Ζώδια 30/5 έως 5/6/22. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Χρόνια πολλά Διδυμάκια! Ξεκινάει η εβδομάδα και ανοίγονται νέοι δρόμοι έκφρασης, με αισιόδοξη διάθεση θα κάνουμε προχωρήματα, αναζητώντας νέες εμπειρίες! Ζώδια 30/5 έως 5/6/22. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Με Νέα Σελήνη στους Διδύμους, ξεκινάει η εβδομάδα και ανοίγονται νέοι δρόμοι έκφρασης, και με αισιόδοξη διάθεση θα κάνουμε προχωρήματα, αναζητώντας νέες εμπειρίες. Ευκαιρίες εμφανίζονται τώρα και ο “λόγος” θα παίξει το ρόλο του. Επαφή με κόσμο και κοσμάκη αναμένεται. Φλερτ και επανασυνδέσεις μέσα από το διαδίκτυο. Ο έρωτας εκφράζεται ελεύθερα, χωρίς συστολές, ίσως χάνεται η “ηθική”, μετριάζεται το πρέπει. 

Στις 30/5/22 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και επηρεάζει τον μεταβλητό σταυρό , Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες τέλος α’ δεκαημέρου και αρχές β’ γύρω από την 9η μοίρα.

Υστερόγραφο 

Στις 3/6/22 ο Ερμής αρχίζει σιγά σιγά την ορθή πορεία του, από το ζώδιο του Ταύρου και κάθε συμβιβασμός επαναξιολογείται. Το δώσε πάρε συνεχίζεται, μέχρι να βρεθεί ισορροπία! Για μερικούς, οριστικός χωρισμός, ρήξη. Κάθε συναίσθημα πέφτει, σκοντάφτει σε λογικούς συνειρμούς.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, του γ’ δεκαημέρου ,από την 26η έως 29η μοίρα. 

Υστερόγραφο

Στις 4/6/22 ο Κρόνος, ο πλανήτης του χρόνου, το Κάρμα, αρχίζει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του, που θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 23/10/22, και αυτό σε επαναφέρει στον “ίσιο δρόμο”;  ή θα συνεχίσεις να αγνοείς τα κουδουνάκια κινδύνου; Αντιλαμβάνεσαι όμως, ότι κάτι αλλάζει. Ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείς από ψεύτικους περιορισμούς, δήθεν εμπόδια, όρια.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 25η μοίρα. 

Δες εδώ το κανάλι. Κάνε εγγραφή!

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ/videos

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, νέα ξεκινήματα θα γίνουν αυτήν την εβδομάδα και βγάζετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό. Ευνοούνται ταξίδια και επαφές με άτομα συγγενικά. Διαδικτυακές γνωριμίες αναμένονται  Νέα πηγή εσόδων. Κριός β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι αναταραχές γύρω από την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Συγχρόνως έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε μια νέα συνεργασία. Συγγενικές σχέσεις, σπουδές ευνοούνται. Κριός γ’ δεκαημέρου, βάζετε φρένο σε συζητήσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα παρόλο που είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις. Μια δυναμική παρουσία επιστρέφει στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, αναθεωρείτε αρκετές από τις αποφάσεις σας και ρίχνεστε με τα μούτρα στη δουλειά για να ξεχάσετε ότι πιθανόν να έχει πάει στραβά. Συγχρόνως προσελκύετε τα βλέμματα και φλερτάρετε ασύστολα. Νέα ξεκινήματα αναμένονται που θα σας απεγκλωβίσουν από οικονομικά βάρη. Ταύρος β’ δεκαημέρου, ζείτε μια παράξενη καθημερινότητα με απρόοπτα γεγονότα και συνεχώς προσαρμόζεστε σε κάτι καινούργιο. Επίσης μπαίνετε σε μια νέα συνεργασία που θα βοηθήσει την οικονομική σας κατάσταση και θα απεγκλωβιστείτε από οικονομικά βάρη. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, βάζετε φρένο σε αποφάσεις που σχετίζονται με την προσωπική σας κατάσταση, παρόλο που είστε σχεδόν σίγουροι πως πρέπει να προχωρήσετε. Επιστρέφετε σε περιβάλλον που περιορίζει τις κινήσεις σας. Επαναξιολογήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρόνια Πολλά!!!

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η εξωστρέφεια σας μαγνητίζει αυτό το διάστημα και θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει θεαματικά. Νέες προτάσεις για επαγγελματικές συνεργασίες αναμένονται. Επίσης, η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα θα χαρίσει προβολή, δημοσιότητα. Μια νέα γνωριμία αναμένεται. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, συγκρούεστε αρκετά με το περιβάλλον σας, καθώς και η ψυχολογική σας κατάσταση παραμένει ευμετάβλητη. Ουράνιες γνωριμίες αναμένονται. Διανύετε μια νέα φάση, όπου καλείστε να κάνετε τολμήματα και να ρισκάρετε σχέσεις σιγουριάς. Μια νέα γνωριμία αναμένεται. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, βάζετε φρένο σε παρασκηνιακές κινήσεις, παρόλο που αναγνωρίζετε τους δικούς σας, από τους “ξένους”. Επαναξιολόγηση μιας σχέσης από απόσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι εντάσεις μέσα στην επαγγελματική αρένα, και καλείστε να ανταποκριθείτε σε συνθήκες πολέμου. Ένας άνθρωπος σας στηρίζει κρυφά. Καλωσορίζετε μια νέα προσωπική κατάσταση. Στροφή προς την μεταφυσική ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Σχέση με άτομο δεσμευμένο. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,συνεχίζονται οι ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς βρίσκεστε σε ένα νέο περιβάλλον και νιώθετε ότι πλησιάζετε αρκετά τα όνειρα σας. Εκφράζετε τα συναισθήματα σας με ένταση, ωστόσο είστε ακόμα μπερδεμένοι. Ξεκινάει η αφύπνιση σας. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  βάζετε φρένο σε φιλικές αναμετρήσεις, παρόλο που παραμένετε σκεπτικοί, σχετικά με την εξέλιξη μιας σχέσης.  Αντιμετώπιση οικονομικών καταστάσεων.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ενθουσιώδης και αισιόδοξοι αυτό το διάστημα, και αυτό σας κάνει να ρισκάρετε και ίσως να μην συνειδητοποιείτε τα όρια σας. Μια σχέση από απόσταση με ένα άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας σας μαγνητίζει. Νέες εμπειρίες. Η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα θα σας δώσει μεγάλη δημοσιότητα. Ο φιλικός σας κύκλος μεγαλώνει. Λέοντα β΄ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι κόντρες και εντάσεις μέσα στην επαγγελματική αρένα και δεν είστε διατεθειμένοι να συνθηκολογήσετε. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική. Αποδέχεστε με τρυφερότητα μια ρομαντική πρόταση. Δημόσιες σχέσεις ευνοούνται. Έναρξη μιας συλλογικής δραστηριότητας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, βάζετε φρένο σε επαγγελματικές αντιθέσεις, παρόλο που γνωρίζετε ότι κάποια πράγματα έχουν ημερομηνία λήξης. Επαναξιολόγηση μιας κρίσιμης σχέσης της ζωής σας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, νιώθετε πίεση και οι αντοχές σας δοκιμάζονται, κυρίως όταν πρέπει να έρθετε σε σύγκρουση με κοντινά σας πρόσωπα. Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Ωστόσο, υπάρχουν και νίκες αυτήν την εβδομάδα, και μπορείτε να γευτείτε μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Διασυνδέσεις με πρόσωπα εξουσίας θα σας στηρίξουν σημαντικά. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά πιο ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και αναθεωρείτε συνέχεια τον ηθικό σας κώδικα. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας δυναμώνουν. Ξεκινάτε ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, βάζετε φρένο σε κινήσεις απόδρασης από την μέχρι πρότινος ζωή σας, παρόλο που ξέρετε ότι είναι κάτι προσωρινό. Ασχολείστε ξανά με την φυσική σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, συμμετέχετε πιο ενεργά στην καθημερινότητα σας και δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη. Αντιμετωπίζετε το περιβάλλον σας με ηρεμία και επιβάλλετε πιο εύκολα την γνώμη σας. Αλλαγές μέσα στην προσωπική σας κατάσταση αναμένονται. Ξεκινάτε έναν νέο κύκλο σπουδών, όπου επιβάλλεται να ταξιδεύετε και θα έρχεστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας. Σχέση από απόσταση. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι προκλήσεις γύρω από οικονομικές μοιρασιές και πολλές φορές βιώνετε στεναχώρια, πνίξιμο. Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε μάχες γύρω από νομικά ζητήματα και να νιώσετε δικαιωμένοι. Ένα άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας σας συγκινεί ιδιαίτερα. Ξεκινάει ένας νέος κύκλος ταξιδιών που θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε και να πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας.  Ζυγός γ’ δεκαημέρου, βάζετε φρένο σε οικονομικά ξεκαθαρίσματα, παρόλο που γνωρίζετε ότι δικαιούστε την μερίδα του λέοντος. Επαναξιολογείτε μια ερωτική σχέση. Προβλήματα με τα παιδιά επανέρχονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε πλήρως αφοσιωμένοι στην εργασιακή σας κατάσταση και ενδέχεται να επωφεληθείτε αρκετά από τον συναδελφικό σας χώρο. Η φυσική σας κατάσταση θέλει προσοχή. Μην υπερβάλλετε με την σωματική άσκηση. Η σεξουαλική σας ζωή θα πάρει μπρος, καθώς έχετε γνωρίσει το άτομο που σας συγκινεί ιδιαίτερα. Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας θέματα και τακτοποιείστε εκκρεμότητες. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, βλέπετε ή ακόμα και βιώνετε τα σημάδια των αλλαγών και προετοιμάζεστε ψυχικά να ανταποκριθείτε στα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα. Η σεξουαλική σας ζωή θα πάρει μπρος. Ευνοείστε σε θέματα δανείων και οφειλών. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, βάζετε φρένο επαγγελματικά ξεκινήματα, παρόλο που γνωρίζετε ότι είναι θέμα χρόνου να αλλάξετε κατεύθυνση. Αναθεωρείτε τον τρόπο σκέψης και ερωτικής προσέγγισης. Αναζητάτε την επιβεβαίωση. Δεν κάνετε το πρώτο βήμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται τα ερωτικά παιχνίδια και είστε σαφώς από τους ευνοημένους αυτό το διάστημα, μια που το ερωτικό αντικείμενο του πόθου σας, ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας. Αγκαλιάζετε τις εξελίξεις με αποφασιστικότητα. Μια νέα γνωριμία αναμένεται να σας συγκλονίσει. Τοξότη β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι αλλαγές που ανατρέπουν το πρόγραμμα σας και την καθημερινότητα σας, και καλείστε να δείξετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας δελεάσει. Επαφές με μελλοντικούς συνεργάτες. Μια νέα γνωριμία αναμένεται. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, βάζετε φρένο σε ζητήματα εργασιακής φύσεως, και αποφεύγετε τις συζητήσεις, παρόλο που επιδιώκετε τις αλλαγές. Ξαφνική αλλαγή της καθημερινότητας, και προσπαθείτε να απεγκλωβιστείτε από την τοξικότητα. Πιθανές εντάσεις μέσα στον συγγενικό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι κόντρες μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, ωστόσο μπορείτε να ανταπεξέλθετε στα προβλήματά σας και να απεγκλωβιστείτε από τοξικά άτομα. Μια νέα εργασιακή κατάσταση αναμένεται να αλλάξει την καθημερινότητα σας και το πρόγραμμα σας. Μετακίνηση, αλλαγή τρόπου εργασίας. Ρομάντζο μέσα στον εργασιακό χώρο. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ερωτικές διακυμάνσεις και σας αρέσει να παίζετε με τον κίνδυνο. Σχέση με νεότερο άτομα σας εξιτάρει. Μια νέα εργασιακή κατάσταση θα μεταμορφώσει την καθημερινότητα σας και ίσως να αλλάξετε και τον τόπο κατοικίας σας. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, βάζετε φρένο σε ερωτικά πήγαινε έλα, παρόλο που γνωρίζετε ότι είναι θέμα χρόνου να κάνετε ξανά το ίδιο λάθος. Επιχειρηματικά σχέδια επαναξιολογούνται. Αναθεωρείτε τον τρόπο που ξοδεύετε το χρήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο δραστήριοι με ό,τι καταπιάνεστε και θέλετε διακαώς να διακριθείτε μέσα στον περιβάλλον σας. Ταξιδάκια αναψυχής αναμένονται να σας χαλαρώσουν. Η ερωτική σας κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά αυτό το διάστημα και θα φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Φλερτ και ρομαντικές στιγμές αναμένονται. Νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ανατροπές μέσα στον οικογενειακό χώρο και συναισθηματικά δεν αισθάνεστε ασφαλείς. Νιώθετε πως χάνετε την επαφή με αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο, υπάρχουν και καλές στιγμές, καθώς η γνωριμία σας με άτομο νεότερο θα σας ενθουσιάσει. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας βελτιώνονται. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, βάζετε φρένο στις επιθυμίες σας και ακολουθείτε τα πρέπει, παρόλο που ξέρετε ότι είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσετε και να βγει προς τα έξω η αλήθεια. Αναθεωρήσεις και κρίσεις αναμένονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου,συνεχίζετε να παλεύετε με την καθημερινότητα σας αλλά συνειδητοποιείτε ότι τα πράγματα βελτιώνονται σημαντικά. Ανταποκρίνεστε θετικά σε μια πρόταση για μια θέση εργασίας. Νέα συναισθηματικά καλέσματα και συζητάτε το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ανατροπές μέσα στην καθημερινότητα σας, ωστόσο έχετε μάθει να αποδέχεστε τις συμπτώσεις με περίεργη αποφασιστικότητα. Ένας νέος συναισθηματικός κύκλος ξεκινά και καλείστε να αναλάβετε ευθύνες. Πιθανή δέσμευση. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, βάζετε φρένο σε υπεραισιόδοξες σκέψεις, παρόλο που εμπιστεύεστε το σύμπαν, ωστόσο δεν θέλετε να βιαστείτε. Προβλήματα μέσα στον εργασιακό χώρο επανέρχονται. Η σχέση σας με άτομο μεγαλύτερο επαναξιολογείται.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ