Η Schwarzkopf Professional διοργάνωσε μια γιορτή αφιερωμένη στους #ColorCrafters και τα χρώματα

Είκοσι έξι διαφορετικοί και ταλαντούχοι Creators από όλο τον κόσμο γιόρτασαν την αγάπη τους για το χρώμα, και τη δημιουργικότητα με το σύνθημα «be the colourist you want to be». Η Schwarzkopf Professional διοργάνωσε μια γιορτή αφιερωμένη στους #ColorCrafters και τα χρώματα

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Το μότο «Βe the colourist you want to be» προήλθε από τη ναυαρχίδα στα προϊόντα χρώματος της Schwarzkopf Professional, την IGORA ROYAL. Το concept είναι απλό – είναι μια υπενθύμιση πως ο κάθε colourist έχει ήδη μέσα του όλα όσα απαιτούνται ώστε να είναι ο καλύτερος. Ως συνεργάτης σας στις δημιουργίες χρώματος, η Schwarzkopf Professional υποστηρίζει πραγματικά κάθε hair artist μέσω ενός κύκλου ενδυνάμωσης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης για επαγγελματίες συνεργάτες με σκοπό τη μάθηση και την ανάπτυξη. Το event #ColorCrafters ήταν μια γιορτή έμπνευσης για το χρώμα και μια αφορμή για σύνδεση και δημιουργία των συμμετεχόντων.

Η Schwarzkopf Professional, πάντα δίπλα στους επαγγελματίες colourists και κομμωτές, υποστηρίζει την προσπάθεια τους και πιστεύει ότι μέσω της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας μπορούν να μάθουν και να αναπτυχθούν και οι δύο πλευρές.Η εκδήλωση #ColorCrafters αποτέλεσε μια γιορτή για όλους τους καλλιτέχνες και ευκαιρία να γνωρισθούν, να εμπνευστούν ο ένας από τον άλλον και να δημιουργήσουν μαζί.

#ColorCrafters: Γνωρίστε τους καλλιτέχνες

26 καλλιτέχνες από 17 διαφορετικές χώρες απ’όλο τον κόσμο,φιλοξενήθηκαν στην εκδήλωση#ColorCrafters και δόθηκε η δυνατότητα σε επαγγελματίες του χώρου να μοιραστούν τις γνώσεις τους και το όραμα τους για το χρώμα:

  1. Carlos Rojas (ΗΠΑ) – @colorbycarlos
  2. Kat Collett (ΗΠΑ)– @katkolors
  3. Natalie Fernandez(ΗΠΑ) – @catcoiffeur
  4. Maggie Hancock (ΗΠΑ) – @maggiemh
  5. Ashlee Norman (ΗΠΑ) – @ashleenormanhair
  6. Danilo Bozic(ΗΠΑ) – @danilo.bozic
  7. Abbey Brookee(Καναδάς) – @abbeybrookee
  8. Enrique Flores (Μεξικό) – @enrique.kingofblondes
  9. Ton Schmidel(Βραζιλία) – @ton_schmidel
  10. Javier Romero (Μεξικό) – @romerostyle
  11. Arjan Bevers (Ολλανδία) – @arjanbevers
  12. Shengjie Shi (Ιταλία) – @shiparrucchieri
  13. Denis Klein (Γερμανία) – @dk_hairstyler
  14. Lesley Jennison (ΗνωμένοΒασίλειο) from the UK – @lesleyjennison
  15. Christos Michailidis(Ελλάδα) – @christosmichailidis
  16. Sofiane Cheloufi(Γαλλία) – @riel_coiffure
  17. Adam Jajuga(Πολωνία) – @adamjajugahairdesign
  18. Dariusz Wójcik(Πολωνία)– @dwcreativegroup
  19. Lana Karpova(Λετονία) – @lana_amiconcept
  20. Eni Xhixho(Αλβανία) – @eni_xhixho
  21. Aleksandar Dramicanin(Σερβία) – @aleksandar_dramicanin
  22. JalalHafed(Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) – @jalal_hafed
  23. Thelma de Klerk (ΝότιαΑφρική)– @hairbythelma
  24. Amadeus Sabra (Λίβανο) – @amadeussabra
  25. Ronen Sharvit(Ισραήλ) – @ronen_sharvit
  26. Jakob Lambaz(Ιορδανία) – @jakoblambaz

#ColorCrafters: Η εκδήλωση

Με τόσο πάθος για τα μαλλιά και αγάπη για το χρώμα, η ατμόσφαιρα στο #ColorCrafters ήταν ηλεκτρισμένη και γεμάτη κίνητρα. Κάποιοι colorist είχαν ήδη γνωριστεί και δουλέψει ξανά μαζί ενώ για κάποιους άλλους ήταν μια εντελώς νέα εμπειρία. Αυτό δεν είχε καμία σημασία καθώς όλοι μαζί έγιναν μια ομάδα για να δημιουργήσουν μαγεία με το χρώμα.

Το studio του #ColorCrafters ήταν χωρισμένο σε διαφορετικές ζώνες,στις οποίες οι καλλιτέχνες μπορούσαν να εργασθούν συλλογικά σε διαδραστικά «funhubs»και «photosets» για φωτογραφίες. Συγκεκριμένα, τα «funhubs» ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά με πολύχρωμα και μεγάλα props και ένα καλειδοσκόπιο από πολύχρωμα υλικά,όπου μπορούσαν οι καλλιτέχνες να χρησιμοποιήσουν για βίντεο ή φωτογραφίες, καθώς παρουσίαζαν το έργο τους.

Ημέρα 1η–Ήταν αφιερωμένη στους καλλιτέχνες για να μπορέσουν να γνωρισθούν μεταξύ τους,ούτως ώστε να ανακαλύψουν και να εμπνευσθούν από την όμορφη πόλη του Αμβούργου. Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν μια «Look&Learn» παρουσίαση σχετικά με τις πιο πρόσφατες τάσεις για τα μαλλιά και τις τεχνικές χρωμάτων, καθώς και για τα ESSENTIALLOOKS της Schwarzkopf Professional. Έμφαση δόθηκε και στο digital στοιχείο της δουλειάς, όπου οι καλλιτέχνες μοιράστηκαν συμβουλές και tips σε «Ted-Style» ομιλίες για το πώς να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες τα τελικά looks, τη διαδικασία βαφής, #hairhacks και άλλα είδη περιεχομένου – όπως ASMR, behind-the-scenes, ή βίντεο αργής κίνησης.

Ημέρα2η–Οι καλλιτέχνες πήραν τα πινέλα στα χέρια τους και έκαναν τα μαγικά τους!  Είχαν την ευκαιρία να εργασθούν με μια ποικιλία από υφές και μήκη μαλλιών δημιουργώντας μια σειρά από πολύχρωμα looks! Ξανθά, μπλε, κόκκινα, colour-blocking, gradients, negative spaces, πολύχρωμα, φυσικά μαλλιά είναι μερικά παραδείγματα! Κάθε καλλιτέχνης είχε τον δικό του χώρο εργασίας και ένα επιλεγμένο μοντέλο για να συνεργαστεί. Την όλη διαδικασία και τα αποτελέσματα μοιράστηκαν οι καλλιτέχνες στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα Social Media καθώς και στους λογαριασμούς της Schwarzkopf Professional.

Οι καλλιτέχνες άφησαν το όραμα τους να ζωντανέψει αγκαλιάζοντας τον colourist μέσα τους. Έδειξαν πραγματική δεξιοτεχνία στον κόσμο χρησιμοποιώντας πάντα ψηλής ποιότητας portfolio χρωμάτων της Schwarzkopf Professional. Κάθε σειρά προϊόντων της διαθέτει μοναδικά πλεονεκτήματα που ταιριάζουν σε μια ποικιλία από τεχνικές και στυλ εφαρμογής, όπως είναι η IGORAROYAL, η ChromaID, η BLONDMEκαι ηtbh – truebeautifulhonest.

#ColorCrafters: Online&Digital

Στο #ColorCrafters συμμετείχαν καλλιτέχνες με πάνω από 3 εκατομμύρια θαυμαστές, με το 1 εκατομμύριο να προέρχεται μόνο από τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Για αυτό ήταν σημαντικό τόσο για τους καλλιτέχνες όσο και για την Schwarzkopf Professional να αποθανατίσουν κάθε στιγμή της διαδικασίας με σκοπό να εμπνεύσουν, να εκπαιδεύσουν και να κινητοποιήσουν τον κόσμο για τους επόμενους μήνες.

Θέλετε να δείτε τις δημιουργίες των #ColorCrafters; Χρησιμοποιώντας το hashtag #ColorCrafters και παρακολουθώντας τονδιεθνή (@schwarzkopfpro) αλλά και τους τοπικούς λογαριασμούς της Schwarzkopf Professional στο Instagram (@schwarzkopfpro.greece)και φυσικά τους προσωπικούς λογαριασμούς των καλλιτεχνών μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες, story highlights και live footage της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις #partnersincraft της Schwarzkopf Professional, τα εργαλεία, τα προϊόντα και την 360° υποστήριξη που παρέχει σε κάθε κομμωτή, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: schwarzkopfpro.com/partnersincraft.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ