Εβδομαδιαίες προβλέψεις! Διάβασε για το ζώδιο σου

Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τον χώρο σου, τα συναισθήματα σου και βάζεις την λογική μπροστά από το συναίσθημα. Εβδομαδιαίες προβλέψεις! Διάβασε για το ζώδιο σου – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Μια εβδομάδα για γενναίες ψυχές ξεκινά , γιατί η πορεία προς το μονοπάτι που γράφει πεπρωμένο, δεν είναι εύκολη και το ξέρεις. Είσαι όμως έτοιμος/η να σπάσεις τα δεσμά σου, να κάνεις σαματά, να μπεις στο μάτι των “εχθρών” σου; Τίποτα δεν πρέπει να σε σταματά αλλιώς θα πάθεις ζημιά, μην κρατάς την ορμή μέσα σου.  Κάνε την επανάσταση σου.

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο 

Στις 1/8/22 ο Ήλιος από τον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία στον Κριό ανάδρομο, θα φέρει θετικές εξελίξεις σε Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους, γύρω από την 8η μοίρα.

Στις 4/8/22 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, στο σπίτι του και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τον χώρο σου, τα συναισθήματα σου και βάζεις την λογική μπροστά από το συναίσθημα.

Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι.

Υστερόγραφο,  β’ δεκαήμερο 

Στις 2/8/22 ο Άρης συναντάει τον Ουρανό στον Ταύρο (εμπλέκεται ο βόρειος δεσμός ) και συναντάς τη μοίρα σου, το πεπρωμένο σου. Ρήξεις αλλά και κρίσιμες ενάρξεις για τον σταθερό σταυρό, Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Τοξότες του β’ δεκαημέρου γύρω από την 18η μοίρα.

Στις 2/8/22 η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δίνει την συναισθηματική, αλλά και οικονομική ενίσχυση, σε όσους έχουν βιώσει δύσκολες καταστάσεις.

Ευνοούνται οι Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι, Καρκίνοι του β’ δεκαημέρου, γύρω από την 18η μοίρα.

Υστερόγραφο, γ’ δεκαήμερο

Στις 7/8/22 η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ικανοποιεί μια επιθυμία σου, εάν είσαι Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως, Ιχθύες, Ταύρος, Σκορπιός του β’ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα.

Στις 8/8/22 ο Άρης από τον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Υδροχόο  φέρνει ατυχήματα, περιορισμούς, απογοητεύσεις και ένα μεγάλο όχι σε Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες , Υδροχόους του γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 22η μοίρα.

Δες εδώ το κανάλι και κάνε εγγραφή!

https://bit.ly/3xfAmya

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, θετική εβδομάδα για να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, την ερωτική σας επιλογή, αλλά και να βγείτε από την στασιμότητα. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με την επαγγελματική σας κατάσταση. Συναδελφικές σχέσεις αναμένονται να βελτιωθούν. Κριός β’ δεκαημέρου, μια ανατροπή σας περιμένει σε οικονομικό επίπεδο και αυτό θα σας βάλει σε σκέψεις μια που θα οδηγηθείτε σε νέες επιλογές. Η οικογένεια σας, οι φίλοι σας στηρίζουν.    Κριός γ’ δεκαημέρου, ένα όνειρο εκπληρώνεται αυτό το διάστημα και είστε μέσα στην καλή χαρά. Αρχίζετε να εμπιστεύεστε το σύμπαν. Προβλήματα μόνο μέσα στον φιλικό σας κύκλο, μην ξοδεύετε την αυτοεκτίμηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η ερωτική σας ζωή ενδέχεται να σας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και μπαίνετε σε φάση πιο διασκεδαστική. Ευνοείστε και από άτομα που καθορίζουν το εργασιακό σας μέλλον. Ταύρος β’ δεκαημέρου, αιφνίδιες αλλαγές σας οδηγούν εκτός της ασφαλής ζώνης σας και προσωρινά θα νιώθετε μετέωροι. Σας στηρίζει το συγγενικό σας περιβάλλον και ο φιλικός σας κύκλος. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, μια νέα φιλία θα προκύψει αυτό το διάστημα και θα αναζωογονηθείτε. Συγχρόνως νιώθετε πως περιορίζεστε αρκετά από το Σύμπαν, καθώς δεν υλοποιεί μια κρυφή σας επιθυμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα, καθώς επανασυνδέεστε με φίλους και ένα περιβάλλον που σας είναι ιδιαίτερα αγαπητό. Οικονομική ενίσχυση αναμένεται. Η οικογενειακή σας κατάσταση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.    Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αποκαλύψεις θα γίνουν μέσα στο περιβάλλον σας και θα  γεννηθούν αρκετά διλήμματα. Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τις κρίσεις με την παρέα καλών φίλων. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ένα όνειρο πραγματοποιείται αυτό το διάστημα και θα δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας σας ανανεώνουν. Βέβαια κάθε επιτυχία έχει ένα τίμημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, περνάτε μια φάση αρκετά έντονη αυτό το διάστημα, και η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη. Επαφές με άτομα που μοιράζεστε κοινές ιδέες και η προβολή της δουλειάς σας μέσα από το διαδίκτυο θα σας ανανεώσει. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, διανύετε μια φάση κρίσιμων αλλαγών και είστε έτοιμοι να πετάξετε το παρελθόν από πάνω σας. Επαγγελματικές ευκαιρίες και νέες φιλίες σας κάνουν να χαμογελάτε. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, δυσκολίες αντιμετωπίζεστε σε θέματα επικοινωνίας με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα. Ωστόσο, η επαφή σας με άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας θα σας αναζωογονήσει!

ΛΕΩΝ

Xρόνια Πολλά!

Λέοντα α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και θα έχετε μια επιτυχία σε σπουδές, διάκριση από  ανώτερα ιδρύματα ή ακόμα μπορεί να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο ταξίδι. Επίσης δίνετε μεγάλη σημασία στην δουλειά σας και στην οικονομική σας κατάσταση. Λέοντα β’ δεκαημέρου, μια τεράστια αλλαγή πραγματοποιείται αυτό το διάστημα και το πεπρωμένο σας καλεί μέσα από μια σημαντική επαγγελματική πρόταση. Οπωσδήποτε θα βιώνετε και μια οριστική ρήξη με ένα πρόσωπο που σας ενδιέφερε αρκετά.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε αρκετούς περιορισμούς αυτό το διάστημα και θέλετε να πάτε κόντρα σε ό,τι σας καταπιέζει, πράγμα αδύνατο. Προσπαθείστε να κάνετε τις διακοπές σας με ήσυχη “συνείδηση”. Μια γνωριμία θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou  Τα ζώδια της εβδομάδας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε μια ερωτική περίεργη κατάσταση, αλλά οι ευχάριστες εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Οικονομικές διευκολύνσεις αναμένονται. Μπαίνετε σε φάση έντονων διαπραγματεύσεων. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά τυχεροί αυτό το διάστημα και μέσα από ένα ταξίδι θα συνδεθείτε με ένα σημαντικό πρόσωπο. Ευκαιρίες υπάρχουν για να ανεβείτε συναισθηματικά. Ο φιλικός σας κύκλος σας στηρίζει. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, μια μεγάλη επιτυχία θα ζήσετε αυτήν την εβδομάδα και η συναισθηματική σας ζωή θα σας ανοίξει τον δρόμο προς την ένωση. Ο εργασιακός σας χώρος όμως φέρνει αρκετά  άλυτα προβλήματα, δεν έχετε αποφασίσει τι να επιλέξετε και έχετε υπερφορτωθεί με πολλές υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά τυχεροί αυτό το διάστημα και αγκαλιάζετε με μεγάλο πάθος μια επαγγελματική πρόταση. Η σχέση σας με ένα πρόσωπο εξουσίας σας βοηθάει να βγείτε από αδιέξοδα. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αναμένονται οικονομικές ταραχές αυτό το διάστημα και πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή για να μην έρθετε σε ρήξη με το περιβάλλον σας. Ευνοείστε σε θέματα καριέρας. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, σας ευνοεί αρκετά αυτό το διάστημα το Σύμπαν και μπορείτε να περάσετε από μια μεγάλη επαγγελματική πόρτα. Ωστόσο, αντιμετωπίζετε υπαρξιακές κρίσεις και πολλές φορές έρχεστε σε κόντρα με τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, μια νίκη θα βιώσετε αυτό το διάστημα μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον και θα νιώσετε αρκετά ασφαλείς. Συγχρόνως, έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε τον κύκλο σας και να βελτιώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ανατροπές και κάθε φορά που ξεκινάτε να συνηθίζετε το καινούργιο, ξεσπά και κάτι ακόμα. Μια μεγάλη ανατροπή σας περιμένει αυτές τις μέρες και θα αλλάξει η προσωπική σας κατάσταση. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε θέματα σπουδών, νομικά ζητήματα, καθώς και η σχέση σας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας σας μεταμορφώνει. Προσοχή σε οικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν και σας χαλάνε τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, μια μεγάλη νίκη θα σημειώσετε αυτό το διάστημα και αυτό σας πάει παρακάτω, καθώς το ξέρετε ο έρωτας με έρωτα περνάει. Ανοίγετε την αγκαλιά σας στο καινούργιο. Η επαγγελματική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει ευχάριστα. Τοξότη β’ δεκαημέρου, θα περάσετε αρκετές δυσκολίες  μέσα στον εργασιακό σας χώρο, αλλά είναι κάτι που θα βοηθήσει στην εξέλιξη σας. Ευκαιρίες για οικονομικές ανάσες υπάρχουν. Η σεξουαλική σας ζωή τονώνεται. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  έρχεστε σε αντιπαράθεση με το περιβάλλον σας και γενικά υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσετε και να βγείτε από αδιέξοδα, κυρίως του μυαλού σας. Επιτυχία γύρω από ένα ακίνητο αναμένεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η οικογενειακή σας κατάσταση κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις αυτό το διάστημα και είστε μέσα στην καλή χαρά. Συναισθηματικά καλύπτεστε από ένα άτομο που σας συντροφεύει τρυφερά. Ξεκινάει μια περίοδος ταξιδιών, και συναρπαστικών γνωριμιών. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή παραμένει ένα μυστήριο, και θα έχετε ξαφνικές ευκαιρίες να γνωρίσετε νέους ανθρώπους ή και να αναθερμάνετε μια υπάρχουσα σχέση. Επιχειρηματικά σχέδια εξελίσσονται θετικά. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, συνεχίζετε να ξοδεύετε το συναίσθημα σας σε άτομα που δεν ανταποκρίνονται και έτσι χάνετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Βρείτε τη δύναμη να βγείτε από μια αταίριαστη κατάσταση και αγκαλιάστε μια νέα γνωριμία που έρχεται ολοταχώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, έχετε ένα άνετο πρόγραμμα αυτές τις μέρες και μπορείτε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε με άτομα που σας κρατάνε το χέρι τρυφερά. Η προσωπική σας κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς. Ερωτικά είστε αρκετά ανεβασμένοι, αλλά συγχρόνως και προβληματισμένοι. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, δυσκολίες, ρήξεις, αλλαγές του προγράμματος σας και είστε μέσα στα νεύρα και στη ταραχή. Ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασιακή σας κατάσταση και τονώστε το εγώ σας. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  έρχεστε σε κόντρα με άτομα του περιβάλλοντος σας αλλά και το ταίρι σας. Νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνουν και ξεσπάτε διαρκώς. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε το εισόδημα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, θα πάρετε μια χαρά αυτό το διάστημα, καθώς η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί μέσα από μία νέα πηγή εσόδων. Συνεχίζετε να προβληματίζεστε γύρω από μια προσωπική σας υπόθεση. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ζείτε φάση γενναίων αλλαγών και πιθανόν να μετακομίσετε και να αλλάξει τελείως η καθημερινότητα σας. Η ερωτική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, δυσκολεύεστε να προχωρήσετε προς κάτι καινούργιο, γιατί μένετε στο παρελθόν. Δημιουργήστε τις συνθήκες που σας ανοίγουν κλειστές πόρτες. Μια επιτυχία σε προσωπικό επίπεδο αναμένεται.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ