Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 13/3 έως 19/3/2023

Ύστερα από συναισθηματικές εκρήξεις και την διεκδίκηση της ελευθερίας που γκρεμίζει υπάρχουσες καταστάσεις, έρχεται ο ιδεαλισμός και ο ρομαντισμός. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 13/3 έως 19/3/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Υπάρχει πολύ παρασκήνιο με πιθανές εξαπατήσεις και ψέματα. Εσείς όμως με κοφτερό μυαλό σε εγρήγορση είστε ετοιμοπόλεμοι να βάλετε στη θέση του όποιον σας μάχεται με αποτελεσματικότητα και ταχύτητα όπως μόνο ένας Κριός ξέρει. Είστε όμως σίγουροι για το ποιος είναι ο εχθρός και ποιος ο φίλος; Είστε βέβαιοι για το τί πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις πλάτες σας; Είστε γοητευτικοί μέχρι την Παρασκευή και μετά το πορτοφόλι σας γίνεται γοητευτικό. Εκμεταλλευτείτε το.

Ταύρος

Μεγάλη δραστηριότητα στην κοινωνική σας ζωή και στους χώρους στους οποίους κινείστε για να βρείτε υποστήριξη στους στόχους ζωής ή στην ιδεολογία σας. Προσοχή όμως στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και στις εξιδανικεύσεις από τη μία. Από την άλλη θα υπάρξει μία οριοθέτηση αναγκαία από μέρους σας αλλά και από μέρους των φίλων σας για να μην υπάρχουν και επιπλέον έξοδα αυτή την περίοδο. Από την Παρασκευή και μετά, ποιος τη χάρη σας, γίνεστε το επίκεντρο αυτών των χώρων αφού αποκτάτε έναν προβολέα που σας φωτίζει και έτσι σας θέλουν για παρέα τους ή και για κάτι παραπάνω από παρέα τους αρκετά άτομα.

Δίδυμοι

Στον κάθε Δίδυμο ο χώρος της καριέρας, της προβολής του ή ακόμη και του…γάμου του του έχει κάνει κάτι διαφορετικό για να του προκαλεί τα νεύρα ή και την απογοήτευση που του προκαλούνται αυτές τις μέρες. Κοιτάξτε όμως να βρείτε σε ποιο σημείο εξαπατήσατε και εσείς τους εαυτούς σας και σας κάνατε να πιστέψετε ότι θα πετύχει κάτι, που κατά βάθος ξέρατε (μιας και είστε από τα εξυπνότερα ζώδια) ότι είναι μάταιο. Γιατί κυνηγάτε το μάταιο αυτή την περίοδο Δίδυμοι; Τί σας προσφέρει; Από την Παρασκευή και μετά θα έχετε ομορφότερα όνειρα και ίσως μία επιφοίτηση.

Καρκίνος

Μήπως τα θέματα σπουδών ή της προσωπικής επέκτασης, αυτής της μάστιγας, που έχει γίνει αυτοσκοπός στις μέρες μας, σας έχουν στερήσει τον ύπνο; Αν σπουδάζετε πιθανόν να υπάρχει μια διάσπαση προσοχής, ένα μικρό χάος στις ακαδημαϊκές σας δραστηριότητες. Δεν πειράζει. Από την επόμενη εβδομάδα θα είναι όλα καλύτερα. Αν πάλι θέλετε συνεχώς να σπάτε τα όρια και να επεκτείνεστε και απογοητεύεστε που δεν το κάνετε επαρκώς, να ξέρετε πως δεν μπορούμε να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο σε fast forward. Ευχάριστη προσθήκη αυτή την εβδομάδα θα είναι τα νέα πρόσωπα στη ζωή σας, πιθανόν φιλίες, αλλά και όχι μόνο.

Λέων

Κερδίζουν οι άλλοι εις βάρος σας ή μήπως χάνουν οι άλλοι, οι σημαντικοί συνεργάτες, παρτενέρ στη ζωή ή στην επιχείρηση εξ αιτίας ενός ξαφνικού γεγονότος; Σε κάθε περίπτωση συνιστούμε αυτοσυγκράτηση σε εσάς και στους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε τη ζωή ή τους στόχους. Από την Παρασκευή και μετά ο τομείς «καριέρα» και «πράξεις που τις κάνουμε για να φανούν και να αφήσουμε το στίγμα μας στην κοινωνία» ευνοούνται. Λίγη υπομονή λοιπόν.

Παρθένος

Ποιόν έχετε απέναντί σας; Με ποιον μοιράζεστε τη ζωή ή την επιχείρησή σας και πώς αντανακλά αυτό στη δυναμική που έχετε δώσει τους τελευταίους μήνες στη σούπερ-ντούπερ εικόνα που βγάζετε προς τα έξω; Οι εξιδανικεύσεις είναι απαραίτητες για να μπορέσετε να ενωθείτε με τον άλλον, αλλά συχνά πυκνά το μυαλό σας χάνεται στη δίνη αυτή και νευριάζετε. Η απογοήτευση λοιπόν αυτή την εβδομάδα είναι αναμενόμενη αλλά εντελώς προσωρινή. Από την Παρασκευή και μετά έχετε εξαιρετική εύνοια σε ό,τι αφορά την προσωπική επέκταση, τις σπουδές και τα ταξίδια. Καιρός για περιπέτειες!

Ζυγός

«Πώς τα κατάφερα και έφτασα ως εδώ;» μπορεί να σκέφτεστε στο μέσον της εβδομάδας. Η καθημερινότητα είναι ένα ποτήρι που ξεχειλίζει καθώς επικρατεί ένα ανοργάνωτο χάος. Αυτό βέβαια θα σας ξυπνήσει στο επίπεδο που θα σας βάλει να τσεκαριστείτε με την υγεία σας και να βρείτε λύσεις από το Σαββατοκύριακο. Οι σχέσεις, ένας τομέας που ευνοείται αυτή την περίοδο, περνάνε σε άλλο επίπεδο από την Παρασκευή και μετά, βαθύτερο και ουσιαστικότερο.

Σκορπιός

Είστε ερωτευμένοι αυτή την περίοδο και έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια; Έχετε ποτάμια έμπνευσης αλλά πλέον έχουν ξεχειλίσει τόσο που δεν έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε κάτι απτό; Αλληλεπιδράτε με παιδιά αλλά καταλήγετε να δράτε πιο παιδιάστικα κι από αυτά; Μην ανησυχείτε! Από την Παρασκευή και μετά τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο σαφή και θα βρείτε το κέντρο σας ξανά. Δε θα είναι αλλού παρά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών.

Τοξότης

Εάν η πηγή της ματαίωσης είναι το σπίτι σας και η οικογένειά σας αυτό δεν είναι ανάγκη να καταλήγει ως επιθετικότητα προς τις σχέσεις σας. Αντίστοιχα μπορεί να δέχεστε πολλή επιθετικότητα από τις σχέσεις σας τους τελευταίους μήνες αλλά η πλάνη (ή και ο λόγος που το ανέχεστε) να έρχεται από κάτι πολύ πιο βασικό και ριζωμένο μέσα σας. Τοξότες έχετε περάσει δύσκολα αλλά αυτή θα είναι η τελευταία πρόκληση. Ήδη από την Παρασκευή σας υποσχόμαστε μία όμορφη καθημερινότητα. Να την απολαύσετε.

Αιγόκερως

Το μυαλό σας μπορεί να είναι θολωμένο και η εργασιακή κατάσταση στο κόκκινο αλλά υπάρχει φως στο τούνελ. Το ξέρετε; Να το μάθετε. Μαζί με το θόλωμα υπάρχει έμπνευση, ενσυναίσθηση και φαντασία. Κάνετε ό,τι ίσως σας έχουν πει ειδικοί για να αποφύγετε το στρες και αφιερώστε χρόνο σε αδέρφια που μπορεί να τον έχουν ανάγκη. Από την Παρασκευή και μετά το κεφάλαιο έρωτας ξανανοίγει και μαζί του μία νέα δημιουργική ανάγκη σας γεννιέται. Καιρός να κάνετε κάτι αυτή την έμπνευση λοιπόν.

Υδροχόος

Πολλή προσοχή στα έξοδα που σας δημιουργεί ο έρωτας ή η πολλή διασκέδαση. Κάποιοι Υδροχόοι μπορεί να κουνάτε ειρωνικά το κεφάλι, δεδομένου ότι είχατε κλειστεί στο καβούκι σας τα τελευταία χρόνια, τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει πλέον. Τώρα χρειάζεστε ένα νέο εισοδηματικό πλάνο αφού βγήκατε από το…σπήλαιο που κρυβόσασταν. Οργανώστε το καλύτερα μετά την Παρασκευή. Από το τέλος της εβδομάδας θα έχετε πολύ ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι σας ή και νέα πρόσωπα μέσα σε αυτό.

Ιχθύες

Αγκαλιάστε το χάος όσο μπορείτε και προσπαθήστε να συμπορευτείτε με αυτή σας την ανάγκη επειδή δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα εναντίον του. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις και τις απάτες. Μην ξεσπάτε σε πρόσωπα ή σε αντικείμενα του σπιτιού σας. Θα περάσει. Εσάς άλλωστε Ιχθύες η τάξη είναι αυτή που σας τρομάζει κατά βάθος, όχι η αταξία. Εκμεταλλευτείτε τα ποτάμια έμπνευσης και φαντασίας που έχετε. Πολλοί θα σας ζήλευαν. Αξιοποιείστε ευχάριστες στιγμές με αδέρφια ή ευχάριστα λόγια που θα ακούσετε από την Παρασκευή και μετά.

Από τη Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ