6 Συμβουλές για το πώς να επιλέξετε τα σωστά ρούχα για παιδιά

Ετοιμάσαμε μια λίστα με συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε όταν αγοράζετε ρούχα για τα παιδιά σας. 6 Συμβουλές για το πώς να επιλέξετε τα σωστά ρούχα για παιδιά

Όταν επιλέγετε παιδικά ρούχα για τα παιδιά σας, θα ενθουσιάζεστε από τον μεγάλο αριθμό των χαριτωμένων συνδυασμών που υπάρχουν στα καταστήματα, αλλά προσπαθήστε να μην παρασυρόσαστε. Μερικά ρούχα μπορεί να είναι χαριτωμένα και διασκεδαστικά, αλλά μπορεί να είναι και ένας τεράστιος εφιάλτης για τα παιδιά σας, καθώς δεν είναι αρκετά άνετα. Ως εκ τούτου, η πρώτη προτεραιότητα όταν αγοράζετε ρούχα για το παιδί σας πρέπει να είναι η άνεση. Επιπλέον μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά μπορεί να είναι ζωηρά, κάτι που συχνά οδηγεί σε επίμονους λεκέδες. Έτσι, πιθανότατα θα σας αρέσει να ψωνίζετε παιδικά ρούχα από υφάσματα που μπορούν να πλυθούν σε υψηλές θερμοκρασίες. Έχοντας αυτό υπόψη, ετοιμάσαμε μια λίστα με συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε όταν αγοράζετε ρούχα για τα παιδιά σας.

1. Βεβαιωθείτε ότι είναι άνετα

Όταν επιλέγετε ρούχα για τα παιδιά σας, η πρώτη προτεραιότητα πρέπει να είναι η άνεσή τους. Δεν είναι καλό να τα αγοράζετε πολύ στενά ρούχα ή μεγέθη που είναι πολύ μεγαλύτερα. Τα πολύ στενά ρούχα κάνουν τα παιδιά να νιώθουν άβολα. Απλώς δεν ξέρουν πώς να σας το πουν αυτό, γιατί δεν νιώθουν άνετα αλλά ίσως να μην ξέρουν τι φταίει και δεν νιώθουν άνετα.  Οι μεγάλοι μπορεί να φοράμε στενά ρούχα και να νιώθουμε άβολα, αλλά είναι κάτι το οποίο το έχουμε επιλέξει και μπορούμε να το αντέξουμε. Ωστόσο, τα παιδιά δεν πρέπει να αισθάνονται περιορισμένα με κανέναν δυνατό τρόπο. Επιπλέον, μπορεί να βλάψει την ανάπτυξη του σώματός τους και να έχει αρνητικό αντίκτυπο στους γοφούς και τα πόδια τους.

Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια. Η αγορά πολύ στενών παπουτσιών μπορεί να προκαλέσει σημαντικές παραμορφώσεις του ποδιού, συμπεριλαμβανομένης της ακατάλληλης ανάπτυξης, προβλημάτων με το περπάτημα και τεράστιου πόνου. Γνωρίζουμε ότι το να ντύσετε το παιδί σας για μια συγκεκριμένη περίσταση με ασορτί παπούτσια είναι θέμα γούστου. Ωστόσο, αυτά τα παπούτσια μπορεί να είναι αρκετά άβολα.

Ευτυχώς, οι άνθρωποι του Mi&Mo τονίζουν ότι τα επίσημα παπούτσια και ρούχα μπορούν να είναι άνετα και όμορφα ταυτόχρονα. Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, τα φαρδιά ρούχα προκαλούν επίσης προβλήματα. Και όχι, η ζώνη και το μπλουζάκι δεν θα λύσουν το πρόβλημα. Στην ίδια γραμμή, τα πολύ ευρύχωρα παπούτσια θα έχουν αρνητικές συνέπειες στα πόδια του παιδιού σας. Τα προβλήματα στη φτέρνα είναι μόνο ένα από τα πολλά. Φροντίστε, λοιπόν, να αγοράζετε παιδικά ρούχα online που να μην είναι πολύ εφαρμοστά ή πολύ φαρδιά για τα παιδιά σας.

2. Χρώματα

Στα παιδιά αρέσει να παίζουν στο χώμα, έτσι τα ρούχα τους υφίστανται τις συνέπειες των καλών τους στιγμών. Ως εκ τούτου, είναι συνετό να επιλέγουν έξυπνα το χρωματικό σχέδιο των ρούχων τους. Δεν είναι η τελική λύση να επιλέγεις μόνο σκούρα χρώματα ώστε οι λεκέδες να μην είναι τόσο εμφανείς. Αντίθετα, αγοράστε παιδικά ρούχα με χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν χωρίς προβλήματα και που μπορούν να πλυθούν σε υψηλές θερμοκρασίες. Η επιλογή των ρούχων του παιδιού σας σε μπλε, κόκκινο, λευκό ή ακόμα και σε πιο φωτεινά χρώματα θα σας επιτρέψει να τα πλένετε σε αρκετά υψηλές θερμοκρασίες και δεν θα ανησυχείτε για επίμονους λεκέδες.

3. Διαλέξτε τα ποιοτικά υφάσματα

Τα φυσικά υφάσματα, όπως τα βαμβακερά, θα κρατήσουν καλά για αρκετά χρόνια και δεν θα αλλάξουν σχήμα και υφή μετά από μερικές πλύσεις. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να διαλέγετε υφάσματα καλής ποιότητας που δεν θα κάνουν το μικρό σας να αισθάνεται φαγούρα. Δηλαδή, τα παιδιά μπορεί να είναι αλλεργικά σε ορισμένα υφάσματα. Ως εκ τούτου, η χρήση φυσικών προϊόντων όπως το βαμβάκι και το λινό θα ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα αλλεργικών αντιδράσεων.

4. Κλασικά σχήματα και αστεία μοτίβα

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των παιδικών ρούχων. Σήμερα, σχεδόν όλες οι μάρκες φτιάχνουν παιδικά ρούχα για αγόρια και κορίτσια σε ασυνήθιστα σχήματα και μοτίβα που δεν μπορούσατε καν να φανταστείτε. Είναι χαριτωμένο για το παιδί σας να έχει μερικά κομμάτια με παράξενα σχέδια, ρούχα με ήρωες comics, ρούχα που μοιάζουν με ζώα όπως πχ δεινόσαυροι,  αλλά είναι πολύ πιο έξυπνο να έχετε τα ρούχα σε κλασικά σχήματα. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε αμέτρητους συνδυασμούς με τα ίδια τα ρούχα και να μην χρειάζεται να ψωνίζετε ξανά και ξανά για κάθε διαφορετική περίσταση.

5. Λάβετε υπόψη τη γνώμη των παιδιών

Παρόλο που το παιδί σας μπορεί να είναι αρκετά μικρό θα λέγαμε να το εμπιστευτείτε, γιατί σίγουρα έχει άποψη και ξέρει τι του αρέσει να φοράει. Ζητήστε τους να διαλέξουν τα ρούχα τους για την ημέρα και θα σας δώσουν τα μυστικά του στυλ τους σε λίγα δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες με σύνεση και προσανατολίστε τα γούστα τους στην επόμενη αγορά σας. Αν γνωρίζετε από νωρίς τι θέλετε είναι πολύ πιο εύκολο να περιμένετε η να πετύχετε κάποιες προσφορές σε παιδικά ρούχα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμμορφωθείτε με κάθε επιθυμία τους. Αντίθετα, κάντε συμβιβασμούς που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν το δικό τους γούστο και να κάνουν τις σωστές επιλογές.

6. Η περίσταση έχει σημασία

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες όταν επιλέγετε βρεφικά ρούχα είναι η περίσταση. Κανονικά, πρέπει να έχετε ρούχα για κάθε περίσταση, όπως είναι τα Χριστούγεννα, οι Πασχαλινές αγορές, γιορτές, εκδηλώσεις στο σχολείο κλπ. Ωστόσο, είναι πολύ πιο σημαντικό να έχετε casual ρούχα για τα παιδιά σας που θα τα κάνουν να νιώθουν άνετα και όμορφα ταυτόχρονα.

Η επιλογή ρούχων για τα παιδιά σας είναι ίσως ένα από τα πιο ικανοποιητικά πράγματα που πρέπει να κάνετε. Αυτά είναι ίσως τα πιο χαριτωμένα και πρωτότυπα ρούχα που θα δεις ποτέ. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε μερικά πράγματα όταν αγοράζετε ρούχα για τα παιδιά σας. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι η άνεση πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.

Instagram : https://www.instagram.com/miandmo22/

Facebook : https://www.facebook.com/miandmo22/

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ