Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 20/2 έως 26/2/2023

Κουβέντες θα ανοίξουνε, πράγματα θα ειπωθούν για να ξεκαθαριστούν. Φέρνει νευρικότητα και μια αδιαλλαξία που η αλήθεια είναι ότι δε διευκολύνει το διάλογο. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 20/2 έως 26/2/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Διάστημα κατά το οποίο έχετε τη δυνατότητα να δουλέψετε την ψυχολογία σας, να αντιληφθείτε τη δύναμη της έντασης, όποιας ψυχολογικής κατάστασης και πως αυτή την εκτονώνετε. Επίσης, αυτό το διάστημα, υπάρχει τάση για βιασύνη και…τσαπατσουλιά. Βήμα πίσω, ανάσες και εκμεταλλευτείτε την αντίληψη και τη δεκτικότητά σας για να διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προκλήσεις/ ευκαιρίες που εμφανίζονται.

Ταύρος

Αν και εξαιρετικά και απόλυτα ρεαλιστές, πράγματα που δεν μπορούμε να πιάσουμε ζητούν την αμέριστη προσοχή σας. Σύνδεση με το συναίσθημα και την ψυχολογία. Μην πέσετε στην παγίδα της θυματοποίησης ή του σωτήρα. Ανιδιοτέλεια, ανοχή και η φυσική σας αντοχή και υπομονή θα σας ανταμείψουν. Περίοδος που ευνοείται η δημιουργικότητα, σκέφτεστε γρήγορα, ωστόσο αφήστε τις λεπτομέρειες για…αύριο.

Δίδυμοι

Νέοι επαγγελματικοί και κοινωνικοί στόχοι, νέα ξεκινήματα και έχετε την εύνοια και τη δυναμική μαζί σας. Διαθέτετε και την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα, την έξυπνη και καθαρή σκέψη και αντίληψη. Και τις ενσωματώνετε στη δράση της εβδομάδας. Επιπλέον, βρίσκετε συμμάχους και συνοδοιπόρους στο όνειρο, στους στόχους. Με σημαία την αυτοπεποίθηση προχωράτε. Εξαιρετικά!

Καρκίνος

Η εύνοια περισσεύει αυτό το διάστημα -καιρό τώρα, οι ευκαιρίες σας περιτριγυρίζουν- και αν δεν το βλέπετε, κάτι δεν κάνετε σωστά. Τίποτα δε γίνεται με ευκολία και τίποτα δε χαρίζεται. Σε κανέναν! Αναλάβετε δράση ή έστω ενισχύστε την αυτοπεποίθησή και την ψυχολογία σας. Δεν είναι οι άλλοι το πρόβλημά σας. Ο εαυτός σας είναι. Ξανά μολύβι και χαρτί, στόχοι, μεθοδικότητα, παραγωγικότητα. Διαθέτετε σούπερ δεκτικότητα και διαίσθηση. Μην πάει χαμένη!

Λέων

Συναισθηματική ένταση και σεξουαλική φόρτιση δυνατή, όχι απαραίτητα κακή. Έχετε ευκαιρία για δημιουργία -το στοιχείο σας-, σκέφτεστε γρήγορα και σε βάθος, και όλα μαζί. Ζεσταίνετε τις μηχανές για να ανοίξετε τα φτερά σας και να ταξιδέψετε με το μυαλό ή το αεροπλάνο, εσείς επιλέγετε. Αυτοπεποίθηση, τσεκ! Θάρρος, τσεκ! Μη βιαστείτε, ο χρόνος είναι με το μέρος σας. Αξιοποιείστε την αναμονή.

Παρθένος

Χαμούλης απέναντί σας στις σχέσεις και στις συνεργασίες -απογοήτευση, διάλυση, δεν είναι ο κόσμος αυτός αγγελικά πλασμένος-, και είστε έτοιμοι να κάνετε νέα ξεκινήματα. Αν όχι τώρα, πότε; Προσοχή στην οδήγηση, για τους άλλους, όχι για εσάς!! Αν εξαιρέσουμε τα βαθιά δικά σας, τα προσωπικά, τα που δεν τα λέτε ούτε στον ίδιο σας τον εαυτό, αυτή είναι μια γόνιμη και παραγωγική εβδομάδα. Ευστροφία, αντίληψη, αυτοπεποίθηση και κυνήγι σε στόχους.

Ζυγός

Η εύνοια συνεχίζει να υπάρχει και, και εσείς ανοίγετε σαν άνθρωποι, αλλά και οι ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σας. Οπότε, νέο άνοιγμα σε εργασία, σε υγεία, σε άσκηση, σε διατροφή; Σε ένα θέμα που θα σας ‘δώσει’ και θα ενισχύσει την ψυχολογική και σωματική υγεία; Λέξεις-κλειδιά: αναζήτηση, έκφραση, δημιουργικότητα, παιδιά, ελευθερία στο πνεύμα. Αναζητάτε το νόημα πίσω από ό,τι κάνετε. Και αυτό έχει… νόημα!

Σκορπιός

Μεταμορφώνεστε μέσα από μια νέα αρχή στο κομμάτι αυτοπραγμάτωση και δημιουργικότητα. Πολύ σημαντικές λέξεις για εσάς, από τους κατ’ εξοχήν αυτοδημιούργητους του ζωδιακού. Η μοίρα για άλλη μια φορά σας κλείνει το μάτι, αρπάζετε την ευκαιρία. Κάθε κρίση αυτό δεν είναι; Λέξεις-κλειδιά: κίνητρο, επικοινωνία, διαίσθηση, διείσδυση βαθιά, ψυχολογική, σεξουαλικότητα, χρήματα, πόροι, διαχείριση, αναγέννηση, ανατροφοδότηση.

Τοξότης

Παρά τις ανατροπές και τα απρόοπτα, καταφέρνετε, όχι μόνο να επιβιώνετε, αλλά να βρίσκετε νόημα σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Περιπετειώδεις και φιλοσοφημένοι, αναζητάτε νόημα και ουσία μέσα σας και αυτό βγαίνει και έξω σας. Γοητεία, επικοινωνία, αυτοπεποίθηση, χρήματα, αρμονία -λέμε τώρα, με το δικό σας τρόπο- στις σχέσεις, αυτό το δίπολο, “είμαστε μαζί-δεν είμαστε”, το οποίο μόνο εσείς το καταφέρνετε.

Αιγόκερως

Φρέσκια αρχή στην επικοινωνία και επίδειξη των διαπραγματευτικών σας ικανοτήτων. Γιατί; Τόλμησε κάποιος να σας αμφισβητήσει; Κάτι κάνετε καλά, σωστά. Η ψυχολογία σας πολύ δυνατή και η αυτοπεποίθηση στο μάξιμουμ. Εκμεταλλεύεστε κάθε ευκαιρία για ενίσχυση και αυτοβελτίωση. Προσέξτε και την υγεία σας, τσεκ-απ, εξετάσεις, ή εκτονώστε στο γυμναστήριο. Προσέχετε για να έχετε!

Υδροχόος

Μεγάλο εκτόπισμα στην επικοινωνία σας, αλλά και στην πειθώ σας. Εύγε! Και εσείς είστε της κινητικότητας αυτό το διάστημα, ταξιδάκια, εκδρομές, καλοπέραση, ή χρήματα από μετακινήσεις, εμπόριο, χαρτιά. Λέξεις-κλειδιά: ανάπτυξη, επέκταση, δικτύωση, διασκέδαση, αναζήτηση, περιπέτεια -σαν φιλοσοφία ζωής-, έμπνευση, άνοιγμα στον κόσμο, αξία στις επιλογές, και όλα πολύ προσωπικά, για μια φορά!

Ιχθύες

Εσείς είστε φτιαγμένοι για να ελίσσεστε, να ξεγλιστράτε, και να καταφέρνετε και βουνό και θάλασσα, και μαζί και μόνος. Αυξημένη ανάγκη για προσωπική φροντίδα, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για εσάς. Καλλιεργείστε το. Σας αξίζει. Οπότε, έχετε αυτοπεποίθηση, πολλή ευαισθησία, αλλά και φαντασία, ονειροπόληση, διαφυγή. Εκμεταλλευτείτε όποια δυσκολία για να αρχίσετε να βάζετε όρια -στους άλλους, στον εαυτό σας. Τέρμα τα τάλιρα! Οι ευθύνες έρχονται!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ