Εγχειρίδιο Αυτισμός: Ποιότητα ζωής για εσάς και την οικογένειά σας

Το εγχειρίδιο αυτό σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει την πλοήγηση γονέων και φροντιστών “στη χώρα του Αυτισμού”. Εγχειρίδιο Αυτισμός: Ποιότητα ζωής για εσάς και την οικογένειά σας

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Ανεξάρτητα από την ηλικία διάγνωσης του παιδιού, ο καταιγισμός από πληροφορίες αποτελεί συχνά εμπόδιο στην διαδικασία λήψης αποφάσεων από την πλευρά των γονέων, αποφάσεις που συνήθως καθορίζουν το μέλλον του Αυτιστικού παιδιού αλλά και όλης της οικογένειας.

Βρείτε το δρόμο μεταξύ αναγκών, δικαιωμάτων, υποχρεώσεων και διαθέσιμων πόρων. Το εγχειρίδιο αυτό σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει την πλοήγηση
γονέων και φροντιστών “στη χώρα του Αυτισμού”.
Υπηρετώντας ένα Ολιστικό Μοντέλο προσέγγισης της ανάπτυξης του ανθρώπου και της
βελτίωσης της ποιότητας της ζωής όλων.

 

Το εγχειρίδιο φιλοξενείται στην ανανεωμένη ιστοσελίδα autismap.gr, τον οδηγό για τον αυτισμό στην Ελλάδα και αποτελεί παραδοτέο του έργου grow4autism. Το έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου (ΚΠΕ) και εταίρο την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ).

Το εγχειρίδιο αφορά γονείς/φροντιστές ατόμων με αυτισμό και σε κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο. 

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου
Χίος: Εγκρεμού 30, 82131
Αθήνα : Χρυσολωρά 10-12, Περιστέρι, 12132
info@kpechios.org, www.kpechios.org

Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων – Ε.Ε.Π.Α.Α.
Αθηνάς 2, 10551 Αθήνα
gspap@autismgreece.gr, www.autismgreece.gr

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!
Εγχειρίδιο Αυτισμός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ