Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Οκτώβριος 2022

Τακτοποίηση σκέψεων, νοητική ισορροπία. Πλούσιος ο Οκτώβρης, καθώς έχει τα πάντα! Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Οκτώβριος 2022 – By astroteam.gr

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Τακτοποίηση σκέψεων, νοητική ισορροπία, τελική αξιολόγηση του τι πεποιθήσεις κρατάω/τι διαλύω, επαναξιολόγηση του τι έχω/τι με εξυπηρετεί να έχω!

Οι αποχρώσεις του μήνα:

Το τελευταίο και πολύ στενό μαρκάρισμα (εδώ και 2 χρόνια περίπου) του Κρόνου-Ουρανού κορυφώνεται κυρίως το πρώτο 20ήμερο του μήνα, ακολουθούμενο προς τα τέλη από μία έκλειψη στον ίδιο άξονα των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Είναι εκεί που όλα είναι πιο έντονα λίγο πριν συμβεί η τελευταία εκκαθάριση! Λίγους μήνες ακόμη υπομονή αγαπημένα μου σταθερά… Από την άλλη, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, επίσης, κινείται σε αέρινες ενέργειες, ήτοι νοητικές! Τρεις Πλανήτες να ορθοδρομούν μέσα στον Οκτώβριο και πέντε να βρίσκονται σε ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) κάνουν τα μυαλά να παίρνουν φωτιά από τις πολλές σκέψεις, ακολουθώντας τη διαδρομή Ξεκαθάρισμα-Ισορροπία-Εμβάθυνση! Θα είναι τόσο απλό; Όχι! Υπάρχει ένας Ποσειδώνας εκεί που καραδοκεί και θολώνει το νοητικό (κυρίως) τοπίο, εντείνοντας τις ψευδαισθήσεις, τις (αυτ)απάτες, τις αναβολές αλλά και τις απώλειες υλικών. Ένας ακόμη λόγος λοιπόν για μη εφησυχασμό!

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα όμως οι ενέργειες αλλάζουν παντελώς και από εκεί που ήταν όλα γλυκά, αρμονικά και κάπως ισορροπημένα, κάτι αρχίζει να καίγεται, κάτι αρχίζει να στερεύει και κάτι αρχίζει να σκοτεινιάζει… ή μήπως διαλύεται για να λάμψει από την αρχή ξανά;

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά λοιπόν, εστιάζοντας ειδικότερα ποιον τομέα της ζωής σας θα επηρεάσουν οι ουράνιες διελεύσεις καθώς και τα Φεγγάρια/Εκλείψεις του μήνα. Μην παραλείπετε να διαβάζετε το ζώδιο του Ωροσκόπου σας καθώς και το «Αυτόν τον μήνα θα ήθελα να ήμουν» στο τέλος του άρθρου!

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη του τέλους Σεπτεμβρίου σάς έχει ήδη δώσει ενάρξεις ή επανεξετάσεις θεμάτων που σχετίζονται με σχέσεις ή συνεργασίες, τις οποίες θα κληθείτε να αξιολογήσετε ή να δείτε τα αποτελέσματά τους ή τα πρώτα δείγματα, πέριξ Πανσελήνου στις 9/10. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι την υπεραισιοδοξία ή την ελαφρότητα που ίσως δείξετε σε ό,τι νέο έρθει στον δρόμο σας, καθώς υπάρχει περίπτωση κάτι να μην βλέπετε/κρίνετε ορθά… είτε λόγω παρορμητισμού, είτε λόγω εξαπάτησης ή γενικά λόγω θολής σκέψης.

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα θελήσετε να βάλετε σε τάξη (στο μυαλό σας κυρίως) την καθημερινότητά σας, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες εργασιακές, να πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με ιατρικά θέματα ή θέματα κατοικιδίων, ενώ μετά, και έως το τέλος του μήνα υπάρχει ένα πολύ υποστηρικτικό διάστημα όπου θα θελήσετε να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας με ένα πιο αρμονικό βλέμμα, στοχεύοντας κυρίως να ισορροπήσετε αντίθετες ενέργειες. Πχ εσάς και την ανάγκη σας να τα κάνετε όλα μόνοι και γρήγορα με το να συνεργαστείτε με ένα άλλο άτομο κάνοντάς τα όλα ήρεμα και μοιραζόμενοι αρμοδιότητες (μία που το είπα και μία που σας έπιασε πονοκέφαλος!!)

Έχετε τους δύο πιο ευεργετικούς πλανήτες για τον Οκτώβριο σε έναν από τους δύο πιο βασικούς άξονες της ζωής σας ίσως (άξονας το Εγώ και οι Άλλοι). Εκμεταλλευτείτε ο,τι ευκαιρίες σάς δοθούν το πρώτο 20ήμερο του μήνα (ειδικά οι του 1ου δεκαημέρου) και χρησιμοποιήστε με σύνεση το νου σας για βγάλετε τα σωστότερα συμπεράσματα αλλά και για να πάρετε τις πιο ευνοϊκές για εσάς αποφάσεις, προτού η ενέργεια στραφεί, μετά τις 23 του μήνα, στον άξονα των οικονομικών σας. Εκεί, δεν θα έχει τόση αστερόσκονη να σάς πασπαλίζει… μάλλον τίποτα μετεωρίτες…να σκάνε μύτη από το πουθενά… από καμιά μαύρη τρύπα ίσως!

Η πρώτη από τις δύο φθινοπωρινές εκλείψεις επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων ή αποκτημάτων, ειδικά εκείνων που σχετίζονται με τρίτους (συνεργάτες, σύζυγοι, δημόσιο, κληρονομιές κλπ). Να θυμάστε πάντα πως οι δυσκολίες ή τυχόν απώλειες που μπορεί να προκύψουν ίσως να έπρεπε να γίνουν, καθώς είχαν δοθεί και στο παρελθόν ευκαιρίες αλλά κάποιοι να μην έδωσαν τη δέουσα σημασία. Οι του 2ου δεκαημέρου βιώνετε αλλαγές που σχετίζονται με τα οικονομικά σας θέματα με ταυτόχρονο επαναπροσδιορισμό των στόχων σας, αλλά και με τίμημα τον περιορισμό των κοινωνικών σας σχέσεων. Ο Νοέμβριος θα είναι πιο προκλητικός μήνας για αυτά τα θέματα για εσάς, επομένως εφοδιαστείτε με υπομονή (που μάλλον πρέπει να τη δανειστείτε από κανένα φίλο Ταύρο!). Οι του τελευταίου δεκαημέρου μπορεί να είστε καιρό πιεσμένοι με τα εργασιακά σας θέματα, από το τέλος του Οκτωβρίου και για το επόμενο δίμηνο όμως, θα σας δοθούν ευκαιρίες να πάρετε μερικές ανάσες ή και μερικά δωράκια.

Ταύρος

Χαρτί και μολύβι… πλάνα…νέα καθημερινότητα…εξετάσεις υγείας…νέα κατοικίδια. Τέτοια σάς έφερε η Νέα Σελήνη του τέλους Σεπτεμβρίου, αλλά φαντάζομαι να ακούσατε τον αστρολόγο σας στις προηγούμενες προβλέψεις που σάς είπε να μην υπογράψετε τίποτα μέχρι τις 2/10! Ισχύει ότι και αυτός αλλά κυρίως και ο επόμενος μήνας θα συνεχίσει να σάς ταρακουνά εκ θεμελίων! Ισχύει επίσης πως μισείτε τις αλλαγές, όμως οι Νέες Σελήνες αποτελούν πάντα καλές αφορμές να ξεκινήσετε κάτι νέο ή ιδιαίτερο ή να επανεκκινήσετε κάτι που είχατε αφήσει στη μέση.

Είναι μια καλή αφορμή για εσάς να ασχοληθείτε με την υγεία σας, να ξεκινήσετε γυμναστήριο, μία νέα καθημερινή συνήθεια ή ακόμη και να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο. Βέβαια εσείς θα προτιμούσατε να κάνετε νέες αρχές σε δουλειά ή σε ό,τι αποφέρει χρήματα! Θα σας πω ένα μυστικό (μην το πείτε πουθενά): Αυτός ο μήνας σάς ευνοεί να το κάνετε. Όχι απαραίτητα σε νέο πλαίσιο. Γενικά ευνοείται ο τομέας των οικονομικών/εργασιακών σας θεμάτων, εφόσον το σκεφτείτε και το κάνετε με υπευθυνότητα και με μακροπρόθεσμο στόχο (ευκολάκι για εσάς!). Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα θα σας βρει λίγο στο παρασκήνιο να σκέφτεστε τι πήγε καλά και τι όχι και πώς να αναπτύξετε τις συνεργασίες σας ή τον εαυτό σας. Ιδέες έχετε αλλά νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε λίγο παραπάνω.

Γενικά το μυαλό σας θα είναι απασχολημένο περισσότερο από το συνηθισμένο στα μέσα του μήνα, με έμφαση όλον τον Οκτώβριο σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα, τη δουλειά και τα οικονομικά σας. Μετά τις 23 όμως, η ενέργεια αλλάζει και σας ωθεί να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες παραπάνω από το κανονικό! Μπορεί κάτι να εκλείψει, όμως σκεφτείτε τι μακροπρόθεσμο όφελος αυτό μπορεί να έχει ή τι δεν πράξατε έγκαιρα το προηγούμενο διάστημα και τώρα γίνεται απότομα. Οι του 3ου δεκαημέρου καλό θα ήταν να προσέχουν όλον το μήνα (με έμφαση γύρω στις 12/10) για τυχόν εξαπατήσεις ή απώλειες που σχετίζονται με οικονομικά θέματα και τον κοινωνικό σας κύκλο.

Δίδυμοι

Νομίζω για εσάς μόνο καλά νέα έχω (ως επί το πλείστον). Εντάξει υπάρχει και μία παγίδα μέσα στο μήνα, αλλά ποιος ασχολείται μωρέ τώρα με τα ποταπά;; Τέλος Σεπτεμβρίου έγινε μία Νέα Σελήνη στον πιο ωραίο οίκο του ζωδιακού! Στον οίκο της χαράς, του έρωτα και της δημιουργίας… Εκεί που η Αφροδίτη έχει τη χαρά της γενικώς, και μαντέψτε! Εκεί θα βρίσκεται τις πρώτες 20 μέρες του μήνα! Εκμεταλλευτείτε το! Ξεκινήστε νέες δραστηριότητες, χόμπυ… οι ελεύθεροι επαγγελματίες τολμήστε την έναρξη, οι γυναίκες που θέλουν παιδιά βάλτε τα μπροστά τώρα, οι ελεύθεροι ερωτευτείτε, οι παντρεμένοι ξανα-ερωτευτείτε, ξεκινήστε (με) τα παιδιά σας δημιουργικές ενασχολήσεις!

Στην Πανσέληνο στις 9/10 θα δείτε πώς πήγε το προηγούμενο διάστημα, θα δείτε τι αποτελέσματα έφερε και ίσως ξεκαθαρίσετε ό,τι δεν σάς εξυπηρετεί, με έμφαση τους στόχους σας, τον κοινωνικό σας κύκλο και τις ομάδες που συμμετέχετε ή τους φίλους σας. Το αέρινο στοιχείο σας, δηλαδή το νοητικό σας πεδίο ευνοείται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Τρέχουν οι σκέψεις και δεν μαζεύονται, όμως υπάρχει κι εκείνη η περίεργη όψη που ακούει στο όνομα «τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα» γύρω στις 12/10.

Αυτό ίσως σάς φέρει σωματική κούραση, εξασθένηση αλλά και εξαπατήσεις ή αυταπάτες που σχετίζονται με τον άμεσο περίγυρό σας ή την εργασία σας. Εσείς δεν είχατε ποτέ ροζ γυαλιά (ακούτε οι Ιχθείς;;), έχετε όμως μια μόνιμη τάση να διασπάστε σε χίλια πράγματα και να χάνετε το βάθος και την ουσία. Δώστε λίγο παραπάνω προσοχή εκείνες τις μέρες σε όσα ακούτε ή όσα σάς συμβαίνουν, προσπαθήστε οι ίδιοι να μην καταφύγετε σε ψέματα και φροντίστε η γλώσσα σας να μην τρέχει πριν από το μυαλό σας! (εγώ το λέω αυτό, με Άρη στους Διδύμους, και γενέθλιο και διελαύνοντα… τρομάρα μου!) Από τις 23/10 και μετά δώστε περισσότερη προσοχή στην υγεία σας, γιατί το βλέπω εγώ το όνειρο! Θα έχετε ξεσαλώσει όλον το μήνα και στο τέλος η σωματική ενέργεια θα έχει πιάσει πάτο! Αφήστε που ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Σκορπιό προς τα τέλη του μήνα θα σάς κόψουν απότομα τη λεκτική φόρα και φλυαρία…

Μέσα στον Οκτώβριο, θα ήθελα να ήμουν:

  • Κριός, Β’ δεκαημέρου, να υπογράψω επιτέλους εκείνη τη συμφωνία για έναρξη συνεργασίας (η δικηγόρος του συνεταίρου μου είναι μια Διδυμίνα μούρλια) και μάλιστα να το παίξω και αστρολογικά ειδήμων, λέγοντάς ότι οι υπογραφές θα μπουν στις 12/10 πριν τις 10 πμ (έχουν γνώση οι αστρολόγοι! ε… οι φύλακες θέλω να πω!)
  • Ταύρος, Β’ δεκαημέρου, να ξεκινήσω τη νέα συνεργασία που έχω συμφωνήσει εδώ και μήνες στη δουλειά μου, γιατί έχω κι αυτήν την αστρολόγα που μού έχει ζαλίσει τον έρωτα να περιμένω έως τις 2/10 για να υπογράψω! Έχω κι αυτήν τη δικηγόρο μου που καλοβλέπει τον συνέταιρο και όλο με ρωτάει επίσης πότε θα υπογράψουμε! Έχω και την σύντροφό μου που όλο παραπονιέται ότι λείπω σε δουλειές! Έχω και τον γιατρό μου που γκρινιάζει να ξεκινήσω γυμναστική! Κι εγώ τι να πρωτοκάνω; Η κατάσταση είναι τρε απελπιστίκ! Ουφ! Κουράστηκα ήδη…
  • Δίδυμοι, όλων των δεκαημέρων, που δεν κρατιέμαι δεν κρατιέμαι! Έχω γνωρίσει έναν Κριό που καίγεται η καρδιά μου να ξανασυναντήσω και όλο μού καθυστερούν τα ραντεβού γιατί λέει είχε ανάδρομο Ερμή και δεν κάνει να υπογράφουμε συμβόλαια και κάτι βλακείες τέτοιες… Αλλά το αγόρι αυτό έχει προσωπική αστρολόγο που του λέει τι να κάνει κι εγώ τώρα πρέπει να κάνω υπομονή… αλλά ποιος την έχασε για να τη βρω εγώ, ε;; Αχ! Η 12/10 πλησιάζει!

Καρκίνος

Οι Δίδυμοι το παίζουν party animals κι εσείς το νου σας μόνο στη δουλειά! Έλεος όμως (αντιγράψτε τους λίγο!). Γι’ αυτό το καλό Σύμπαν θα φροντίσει για εσάς από τις 23 και μετά. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή! Το τέλος Σεπτεμβρίου σάς επιφύλασσε μια Νέα Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας ενώ η Πανσέληνος στις 9/10 γίνεται στον τομέα της καριέρας και του κοινωνικού σας στάτους. Έχετε εστιάσει τη σημασία σας εκεί και προσπαθείτε να ισορροπήσετε μεταξύ οικογένειας και δουλειάς. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι επιτεύξιμο. Μπορεί να έχετε αλλάξει σπίτι ή επαγγελματική έδρα ή να πρέπει να το κάνετε άμεσα, ταυτόχρονα όμως οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί και τώρα καλείστε να αξιολογήσετε τα πεπραγμένα. Πού θα δώσετε βάση ή προτεραιότητα και πού όχι!

Αυτός ο μήνας σάς επιφυλάσσει ευκαιρίες στα εργασιακά σας θέματα, εξού κι έχετε δώσει όλο το βάρος εκεί (καλά κάνετε, αλλά δεν υπάρχει μόνο η δουλειά σε αυτή τη ζωή!). Επικοινωνιακά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είστε θα έλεγα λαλίστατοι και φροντίζετε για τις διεκπεραιώσεις συμφωνιών και συμβολαίων ενώ από εκεί και πέρα ασχολείστε λίγο περισσότερο με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, βάζοντας τα δυνατά σας να γίνετε πιο διπλωματικοί στον λόγο και στα έργα.

Προχωρώντας ο μήνας, δίνετε ακόμη περισσότερη βαρύτητα σε θέματα οικογένειας ή ακινήτων, ενώ από τις 23/10 και μετά, το κλίμα ελαφρώνει λίγο, ωθώντας σας σε περισσότερο δημιουργικές δραστηριότητες, περισσότερη χαρά, έναρξη νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας (κλείνοντας ταυτόχρονα προηγούμενους κύκλους), περισσότερη ενασχόληση με τα παιδιά (όσοι έχετε) ή το κυριότερο, οδηγείστε σε νέους ή παλαιούς (αλλά με νέα διάθεση) έρωτες! Όλος ο μήνας προσφέρεται για δημιουργική σκέψη, το μυαλό σας τρέχει, μπορεί να μην κοιμάστε ήσυχα πια, αλλά σίγουρα κάτι ετοιμάζετε και κατευθύνεστε προς νέους δρόμους στη ζωή σας σε ένα ή πολλαπλά πλαίσια.

Στα οικονομικά σας υπάρχει ένας περιορισμός ή δυσκολία σχετικά με χρήματα τρίτων (συζύγων, συνεργατών, δημόσιων φορέων κλπ), κάτι το οποίο θα ενταθεί κατά τον Νοέμβριο, όμως αν πραγματικά ξεφύγετε από το σκληρό καβούκι και το Εγώ, που πολλές φορές γυρνάει εναντίον σας, θα ανακαλύψετε τις ευκαιρίες και τα δωράκια που σας φέρνει το Σύμπαν για τους τελευταίους μήνες του έτους!

Λέων

Θέλω να πιστεύω ότι έχετε ταξιδέψει, (μακριά ή κοντά δεν έχει σημασία), αλλά τουλάχιστον έχετε εκμεταλλευτεί όσες ευκαιρίες σάς δίνει το σύμπαν για να ξεφύγετε από τις ασφυκτικές πιέσεις του Κρόνου-Ουρανού αλλά και όλων των άλλων όψεων/θέσεων που συμβαίνουν 1,5 χρόνο τώρα στον άξονά σας. Θέλω να πιστεύω πως ξεκινάτε νέα σεμινάρια ή νέες συμφωνίες για να ξεφύγει λίγο το μυαλό σας. Θέλω να πιστεύω πως έχουν ζεσταθεί λίγο οι σχέσεις με τα αδέλφια ή τους κοντινούς συγγενείς, καθώς ο τομέας των φίλων και των λοιπών κοινωνικών συναναστροφών έχει τα θέματά του!

Τα χρήματα φαίνεται να έχουν κάνει λίγο φτερά και παρότι μπορεί με τον ανάδρομο Ερμή να γύρισαν πίσω, μάλλον εξαφανίστηκαν πριν φτάσουν στον προορισμό τους από άλλες υποχρεώσεις. Αν έχετε δική σας εταιρία, τότε κι εκεί οι υποχρεώσεις εμφανίζονται αυξημένες και αν όντως είναι αυξημένες τα περίεργα νέα είναι ότι αυτό δεν τελειώνει, παρά την Άνοιξη του ‘23.

Τα καλά νέα όμως είναι πως γνωρίζετε τις προκλητικές ημέρες μπροστά σας και μπορείτε να είστε προετοιμασμένοι. Εργασία, νομικές υποθέσεις αλλά και προσωπικές σχέσεις σάς ζορίζουν λίγο παραπάνω, ενώ προς τα τέλη του μήνα αυτό θα ενταθεί, κορυφώνοντάς το τον Νοέμβριο. Κάντε υπομονή και να θυμάστε πως τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα και θα ξεκαθαρίσουν σε πολλούς τομείς της ζωής σας.

Οι του 1ου δεκαημέρου δώστε προσοχή στο οικογενειακό σας περιβάλλον γύρω στις 25/10, ενώ οι του 3ου προσέξτε τυχόν απογοητεύσεις από φίλους ή ομάδες. Προσοχή επίσης στςι εξαπατήσεις (ή και στις αυταπάτες) στα οικονομικά που σχετίζονται με χρήματα τρίτων. Οι του 2ου δεκαημέρου, ας ξαναδιαβάσουν όλο το απόσπασμα καθώς σάς αφορά άμεσα. Τώρα λοιπόν καταλαβαίνετε καλύτερα γιατί ανέφερα πως τα ταξίδια ή η παρακολούθηση σεμιναρίων/μαθημάτων θα δώσει διέξοδο στην ήδη πιεσμένη σας ψυχοσύνθεση!

Παρθένος

Να πάτε να κάνετε παρέα με τους Καρκίνους, να μιλάτε όλη μέρα για business! Όμως, τώρα που το ξανακοιτάζω, εσείς το έχετε τερματίσει… Δουλειά για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό! Άντε και λίγη δουλειά ακόμη για τα ενδιάμεσα γεύματα! Ξεκινήστε να μετράτε πόσες όψεις συνεργάζονται για να καταφέρουν να σας εξαντλήσουν. Ο Άρης από τους Διδύμους για επτά συναπτούς μήνες (έως τον Μάρτιο του 2023) θα βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σας. Γύρω από εκεί γυρνάνε όλα πια! Προκλήσεις, εντάσεις, απαιτήσεις αλλά και νέες ιδέες, αλλαγές, επαναξιολογήσεις (από τον επόμενο μήνα). Όλο το δυναμικό του Άρη με την καλή και την δύσκολη πλευρά του.

Η Νέα Σελήνη του τέλους Σεπτεμβρίου και η Πανσέληνος στις 9/10 σάς βρίσκει στον τομέα των οικονομικών. Ναι, τα οικονομικά σας φαίνεται να πηγαίνουν καλά αλλά με αντίτιμο την ψυχική σας ένταση ή απαιτήσεις προς λογαριασμούς τρίτων (αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου, μπορεί και να σας έρθουν από λογαριασμούς τρίτων!)

Ο Κρόνος επίσης σάς ζορίζει (του 2ου δεκαημέρου κυρίως) στον τομέα της καθημερινότητάς σας, που αυτό περιλαμβάνει και την εργασία σας. Έχετε την λεπτομέρεια αλλά και την τελειομανία γραμμένη στο κούτελο, έρχεται και αυτή η όψη να σας το ενισχύσει ακόμη περισσότερο! Νιώθετε σαν να έχετε πάντα και παντού υποχρεώσεις, αλλά έχει κι αυτό το αντίτιμό του! Όχι, δεν είναι τα χρήματα… Είναι η σωματική σας εξάντληση, κάτι το οποίο πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως για το προσεχές διάστημα μέχρι την Άνοιξη.

Για το τέλος άφησα κάτι που δεν είναι καθόλου στη φύση σας, αλλά επειδή το Σύμπαν πάντα κάνει πλάκα μαζί μας, είπε να σας δοκιμάσει! Θολή σκέψη και χάος στο μυαλό! (ουπς) Εσείς ειδικά του 3ου δεκαημέρου, προσοχή τις ημέρες πέριξ της 12/10. Κάτι δεν σκέφτεστε σωστά, κάποιος προσπαθεί να σας θολώσει τα νερά, να σας εξαπατήσει ή να σας αποσπάσει την προσοχή. Αποδέκτης αυτής της κατάστασης φαίνεται να είναι ο επαγγελματικός σας χώρος ή κάποια συνεργασία σας. Είστε παιδιά του Ερμή, της λεπτομέρειας, της τάξης και κυρίως της διάκρισης. Δώστε προσοχή και μη χαθείτε σε καταστάσεις που μυρίζουν απάτη. Σας εμπιστεύομαι! Αλλά κι εσείς, εμπιστευτείτε εμένα και προσέξτε την υγεία σας, καθώς το διάστημα μεταξύ των δύο εκλείψεων μπορεί να γίνει δύσκολο τόσο για τη σωματική όσο και για την πνευματική σας κατάσταση!

Μέσα στον Οκτώβριο, θα ήθελα να ήμουν:

  • Καρκίνος, Γ’ δεκαημέρου, να χαλαρώσω επιτέλους στο τέλος του μήνα και να ευχαριστηθώ το κορίτσι μου γιατί όλο παράπονα μού κάνει πως δουλεύω και δεν της δίνω σημασία. Της το κρατάω ως έκπληξη πως θα έρθω μαζί της στα μαθήματα του χορού που τόσο καιρό με παρακαλάει! Χμμ, ας χουχουλιάσω λίγο στο κρεββάτι μου πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 23. Καλά είναι κι εδώ… πού να τρέχω τώρα! (Εντάξει μωρέ, μη φωνάζεις! Θα βγω από το σπίτι! Ωωωω!)
  • Λέων, Α’ δεκαημέρου, να φύγω να εξαφανιστώ! Να πάω ένα ταξίδι μακρινό και να γυρίσω να ξεκινήσω τα νέα μου μαθήματα ξένων γλωσσών. Αφού δεν μπορώ να συνεννοηθώ με τους φίλους και τον περίγυρό μου εδώ, δεν μπορεί! Άμα μιλήσω σε άλλη γλώσσα, κάτι μπορεί να καταφέρω… Άσε που θα είναι και πιο εύκολα τα ταξίδια μετά! Α! Παρέλειψα μια ελαχιστότατη λεπτομέρεια… Δεν έχω φράγκο! Ουφ…
  • Παρθένος, Α’ δεκαημέρου. Με έχει αφήσει ο Κρόνος πίσω (τον απολαμβάνουν οι του 2ου δεκαημέρου τώρα) κι εγώ απολαμβάνω χρήματα και αποκτήματα που ήρθαν από κληρονομιά. Ας καθίσω λίγο να ξεκουραστώ! Ναι, και μετά χτύπησα στο κομοδίνο και ξύπνησα… 6:30 πμ…χτυπάει και το ξυπνητήρι… Ας σηκωθώ να πάω για δουλειά. Ωραίο το όνειρο, αλλά κράτησε λίγο!

Από τη Νατάσα Φωναζάκη

Ζυγός

Αυτά τα γενέθλια θα τα θυμάστε για πολύ καιρό. Γλυκείς, όμορφοι, ακόμα και με ανάδρομο Ερμή αισθάνεσθε εναρμονισμένοι με το σύμπαν. Σχέσεις, σχέσεις, σχέσεις, συνεργασίες, ισορροπίες, διπλωματία, το περιβάλλον μου, που κατοικώ, τα όρια μου, τα θέματά μου, τα θέλω μου, -ΝΑΙ!-, επιθυμίες, εργασία, ελεύθερος χρόνος, παιδί, οικογένεια, περιβάλλον, περιβάλλον, περιβάλλον, άποψη, έκφραση και το κραγιόν μου. Φωτεινοί και υπέρλαμπροι, κατακτάτε ό,τι λόγω πεποιθήσεων, παρελθούσων εμπειριών, δικαίως και αδίκως, στερηθήκατε. Απολαύστε τη ζωή, αισθανθείτε την ευγνωμοσύνη και τη δικαίωση μιας διαδικασίας που έχει να κάνει με το παρελθόν.

Δεν είστε αντιμέτωποι με τους άλλους πλέον, -είστε ‘οι άλλοι’ στο ζωδιακό- αλλά είστε αντιμέτωποι με τον εαυτό σας, την αλήθεια σας, την εικόνα σας, την πραγματική σας ομορφιά. Ο Ουρανός στον οίκο της μεταφυσικής και του παρελθόντος σας “τα σκάει” καιρό τώρα, από κοντά και ο Άρης στον οίκο της αυτο-πραγμάτωσης και εξέλιξης. Τι όμορφα πυροτεχνήματα! Ευχές για “καλή ηλιακή επιστροφή”!

Σκορπιός

Σκοτεινοί και μυστήριοι, έτσι είναι, κάποια στιγμή η υπογραφή που βάλατε με το κάρμα έρχεται τώρα να αποδείξει ότι δεν είστε τρελοί και όλα είναι έτσι. Ξεκινά -ναι, για εσάς όλη σας τη ζωή- ένας δρόμος εκπλήρωσης, και αφορά τόσο αλλαγή όσο και σταθερότητα, ο άξονάς σας, η αξία σας είναι αυταπόδεικτη, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά τώρα -τα έχετε κάνει-, είστε σκαπανείς. Θα υπερτονίσω τη σημασία των σχέσεων και των άλλων στη ζωή σας. Όλη σας η δράση το μήνα αυτό -και για το επόμενο τρίμηνο- έχει να κάνει με ξεκαθαρίσματα, στρώνετε ένα κυριακάτικο τραπέζι και καλείτε εκείνους που θέλετε και θέλουνε να είναι κοντά σας.

Είναι η εποχή που προετοιμάζεστε να τα αλλάξετε όλα, δεν έχετε -και δε χρειάζεστε κιόλας καμία δικαιολογία. Ερμής ορθόδρομος, μέσα σας και αυτό βγαίνει και έξω σας, Πλούτωνας ορθόδρομος σε σχέση με αδέρφια, επικοινωνία, μετακίνηση, έκφραση, Κρόνος ορθόδρομος σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, γονιών, γάμου. Εύχομαι να είναι μήνας εργασίας με τον εαυτό σας, για να μπορείτε προς το τέλος αυτού και τον επόμενο να κάνετε τις “σωστές” ευχές για τα γενέθλιά σας!

Τοξότης

Αισιόδοξοι και με αυτοπεποίθηση, για άλλη μια φορά, θέτετε τα θεμέλια των στόχων και της επίτευξης στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Προσοχή μεταξύ 8 και 12 Οκτωβρίου σε οτιδήποτε μπορεί να σας αφήσει εκτεθειμένο, “γυμνό”, απροστάτευτο στη σχέση σας και στις συνεργασίες σας, στο σπίτι σας, στην οικογένεια άλλα και στην βαθιά σας ψυχολογία. Κατά τα άλλα, φαίνεται ότι καλά περνάτε, φαίνεται ότι διασκεδάζετε. Υπερβολές στον έρωτα, στο φλερτ, με τα παιδιά, αλίμονο, μη χάσετε τον εαυτό σας!

Ό,τι και να κάνετε το τέλος του μήνα θα σας φέρει αντιμέτωπο με το “άλλα θέλω, κι άλλα κάνω, πως να σου το πω”, μη χάσετε τα γκέμια, είστε γεννημένοι καβαλάρηδες. Ευνοημένοι για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως λόγω ιδιοσυγκρασίας και τύχης από μωρά. Γενικότερα τακτοποιείστε ό,τι εκκρεμεί, ρυθμίστε και συντονιστείτε για όλο και καλύτερα αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Καριέρα, επάγγελμα, επίτευξη, δημόσια εικόνα, γάμος, όλα φαίνονται να, και όντως, πηγαίνουν τόσο καλά! Θέματα επιπολαιότητας μπορεί να σας εκθέσουν όχι στους άλλους, στον εαυτό σας. Ωιμέ! Επειδή είναι άξονας ένα μάθημα που καλείστε να πάρετε αυτή τη φορά είναι κατά πόσο αφήνω τα ηνία, χαλαρώνω, δέχομαι τον εαυτό μου, τον άνθρωπο όπως είναι και όχι όπως επιτάσσει η κοινωνία.

Δραστηριότητα στον τομέα εργασίας και καθημερινότητας, προσοχή εκεί κοντά στην πανσέληνο μην εκτεθείτε στην επικοινωνία σας. Μπορεί να αφορά και σε αδέρφια, φίλους, συγγενείς, μετακινήσεις, το τηλέφωνο ή το αυτοκίνητο, χαρτιά και έγγραφα που αφήσατε με τον Ερμή ανάδρομο. Μην τα προσπεράσετε! Σε σειρά και τα οικονομικά σας, τα βάζετε, σας βάζουν, δεν έχει σημασία, πάντως γίνεται. Όλα καλά! Τα μπαμ αργούν ακόμα!

Υδροχόος

Από αυτά που σπαρταράνε υπερδραστηριότητα στο κομμάτι έρωτα και παιχνίδι, σας εφιστώ την προσοχή αν δεν έχει να κάνει με καλλιτεχνικό έργο και δημιουργία, και παιδιά. Προσοχή μην εκτεθείτε σε θέματα τα οποία αφορούν σε περιουσία, κινητά, αποκτήματα. Είστε από τους ελάχιστους οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη σύνδεση πνευματικότητας και οικονομικής πραγματικότητας. Κάτι θα σας δώσουν αλλά σίγουρα από κάτι θα σας στερήσουν.

Ξέρω, έχετε περάσει τη στέρηση, τα τελευταία… χρόνια, μη ρίξετε τώρα το γάλα από την κανάτα που με τόσο κόπο μαζεύατε! Το σύμπαν σας στέλνει τα χαμόγελά του, δείτε τα, αντιληφθείτε την εύνοια και μην αγνοήσετε τα ψήγματα θετικότητας. “ Η ζωή, μου γελά!” Ανάπτυξη, προώθηση, πραγμάτωση. Προεργασία, επιφυλακτικότητα, επάρκεια, αυτοπεποίθηση, ανάλυση και θέμα για έκθεση “Ποιό είναι το νόημα της ζωής για εμένα;” Δώστε προσοχή γιατί τον επόμενο μήνα θα σας φωνάξουν να “βγάλετε μια κόλλα χαρτί”, θα πέσουν τα ΣΟΣ.

Ιχθύες

Ακόμα και τα πιο αθώα και ευέλικτα ψαράκια με τις παρούσες πλανητικές όψεις καλείστε να πάρετε θέση, να πάρετε εργαλεία- λοστούς, αξίνες, σφυριά- να πάρετε τη βοήθεια των πλανητών και τα μηνύματα και να προχωρήσετε τη ζωή σας. Στα θετικά η εύνοια του Δία και στον οίκο των κίνησης εσόδων, αλλά και στον οίκο που αφορά τα πάντα όλα, έμμεσα και άμεσα, εικόνα, σχέσεις, έκφραση και τις επιθυμίες της ψυχής μου – και θα σας συντροφεύει μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας σε αναδρομή!

Γενικά, το σύμπαν σας καλεί για αυτο-πραγμάτωση, να υλοποιήσετε, να δώσετε σάρκα και οστά στα όνειρά σας, και τη μεγαλοσύνη να μην τα περιορίσετε και για κανέναν λόγο. Μάθημα της εξέλιξης και των επερχόμενων εκλείψεων, δώστε σημασία στα μικρά, στη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Τη μεγάλη εικόνα την έχετε, την κουβαλάτε μέσα σας, την κατέχετε, εσείς τώρα με εργαλεία -τα παραπάνω και το τηλέφωνο και το ποδήλατο-, αλλάζετε τη γνώση και το νόημα της καθημερινότητας.

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ