Μια ταινία μικρού μήκους που προκαλεί πολλά συναισθήματα!

Ένα συγκινητικό βίντεο animation με πολλά βραβεία-διδάσκει την ενσυναίσθηση, την ανθρωπιά και τη διαφορετικότητα. Μια ταινία μικρού μήκους που προκαλεί πολλά συναισθήματα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Ο Ίαν είναι ένα παιδάκι σε αναπηρικό καρότσι. Δεν μπορεί να σηκωθεί. Βρίσκεται έξω από την παιδική χαρά και βλέπει τους συνομήλικούς του να παίζουν. Θέλει κι εκείνος, όμως δεν μπορεί να παίξει μαζί τους…Σκέφτεται ότι δεν θα τον δεχτούν, ότι θα τον κοροϊδεύουν λόγω της διαφορετικότητάς του…

Κάθε απόγευμα περνά από την παιδική χαρά μαζί με τη μαμά του και κοιτάει με βλέμμα θλιμμένο τα άλλα παιδάκια. Θέλει να παίξει αλλά δεν μπορεί… Το συρματόπλεγμα τον χωρίζει από τα υπόλοιπα  παιδάκια, αλλά μόνο αυτό.

Οι διακρίσεις, ο εκφοβισμός και η αδιαφορία τον κρατούν μακριά από την αγαπημένη του παιδική χαρά. Αλλά ο Ίαν δεν θα τα παρατήσει εύκολα και θα πετύχει κάτι εκπληκτικό. Ο Ίαν δεν είναι μόνος. Στην Αργεντινή υπάρχουν πέντε εκατομμύρια άτομα με αναπηρία. Στον κόσμο, πάνω από ένα δισεκατομμύριο. Η ένταξη είναι ζωτικής σημασίας για την κοινωνία μας, μας κάνει πλουσιότερους, πιο διαφορετικούς και πιο δίκαιους.

Η ταινία animation μικρού μήκους διδάσκει και συγκινεί, μέσα σε λίγα λεπτά. O «Μικρός Ίαν» , ένα δημιούργημα του ιδρύματος Fundacion Ian, συμμετείχε σε πολλά φεστιβάλ και απέσπασε δικαίως πολλά βραβεία.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ