Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 27/2 έως 5/3/2023

Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει οριστικά και αμετάκλητα, αποχαιρετώντας ανθρώπους και πεποιθήσεις, την ίδια στιγμή που η χαρά, η αφθονία και η ελπίδα ανοίγουν χαραμάδα για να μπουν στη ζωή σου. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 27/2 έως 5/3/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Επέκταση του ό,τι ονειρεύεστε τώρα! Γίνεστε πιο ελκυστικοί και έλκεστε και πιο εύκολα από αντικείμενα του πόθου. Γίνεστε ακόμη πιο παράτολμοι αλλά και παράτολμες περιπέτειες έρχονται δελεαστικά προς το μέρος σας. Προσέξτε την ανοριακότητα των ημερών και τη δικιά επέκταση των προσωπικών ορίων. Είναι γοητευτική η συνθήκη αλλά ενίοτε κάνετε πράγματα που μπορεί να μετανιώσετε και το χειρότερο: αδυνατείτε να βάλετε όρια στους άλλους. Είναι πολύ πιθανό όμως να σας βάζουν όρια οι άλλοι και με τρόπο που δε σας αξίζει, ειδικά οι καινούριες γνωριμίες σας.

Ταύρος

Ταύροι δεν έχουμε να πούμε και πολλά πράγματα πέρα από: Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια επειδή αυξάνεται και πληθύνεται με μεταφορικό τρόπο η διάθεσή σας και βελτιώνεται η συναισθηματική σας κατάσταση. Μετά από μία ενδεχομένως δυσμενή συνθήκη ή δυσμενή «σκέψη» όσον αφορά την καριέρα σας, από την Παρασκευή και μετά έρχεται μία ανακούφιση. Η ανακούφιση μπορεί να είναι σε μορφή νέων ατόμων που μπαίνουν στις παρέες σας.

Δίδυμοι

Ήρθε ο καιρός να μεγαλώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο αισθητά. Ξεφαντώστε τώρα με νέες παρέες και πιθανόν με άτομα που θα γνωρίσετε σε χώρους όπου θα έχετε ένα κοινό όραμα. Το κοινό όραμα είναι λέξη κλειδί για αυτή την εβδομάδα και ενισχύεται διότι κάποιος, κάτι και πιθανόν κάτι θεσμικό, κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, μια μορφή εξουσίας, σας το στέρησε. Αλλά από την Παρασκευή και μετά εξωτερικεύετε μαζεμένες σκέψεις και από την επόμενη εβδομάδα έχετε αλλαγή παραδείγματος!

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα αναζητάτε το νόημα και τον ανώτερο σκοπό στη δημόσια εικόνα σας και στην καριέρα σας. Ποια είναι η κοινωνική υπογραφή σας Καρκίνοι και πώς θα μπορέσετε να την εξελίξετε έτσι ώστε να αφήσετε το σημάδι σας στην ιστορία; Το συμπάν είναι με το μέρος σας να ξέρετε, και σας δίνει περίσσια αυτοπεποίθηση έτσι ώστε να το επιτελέσετε επιτέλους. Μην υποκύψετε σε μαύρες ή περιοριστικές σκέψεις. Η απαισιοδοξία δε σας ταιριάζει αυτή την εβδομάδα.

Λέων

Το νόημα της ζωής θα το βρείτε αυτή την εβδομάδα λιοντάρια. Θα είναι μαγικά, όπως μόνο εσείς ξέρετε. Ευνοείστε στις σπουδές σας και στα ταξίδια σας. Πιθανόν να γνωρίσετε άτομα στο (ή από το) εξωτερικό ή στη σχολή (σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα αν σπουδάζετε κάτι) και ακόμη και να τα ερωτευτείτε. Μπορεί να νιώθετε ότι η σχέση σας απομακρύνεται και δε σας εκφράζεται λεκτικά. Αυτό από την Παρασκευή και μετά θα σταματήσει. Έχετε πολλά να πείτε για τους κοινούς σας στόχους.

Παρθένος

Ψυχική ανάταση και βελτίωση στην ψυχολογία σας. Επιτέλους μπορεί να εισπράξετε και χρήματα τα οποία θα σας δοθούν από άλλους. Πιθανόν το έτερον ήμισυ να κερδίζει χρήματα, να παίρνετε χρήματα διατροφής, κάποιο δάνειο να εγκρίθηκε κλπ. Επίσης οι συνεταιρισμοί αποδίδουν Παρθένοι. Βάλατε κόπο και χρόνο στη δουλειά και στη ρουτίνα και πλέον έχετε πολλά να πείτε με τη σχέση σας για αυτά που παίρνετε και αυτά που δίνετε. Καθόλου άσχημα.

Ζυγός

Διακρίνουμε μία τεράστια επέκταση στη σχέση σας με τους Άλλους. Είτε αυτό το ονομάζουμε ερωτική σχέση, είτε γάμο, είτε μία στενή συνεργασία για έναν συνεταιρισμό, μία επιχείρηση, Ζυγοί ανοίγετε τους ορίζοντες σας προς την επίτευξη ενός κοινού σκοπού, ενός οράματος. Δεν είναι τετριμμένα τα πράγματα εδώ, έχουνε ιδεαλισμό και πάνε κόντρα στη μιζέρια που σας έχει επιβληθεί ή πιθανόν έχετε επιβάλει εσείς στους εαυτούς σας τα τελευταία 3 χρόνια.

Σκορπιός

Υπάρχει ελπίδα και όραμα στη δουλειά και στη ρουτίνα. Αν δε δουλεύεις άλλωστε, αρρωσταίνεις και αν δεν παράγεις ένα έργο άξιο νοήματος για την κοινωνία μαραζώνεις. Το ξέρετε καλά αυτό Σκορπιοί και το εφαρμόζετε αυτή την εβδομάδα. Αρκετά με τα οικογενειακά προβλήματα, οι σκέψεις σας έχουν απορροφηθεί πολύ από αυτό τον τομέα. Θα μπορούσατε κάλλιστα να το μετουσιώσετε όλο σε παραγωγική δουλειά σε θέματα σπιτιού. Και το καλύτερο αντίδοτο είναι η εργασιοθεραπεία και η ζωηρή καθημερινότητα.

Τοξότης

Πάλι ερωτεύεστε; Πάλι βγαίνετε και διασκεδάζετε; Πολλές γνωριμίες, πιθανόν έρωτες, διεύρυνση της δημιουργικότητας και έξοδοι! Δε σας φοβόμαστε αυτή τη φορά για τυχόν παρεκτροπές επειδή έχετε ένα δομημένο και πειθαρχημένο μυαλό αυτή την εβδομάδα. Θα παίξει μία μάχη μεταξύ της αυτοσυγκράτησης/αυτοκριτικής και της ανοριακότητας της μετα-αποκριάτικης κραιπάλης. Ακριβώς επειδή είστε Τοξότες, ενίοτε έχετε και ενοχές για την υπεραισιοδοξία σας και τον τρόπο ζωής σας. Αλλά η νηφαλιότητα που απαιτεί αυτή η περίοδος είναι ήδη μέσα σας, δε χρειάζεται παραπάνω προσπάθεια. Κοιμηθείτε ήρεμοι.

Αιγόκερως

Όμορφες στιγμές στο σπίτι και την οικογένεια; Γιατί όχι; Μπορεί αυτή η εβδομάδα να συντελέσει στο να μπει το λιθαράκι του καινούριου σας σπιτιού μεταφορικά και κυριολεκτικά. Επισκευές στο σπίτι ευνοούνται καθώς και νέα όμορφα πρόσωπα που έρχονται να μείνουν μαζί σας. Περιορίζονται οι κουβέντες για τα οικονομικά σας επειδή αυτό το θέμα καίει και εσείς δεν αντέχετε άλλο να πιέζεστε. Ωστόσο εξωτερικεύετε λεκτικά αυτά που περάσατε από το Σαββατοκύριακο και μετά.

Υδροχόος

Χρειάζεται να κρατάτε το μυαλό σας απασχολημένο, αλλά απασχολημένο με κάτι παραγωγικό και πρακτικό. Αυτή τη φορά αφήστε στην άκρη αφηρημένες ιδέες και θεωρίες και πιάστε το…σφυρί; Καρφώστε κανένα καρφί στον τοίχο ή φτιάξτε κάτι με τα χέρια σας. Αν γράφετε, θα είναι μία καλή περίοδος να μεταδώσετε την έμπνευση σας στο χαρτί. Επειδή από έμπνευση είστε πολύ καλά, εξαιρετικά, μην πέσετε στην παγίδα του πεσιμισμού. Το Συμπάν σας λέει: δημιουργήστε. Ό,τι σκέφτεστε είναι μέσα σας για να βγει προς τα έξω. Εξωτερικεύστε τις σκέψεις σας.

Ιχθύες

Ιχθύες βγάζετε λεφτά αυτή την περίοδο ή μήπως επιτέλους η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται σε βαθμό αρκετό έτσι ώστε να υποδεχτεί τις ευθύνες που θα έρθουν από την επόμενη εβδομάδα; Κάτι προετοιμάζεται στο παρασκήνιο και πιθανόν έχετε αυπνίες ή και εφιάλτες οι οποίοι όμως είναι προσωρινοί, πιστέψτε μας. Μόνο στα όνειρα συμβαίνουν τα δυσάρεστα Ιχθύες, επειδή στην πράξη μπορείτε να μεγαλουργήσετε παράγοντας προσωπικό έργο που θα μείνει.

Από τη Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ