάκια αναψυχής υπόσχονται να σας ξεκουράσουν. Προσοχή σε διαπληκτισμούς με το οικείο περιβάλλον. Φροντίστε την φυσική σας κατάσταση. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, διανύετε μια φάση ηρεμίας, γαλήνης κοντά στους άτομα που συνεργάζεστε. Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε το περιβάλλον σας. Βήματα προς τα μπρος αναμένονται. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, είστε από τους πιο τυχερούς αυτήν την περίοδο, καθώς το σύμπαν στηρίζει κάθε σχέδιο σας, κάθε προσπάθεια σας. Η Πανσέληνος στον Ζυγό κλείνει κύκλους επιβαρυμένους, πιθανόν ξεκολλάτε από μια τοξική κατάσταση. Νιώθετε κάποια επιβάρυνση.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ