Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 26/6 έως 2/7/2023

Διάθεση να μείνετε σπίτι. Να είστε επιφυλακτικοί με τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε, και να σκέφτεστε καλά τι υπόσχεστε. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 26/6 έως 2/7/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Πολλά τρέχουν για το σπίτι, για την οικογένεια αλλά και για τα δικά σας τα προσωπικά, και με κάποιο μαγικό τρόπο τα καταφέρνετε. Να προσέξετε συναισθηματικές υπερβολές σε αυτά που σκέπτεστε. Επικοινωνία με γονείς, με οικογένεια. Το παρελθόν είναι πάντα εκεί. Ναι, ό,τι έγινε, έγινε, αλλά μην απαξιώνετε, συνδεθείτε.

Ταύρος

Εμμονές σας κάνουν να φαίνεστε ανήσυχοι και νευρικοί. Προσοχή τι λέτε, προσοχή πως οδηγείτε. Αρχίζει και κλιμακώνεται η ένταση σε αυτά που επικοινωνείτε και μεταφέρετε σαν πληροφορία. Τα δικά σας θεματάκια και τα ψυχολογικά και τα οικογενειακά συζητιούνται. Υπερβολές και συμπεριφορές απομάκρυνσης αποσταθεροποιούν την … ευστάθειά σας.

Δίδυμοι

Εστίαση και επικοινωνία για τα έσοδα, για τα έξοδα, για τη δουλειά, τι θα χρειαστεί να αλλάξετε ή να προσαρμόσετε για καλύτερα αποτελέσματα. Πολλή πληροφορία, πολλές μετακινήσεις και συναλλαγές, ραντεβού να επιβαρύνουν το πρόγραμμα. Όλα αυτή την εβδομάδα γυρνούν γύρω από αυτό για να αποδείξετε στους άλλους τι αξίζετε.

Καρκίνος

Σας απασχολούν τα θέματα τα προσωπικά, η εμφάνιση, τα χρήματα, η δουλειά, ό,τι μπορεί να σας ανεβάσει, να σας βελτιώσει, έχετε την εύνοια να το διορθώσετε. Έχετε και έναν πιο δυναμικό αέρα διεκδίκησης της αξίας σας αλλά και των χρημάτων. Δε σταματάτε να ξαφνιάζετε τους άλλους και να βάζετε στόχους ακόμα πιο υψηλά.

Λέων

Ομορφιά, αυτοπεποίθηση, γενναιοδωρία, μεγαλοψυχία, μια καρδιά λιονταρίσια. Οι προβολείς πάνω σας, το καλοκαίρι μιλάει στην ψυχή σας και εσείς δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν. Ανατροπές στο παρασκήνιο ή αυτοσαμποτάζ αλλά και τεράστιες ευκαιρίες, όλα γίνονται μέρος του παιχνιδιού. Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας!

Παρθένος

Η οργάνωση και οι στόχοι σας βοηθάνε πολύ να βάλετε σε πλαίσιο και στους άλλους, στη σχέσεις σας, στους συνεργάτες σας, στο γάμο σας, με θετικά αποτελέσματα. Προσέξτε εμμονές για ένα θέμα της δουλειάς, της καθημερινότητας, της υγείας. Λύστε το κάνοντας αυτά που πρέπει να κάνετε. Ταξίδια ναι, προσέξτε όμως τυχόν ανατροπές!

Ζυγός

Και εσείς είστε από εκείνους που τρέχουν. Και η δουλειά, το σπίτι, η οικογένεια οι ευθύνες απασχολούν το μυαλό σας και δεν σας αφήνουν να πάρετε μια ανάσα. Όλα θα γίνουν…κάποια στιγμή! Εντωμεταξύ, απολαύετε της αναγνώρισης στη διπλωματία και στην ηγεσία μέσα σε ομάδες, από τους φίλους σας, στα σόσιαλ.

Σκορπιός

Διευρύνετε πολύ τον κοινωνικό σας κύκλο, περίγυρο, μεγαλώνει ο κατάλογος των επαφών. Έλκετε τους άλλους και εκείνοι επιθυμούν να είναι δίπλα σας. Παράλληλα, σκέπτεστε πως μπορείτε να διευρύνετε και το πεδίο της γνώσης, της εμπειρίας, των ταξιδιών. Βάζετε τη φαντασία και τα όρια στην τροχιά του οράματός σας.

Τοξότης

Υπάρχει η επιλογή να αναλάβετε τα ηνία και να μην αφήσετε κανέναν και καμία κατάσταση και συνθήκη εσωτερική ή εξωτερική να σας άγει και να σας φέρει. Αναλάβετε και την ευθύνη, αφήστε στο πλάι τον ωχαδερφισμό και ανακαλύψτε μια άλλη πηγή δύναμης μέσα σας. Στο βάθος πλάνου η μεγάλη εικόνα -ταξίδια, όνειρα, περιπέτεια- σας περιμένει να την απολαύσετε.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι το thing σας αυτό το διάστημα και καλά θα κάνετε να τις απολαύσετε και όχι μόνο να τις γεμίζετε με το τα “τι πρέπει και δεν πρέπει”. Μαγνητισμός, σεξουαλικότητα, χαλαρότητα, ερωτική διάθεση, κοιτάξτε να περάσετε καλά για να μην κλαίτε “τη στιγμή που περνάει και χάνεται, μάτια μου”.

Υδροχόος

Η σκέψη και οι έννοιες σας γύρω από το πως θα διεκπεραιώσετε παρά το πως θα διασκεδάσετε. Ωστόσο, παρά τις εντάσεις καταφέρνετε να περνάτε καλά και οι άλλοι να έλκονται από εσάς. Πολλή δουλειά για τη δουλειά σε σημείο εμμονής. Προσπαθήστε παρά τις δοκιμασίες και τις ανατροπές να δείτε το θέμα με ευθύνη και πλάνο συνέχειας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ιχθύες

“Όπου γάμος και χαρά…”, μια χαρά διάθεση για εσάς, έρωτας, διασκέδαση, παιδιά, βλέπετε τη ομορφιά και την αισιοδοξία στη ζωή! Ακόμα και όρια και ευθύνες έρχονται με θετικό πρόσημο. Δίνετε έμφαση και στην ευζωία σας, στην απόκτηση υγιεινών συνηθειών, προσέχετε τον εαυτό σας. Ταξίδια, εκδρομές, και κάποιες ανατροπές, λίγη προσοχή!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ