Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 20/3 έως 26/3/2023

Οι τόνοι πέφτουν όσο πάμε προς το τέλος του μήνα και η αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι μια ανάπαυλα από όλο το χαμό. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 20/3 έως 26/3/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Πολλή κίνηση, πολλή πληροφορία, πολλή ένταση! Δυναμική εκκίνηση για τα γενέθλιά σας και Χρόνια Πολλά! Ολοκληρώστε ό,τι έχετε ήδη στα σκαριά, δεν είναι διάστημα να παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας και να ανοίγετε νέα “μέτωπα”. Ετοιμαστείτε να μεταμορφωθείτε, πειθαρχώντας! “Αν δεν μπορείς να υπακούσεις, δεν μπορείς να διοικήσεις!”

Ταύρος

Υπομονή και επιμονή τα βασικά σας εργαλεία για να καταφέρετε να επιβιώσετε, να μεταμορφωθείτε, να αντέξετε τους κραδασμούς και τις προκλήσεις. Ίσως η απάντηση βρίσκεται μέσα σας στο εσωτερικό σας “πηγάδι”, στην ήρεμη δύναμή σας. Αξιοποιείστε τη δυναμική σας σε επίπεδο σκέψης και όχι τόσο έκφρασης. Πιθανόν να φανείτε επιθετικοί!

Δίδυμοι

Παρορμητικό “άνοιγμα” με χρήματα της δουλειάς ή προς κάποιους στόχους. Ένα τεράστιο άγχος φεύγει από πάνω σας και αισθάνεστε μια ανακούφιση. Ωστόσο αυτή τη δραστηριότητα τώρα νιώθετε την ανάγκη να την…”εκταμιεύσετε”. Ή που θα επενδύσετε στον πολύτιμο εαυτό σας ή που θα ξοδέψετε ό,τι έχετε για να αποδείξετε ότι μπορείτε. Αξίζει;

Καρκίνος

Επιτέλους, επιθυμία για ενέργεια, δυναμισμό, δραστηριοποίηση! Μια παρόρμηση, μια εκκίνηση, μια ανάγκη να ξεκουνηθείτε, να αναλάβετε δράση και τα ηνία σε καριέρα, σε κοινωνικό ρόλο, σε προσωπικό επίπεδο -να χάσετε κιλά, να πάρετε κιλά, να γυμναστείτε, να αλλάξετε το στυλ σας, όπως το νιώθει κανείς! Αξιοποιείστε και τη φωνή της λογικής.

Λέων

Παρόλο που αυτή την εβδομάδα έχετε τεράστια προοπτική και εύνοια, μέσα σας κάτι σας τρώει. Ακούστε τη φωνούλα, ωστόσο με συνειδητότητα. Μην θέτετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο. Δεν σας τραβάει κανείς το χαλί κάτω από τα πόδια. Αξιολογείστε στόχους και δεδομένα με σύνεση. Αξιολογείστε τη δυναμική σας συνειδητά και υποσυνείδητα με αποδοχή και όχι επίκριση.

Παρθένος

Ένα τεράστιο βάρος, μια ταλαιπωρία επιτέλους ετοιμάζεται να φύγει από πάνω σας. Πιο δραστήριοι μέσα από φίλους. Πιο παραγωγικοί μέσα από ομάδες στην εργασία ή σε συλλογικό επίπεδο. Παράλληλα στενές σχέσεις, συντροφικές, συνεργασίες αρχίζουν να κλονίζονται. Ποιος αξίζει να είναι δίπλα σας; Restart σε σχέσεις, πάνω σε νέα βάση και δεδομένα. Ξεκινάτε από εκεί!

Ζυγός

Νέο ξεκίνημα μέσα από τις σχέσεις και τις συνεργασίες, μια νέα γνωριμία μπορεί να σας δώσει και… κάτι παραπάνω. Ιδιαίτερη αυτή η εβδομάδα και για ένα ξεκίνημα επαγγελματικό, ένα στόχο τον οποίο έχετε στα σκαριά και έχετε το επόμενο διάστημα να το ενεργοποιήσετε. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι, -οφείλετε να κάνετε την προετοιμασία σας. Άλλωστε, ποτέ δεν θα είστε έτοιμοι!

Σκορπιός

Ως καθαρόαιμος εργασιομανής και διευθυντής του ζωδιακού, χαμούλης στην εργασία, σκέψεις, αλλαγές στο περιβάλλον, στην οργάνωση, στις συνθήκες. Πατάτε πόδι, νέα αρχή, νέα ήθη, νέα έθιμα. Αφού κάνατε -και συνεχίζετε να κάνετε, η αλήθεια είναι- την αξιολόγησή σας, βάζετε πλώρη για την κατάκτηση νέων στόχων, νέων εμπειριών, νέου αντικειμένου. Εξαιρετικά!

Τοξότης

Αρκετά καλή εβδομάδα, καθώς έρχεται να σας αφυπνίσει σε θέματα χαρούμενα, παιδιά, έρωτας, φλερτ, αυτοπραγμάτωση, ολοκλήρωση -πιο φιλοσοφημένα-, η χαρά η ίδια. Ελαφραίνει το κλίμα, μαλακώνετε στις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και ξεκινάτε να βάζετε σταθερές βάσεις στον βασικό σας άξονα, οικογένεια και καριέρα. Θα ‘ναι σα να μπαίνει Άνοιξη!

Αιγόκερως

Νέες ευκαιρίες για επέκταση, ανάπτυξη νέα βάση και ένα νέο ξεκίνημα. Κρατάτε τη λέξη ‘ευκαιρία’ και βάζετε όποια επιπολαιότητα στην άκρη. Μεθοδικοί και συγκροτημένοι, καταφέρνετε να σώζετε την κατάσταση την τελευταία στιγμή. Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να αντιμετωπίσετε και τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας; Η κατάσταση μυρίζει ‘μπαρούτι’…

Υδροχόος

Ντόμινο οι εξελίξεις, θα τις νιώσετε όλοι σιγά-σιγά! Εκμεταλλεύεστε την επικοινωνιακή σας δεινότητα, νέες σκέψεις, νεαρά άτομα, ιδέες, ενάρξεις, ή όλα αυτά μαζί, δημιουργούν ένα παζλ, αλλά το λύνετε. Η εσωτερική σας δύναμη σας θέλει να την εκτονώσετε σε παραγωγική δραστηριότητα και αυτό ακριβώς θα κάνετε, υπογείως, υπεργείως, άνω κάτω και πλαγίως.

Ιχθύες

Σκέψεις για επενδύσεις; Νέο ξεκίνημα για αποκτήματα; Για να προσδώσετε μεγαλύτερη αξία στον εαυτό σας; Καλά το πάτε. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες και τις ευκαιρίες, οι οποίες παρουσιάζονται. Εκμεταλλευτείτε και τον Κρόνο, ο οποίος για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι πάνω σας. Ονειρευτείτε το. Δομείστε το. Ολοκληρωθείτε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ