Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 6/3 έως 12/3/2023

θα αρχίσει μια περίοδος που η πίεση θα μειωθεί αλλά θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με ότι ακούμε. Ας απολαύσουμε ότι καλό υπάρχει και ας γεμίσουμε μπαταρίες. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 6/3 έως 12/3/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Μπαίνετε σε μια φάση που καλείστε να κλείσετε κύκλους. Όχι να ξεκινήσετε καινούριους. Να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις, τη θέση σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες οι οποίες θα σας φέρουν κοντά σε ανθρώπους, ακόμα και οικονομικές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά δώστε τεράστια προσοχή σε εξαπατητικές συμπεριφορές και ενέργειες. Προσοχή και σε φυσική κατάσταση και ανοσοποιητικό.

Ταύρος

Εβδομάδα όπου φωτίζονται συλλογικότητες, δημιουργικότητα, παιδιά, αλλά και έρωτες. Κοινός παρονομαστής η αυτο-πραγμάτωση. Ελπίδες, στόχοι και ιδανικά έρχονται να αναμειχθούν με τα αποτελέσματα της εργασίας σας τα προηγούμενα 3 περίπου χρόνια. Προσοχή σε οικονομικές επενδύσεις-”φούσκα”, αλλά και σε όποια τάση προς πτώση αυτο-αξίας και αυτοπεποίθησης.

Δίδυμοι

Έρχεστε αντιμέτωποι με τις πράξεις σας, ο βασικός σας άξονας ταρακουνιέται και θα συνεχίσει να ταρακουνιέται τα επόμενα χρόνια. Ή που θα σας ανταμείψει, θα σας δικαιώσει, θα σας υψώσει, ή που θα σας… ρίξει. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για σκληρή δουλειά και ευθύνες σε σπίτι και καριέρα. Ναι και στα δύο! Μη δώσετε βαρύτητα μόνο σε έναν τομέα.

Καρκίνος

Άνοιγμα στους ορίζοντες, στη μάθηση, στην εμπειρία. Φωτίζεται αυτό το διάστημα το επόμενό σας βήμα. Ποιον δρόμο θα αποφασίσετε να ακολουθήσετε, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Όσο τα περιθώρια στενεύουν, βρείτε νέες επιλογές, μην επαναπαύεστε. Αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν τροχοπέδη, είναι, ή μπορεί να γίνει η βάση για τα επόμενα βήματα, μια τεράστια ευκαιρία.

Λέων

Αν και θεωρητικά τέλειωσαν τα θέματα με τους άλλους, τώρα οι διαπραγματεύσεις θα περάσουν στον οικονομικό τομέα, σε μοίρασμα κοινών αποκτημάτων, με βαθιά ψυχολογική επίδραση και αναζήτηση. Ιδιαίτερα στο τέλος της εβδομάδας, μη δώσετε πολλή σημασία σε συναισθήματα ανασφάλειας και ανεπάρκειας τα οποία πιθανόν να προκύψουν.

Παρθένος

Σύντροφοι, σχέσεις και συνεργασίες ξεκαθαρίζουν. Έχετε ανάγκη να τις ξεκαθαρίσετε, να δοκιμαστείτε πάνω σε επιλογές, για να προχωρήσετε τη ζωή σας. Απαιτήσεις και περιορισμοί είτε από τους άλλους, είτε προς τους άλλους. Το τέλος της εβδομάδας πιθανόν να σας φέρει αντιμέτωπους με ανασφάλεια και αδυναμία στην αντιμετώπιση των “άλλων”, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Ζυγός

Περιορισμοί και ευθύνες για την καθημερινότητα, την οργάνωση, την εργασία. Καλή περίοδος για να πειθαρχήσετε σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Δώστε λίγη προσοχή, καθώς το κοινωνικό σας προφίλ γίνεται περιζήτητο, τα κρασάκια και τα τσιμπολογήματα, λόγω “υποχρεώσεων”… σας πάνε πίσω! Εκμεταλλευτείτε αυτοπεποίθηση, δραστηριοποίηση, αποφασιστικότητα!

Σκορπιός

Εργασία, παραγωγικότητα και χαρά. Παράλληλα, έρωτας, δημιουργία, παιδιά, συλλογικότητα, φίλοι. Μα πως τα καταφέρνετε; Η ζωή έχει απαιτήσεις από εσάς, αλλά και εσείς από τον εαυτό σας. Επίσης, σχέσεις και συνεργασίες δε σταματούν να ζητούν την αμέριστη προσοχή σας. Break ή ενδοσκόπηση; Ή και τα δύο; Τροφή για σκέψη…

Τοξότης

Αρκετά προκλητική και ιδιαίτερη εβδομάδα, με μια πανσέληνο να φωτίζει οικογένεια και καριέρα, “εγώ” και “οι άλλοι”. Θέλετε, δε θέλετε, σοβαρεύετε, είτε λόγω ευθυνών, είτε λόγω υποχρεώσεων, είτε λόγω περιορισμών, τους οποίους βάζετε στον εαυτό σας για να κατακτήσετε επιδιώξεις και στόχους. Κάλεσμα για ενδοσκόπηση και συνειδητότητα. Την τύχη σας, εσείς την φτιάχνετε!

Αιγόκερως

Δόμηση σε αντίληψη και επικοινωνία. Δόμηση σε μάθηση και επιμόρφωση. Κρατάτε τη δόμηση στην έκφραση και “ανοίγετε” σε κάθε νέα εμπειρία και ερέθισμα προς τον κόσμο και τη γνώση. Από τους πιο ευνοημένους με τα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Ωστόσο, αναγνωρίζετε την ανταμοιβή, την εργασία, πίσω από αυτή την επίπονη και επίμονη προσπάθεια.

Υδροχόος

Φως σε κάθε οικονομική δραστηριότητα, σε κάθε ενέργεια η οποία μπορεί να σας εκθέσει οικονομικά ή και να “χτυπήσει” την αυτοπεποίθησή σας. Κάλεσμα για οργάνωση και το …υποδεκάμετρο, για να βάλετε σε τάξη τις επιλογές σας, τις αξίες σας, τα αποκτήματά σας. Είμαι αυτό που έχω; Είμαι αυτό που θέλω; Θέλω αυτό που έχω;

Ιχθύες

“Άλλος για τη βάρκα μας!” και άλλος για ενδοσκόπηση! Επαναπροσδιορισμός ταυτότητας και επιλογών σε όλα , μα όλα τα επίπεδα από το σημείο 0. Κανένας λόγος να καταρρεύσετε. Αναζητείστε τη δομή και το μέτρο. Αναζητείστε την οργάνωση και τον… δύσκολο δρόμο. Τέρμα η φυγοπονία και οι δικαιολογίες. Ο Ιχθύς Tony Robbins λέει “δεν υπάρχει αποτυχία, μόνο αποτελέσματα”!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ