3 βήματα για να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα

Πως μπορούμε να καθαρίσουμε σωστά το πρόσωπό μας και τι προϊόντα στοχευμένης δράσης κυκλοφορούν στην αγορά; 3 βήματα για να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα 

Είναι δύσκολο να απαλλαγούμε οριστικά από τα μαύρα στίγματα όμως μπορούμε να τα περιορίσουμε αν ακολουθήσουμε μια ρουτίνα στην καθημερινή περιποίηση και καθαρισμού του προσώπου μας. Μια ρουτίνα καθώς και προϊόντα που στοχεύουν στον σωστό και απαλό καθαρισμό του προσώπου μας.

Τα μαύρα στίγματα τα βρίσκουμε στη ζώνη Τ, δηλαδή στη μύτη και στην περιοχή γύρω από αυτή. Είναι πόροι του δέρματος που έχουν βουλώσει από περίσσεια σμήγματος και νεκρά κύτταρα. Άνθρωποι με αρκετά λιπαρό δέρμα συνήθως τα εμφανίζουν στα χέρια και στην πλάτη.

Συσκευή καθαρισμού προσώπου από μαύρα στίγματα

Αν θέλουμε να φέρουμε το σαλόνι ομορφιάς στο σπίτι μας, η λύση είναι μία αποτελεσματική συσκευή καθαρισμού προσώπου για μαύρα στίγματα που θα μας βοηθήσει να κάνουμε τα παρακάτω:

  • Αφαιρούμε κάθε ίχνους μακιγιάζ από το πρόσωπό μας
  • Καθαρίζουμε σε βάθος τους πόρους μας
  • Απομακρύνουμε το σμήγμα κατά συνέπεια και τα μαύρα στίγματα
  • Καθυστερούμε την γήρανση των κυττάρων της επιδερμίδας μας
  • Το πρόσωπό μας αποκτά μια φρέσκια και νεανική εμφάνιση

Με την συστηματική χρήση, το αποτέλεσμα θα είναι αυτό όπως ακριβώς σε ένα επαγγελματικό σαλόνι ομορφιάς. Αν αυτά επιμένουν θα προσθέσουμε άλλο ένα εργαλείο που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας.

Εργαλείο για τα μαύρα στίγματα  

Χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο αφαίρεσης μαύρων στιγμάτων απομακρύνουμε με ήπιο, γρήγορο και υγιεινό τρόπο τα μαύρα στίγματα καθώς και τα σπυράκια με λευκή κεφαλή. Είναι ένα πρακτικό εργαλείο που με εξάσκηση θα φτάσουμε στα επιθυμητά αποτελέσματα. Με αυτό τον τρόπο καθαρίζουμε αποτελεσματικά την επιδερμίδα μας χωρίς να τη τραυματίσουμε ή να δημιουργήσουμε φλεγμονές.

Πριν τη χρήση του έχουμε καθαρίσει σωστά το πρόσωπό μας ώστε να απομακρύνουμε ρύπους και ίχνη από μακιγιάζ. Με το ζεστό νερό και τους ατμούς, το δέρμα μας μαλακώνει και οι πόροι ανοίγουν. Είναι η στιγμή που θα χρησιμοποιήσουμε το εργαλείο αυτό.

Extra tip

Φροντίστε μετά το τέλος της χρήσης του να το πλύνετε και να το απολυμάνετε ώστε να είστε σίγουρες για την ασφαλή αποθήκευσή του. Είναι το βασικό βήμα που ακολουθούμε σε κάθε είδους εργαλείου και συσκευής καθαρισμού του προσώπου μας.

Μάσκα για μαύρα στίγματα 

Η χρήση μάσκας με ενεργό άνθρακα, μία φορά την εβδομάδα, κάνει θαύματα!

Οι μάσκες καθαρισμού προσώπου που περιέχουν άνθρακα, άργιλο, καολίνη, απορροφούν στο μέγιστο την λιπαρότητα. Λειαίνουν την υφή του δέρματος και καθαρίζουν σε βάθος τους πόρους απομακρύνοντας αποτελεσματικά τα μαύρα στίγματα. Όσο μετριάζουμε την ποσότητα σμήγματος στο πρόσωπό μας τόσο τα απομακρύνουμε και αποτρέπουμε τη δημιουργία νέων. Απλά εύκολα και γρήγορα!

Μη ξεχάσετε, μετά το τέλος του συστηματικού καθαρισμού του προσώπου, να χρησιμοποιείτε κρέμες για 24ωρη ενυδάτωση που θα βοηθήσουν το δέρμα σας να αποκτήσει φρέσκια και βελούδινη υφή!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ