Πώς να ξεπεράσεις την προσκόλληση από τη Δίδυμη φλόγα σου;

Η κάθε σχέση (ερωτική ή φιλική) μας διδάσκει πολλά για τον εαυτό μας και βοηθάει στην εξέλιξή μας. Η επαφή όμως με τη Δίδυμη Φλόγα είναι ακόμα πιο δύσκολη στο ταξίδι της. Πώς να ξεπεράσεις την προσκόλληση από τη Δίδυμη φλόγα σου; – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Πραγματικά ευλογημένος είναι ο άνθρωπος που αγαπά ελεύθερα…

Οι Δίδυμες Φλόγες λέγεται ότι είναι μια Ψυχή που έχει χωριστεί σε δύο σώματα και μέσα από το ταξίδι της ενσάρκωσης ψάχνει για την ένωση της, με σκοπό να ανέβει η δόνηση της Γης στο πεδίο της ανιδιοτελούς αγάπηςΒέβαια κάθε σχέση μας διδάσκει πολλά για τον εαυτό μας και βοηθάει στην εξέλιξή μας. Όμως η σχέση μας με τη Δίδυμη φλόγα μας είναι αρκετά πιεστική πολλές φορές, καθώς έρχονται στην επιφάνεια κομμάτια του σκιώδη εαυτού που καλούμαστε να δουλέψουμε .

Έτσι σήμερα θα ασχοληθώ με το θέμα της προσκόλλησης και θα εξηγήσω πως αυτό δυσκολεύει το ταξίδι προς την Ένωση. Είναι γνωστό ότι ο ένας άνθρωπος,  συνήθως η αρσενική ενέργεια και δεν συνδέεται αυτό με το φύλο, αρνείται αυτήν την σχέση και παίζει το ρόλο του «φυγά» Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το άτομο που είναι περισσότερο αφυπνισμένο και συνειδητοποιεί τη σχέση, συνήθως η θηλυκή ενέργεια  να μένει προσκολλημένο στην ιδέα της ένωσης και να μην μπορεί να απολαύσει τη ζωή του, παίζοντας το ρόλο του «κυνηγού» .


Σημάδια ότι είστε προσκολλημένος/η στη δίδυμη σας φλόγα είναι:

  • Το μυαλό σας είναι απασχολημένο με σκέψεις που αφορούν αυτήν την σχέση.
  • Νιώθετε ατονία, κούραση, όταν είστε σε στάδιο απομάκρυνσης, και δεν μπορείτε να νιώσετε χαρά και ικανοποίηση, ότι και εάν σας συμβαίνει.
  • Δεν έχετε ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθείτε με την δουλειά σας, χάνετε την δημιουργικότητα σας.
  • Δεν μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας με έναν άλλον άνθρωπο, έχετε θεοποιήσει το φυσικό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να είστε κατ’ επιλογή μόνοι/ες.
  • Πολλές φορές σας κατακλύζουν συναισθήματα ζήλιας ή ακόμα και απόγνωσης, κυρίως όταν η Δίδυμη σας φλόγα, σας αγνοεί ή επιλέγει κάποιο άλλο πρόσωπο.
  • Είστε προσηλωμένοι στο αποτέλεσμα του ταξιδιού, στη σχέση, και ανησυχείτε για το χρόνο που περνάει «άσκοπα» και δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ;


Πως ξεφεύγετε όμως από την προσκόλληση,

  • Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, φροντίστε περισσότερο τη διατροφή σας,  καθώς και το σώμα σας.
  • Εστιάστε περισσότερο στα σχέδια σας, γίνετε πιο δημιουργικοί και βάλτε πείσμα για να  καταφέρετε κάτι σημαντικό.
  • Αναγνωρίστε την αξία σας και ενδυναμώστε την ενέργεια σας μέσα από τεχνικές διαλογισμού.
  • Ασχοληθείτε με φιλανθρωπικό έργο, βρείτε τρόπους να προσφέρετε σε άλλους ανθρώπους και χωρίς να περιμένετε κάποιο αντάλλαγμα.
  • Παραμείνετε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες, χωρίς να έχετε στο νου σας να ξεχάσετε τη σχέση σας η να κάνετε τον άλλο άνθρωπο να ζηλέψει, απλά θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε.

Συνοψίζοντας λοιπόν, είναι μοναδικό αυτό το ταξίδι, καθώς μέσα από αυτήν την σχέση, οι άνθρωποι γίνονται πιο δυνατοί, έρχονται σε επαφή με την «Ψυχή» και αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεων τους, καθώς κοιτάνε κατάματα τον εαυτό τους, μέσα από τα μάτια της Δίδυμης τους Φλόγας. Είναι σπάνιες αυτές οι συναντήσεις, καταλυτικές για την πορεία μας, άκρως διδακτικές αλλά και αρκετά επίπονες…

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

προσκόλληση από τη Δίδυμη φλόγα σου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ