Αλληλένδετα Φεγγάρια (Νέα Σελήνη, Πανσέληνος, Εκλείψεις)

Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, ο ψυχισμός, η εστία, η σιγουριά, όλα περνούν από διάσταση επανεξέτασης και προσοχής. Αλληλένδετα Φεγγάρια (Νέα Σελήνη, Πανσέληνος, Εκλείψεις)

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στην 26η μοίρα Νέα φάση της Σελήνης που δεν ευνοεί σε καμία περίπτωση την ουσιαστική ερμηνεία των νέων ενάρξεων.Ένας κοσμικός χάρτης την ημέρα του Νέου Φεγγαριού με το θολό, το απρόθυμο και το κλειστό ενεργειακό πεδίο να είναι παρόν και να κατακλύζει τα πάντα, η σύγχυση και το χάος.

Τα Φώτα, ο Ήλιος και η Σελήνη στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, αλλά χωρίς να τούς επιτρέπεται να εκφράσουν και να ξεκινήσουν τις καταστάσεις που χρειαζόμαστε, με την ζωτικότητα, την ευστροφία και την προσαρμοστικότητα του Ζωδίου. Στον 12ο οίκο του Ηλιακού ωροσκοπίου, το μήνυμα της Νέας Αρχής σε μοναχικό και κλειστό πεδίο. Νέα Σελήνη σε ένα πλανητικό σχέδιο με θολές και χαοτικές ενέργειες, στο σημείο της σκέψης, της επικοινωνίας και των αποφάσεων. Στο πολύπλευρο ζώδιο των Διδύμων η Νέα Σελήνη, όπου δεν μπορούσε να λείψει η ενεργειακή πολυπλοκότητα και το μήνυμά της, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο να είναι ασαφές και κάτω από πιέσεις. Με τη διπλή Φύση των Διδύμων και παράλληλη αλληλεπίδραση στα γεγονότα και τα ζητήματα της ζωής μας, χρειάζεται εστίαση στη σκέψη. Τα Φώτα στην 26⁰ των Διδύμων σε σκληρή γωνία τετραγώνου με τον Ποσειδώνα και το πεδίο της παρατήρησης μας, εσωτερικά και εξωτερικά μας δείχνει πως πρέπει να είμαστε άκρως προσεκτικοί.

Κίνδυνος απογοητεύσεων, εκμεταλλεύσεων σε ένα σκηνικό ενεργειακό που ενισχύει τη σύγχυση και την ψευδαίσθηση.

Ποσειδώνας στην 27⁰ των Ιχθύων, συνδεδεμένος με τον εθισμό, την ακύρωση και το απρόθυμο κλείνει με κλειστή ανοχή, πιέσεις και χάος προς τα Φώτα, χωρίς να μας αφήνει πεδίο ουσιαστικής θετικής σκέψης και δράσης προς το νέο ξεκίνημα. Η αισιοδοξία και η προσαρμοστικότητα στις καθημερινές καταστάσεις δέχονται σκιερές, περίεργες ενέργειες και οι αισθήσεις μας βυθίζονται στο ανασφαλές και την ασθενικότητα. Σε Συλλογικό και κοσμικό επίπεδο, θέματα γνώσεων, μετακινήσεων, επικοινωνίας αλλά και ζητήματα που αφορούν νέους ανθρώπους και τις ιδέες τους έρχονται στο προσκήνιο χωρίς όμως καθαρή εικόνα και η σύγχυση, το χάος κερδίζουν κι άλλο χώρο, αφού τα σκήπτρα του Νέου αυτού Φεγγαριού τα κρατά επίσημα η Ποσειδώνεια ενέργεια. Μια ενέργεια που μας ζητά να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στους Νέους, στην περιέργεια τους (φύση Διδύμων), ώστε να αποφύγουμε το ακυρωτικό των ψευδαισθήσεων και των εξαπατήσεων.

Στο Χάρτη του Ηλιακού Ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης, οι πολύπλοκες δύσκολες όψεις δεν σταματούν. Ο Ερμής στους Διδύμους, στην κυριότητα του και στο ζώδιο όπου τα Φώτα θέλουν να δράσουν και να φωτίσουν αλήθειες υπό περίεργων ενεργειών, σχηματίζει ένα στενό και σκληρό τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων σε στάση, στην 7⁰ του ζωδίου λίγο πριν γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και τα όρια του, προσπαθούν να βρουν σημείου καθορισμού. Η σκέψη κι ιδέα, οι Νέοι και οι επικοινωνιακές διαθέσεις σε μονοδιάστατο κλοιό χωρίς επέκταση, χωρίς ικανότητα συγκέντρωσης για τάξη και λογική. Όλα θα έχουν ευθύνες, όρια και η τάση για διασπάσεις θα είναι έκδηλη. Παράλληλη ενεργειακή δυσκολία εντάσεων και το συγκλίνον τετράγωνο του Άρη από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο. Κατώτερες αισθήσεις, περίεργες διαθέσεις, κλείσιμο ενεργειών και με το ασύμφωνο t-square του Πλούτωνα με τους δεσμούς της Σελήνης. Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, ο ψυχισμός, η εστία, η σιγουριά, όλα περνούν από διάσταση επανεξέτασης και προσοχής.

Η διάθεση της Νέας αυτής Σελήνης συλλογικά και ατομικά προειδοποιεί πως υπάρχει κίνδυνος.

Μία μοναδική όψη και ενέργεια βοήθειας σε αυτή τη δύσκολη Νέα Σελήνη το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τη φλογερή και λαμπερή Αφροδίτη στον Λέοντα. Η Εσωτερική Αρμονία, η ενδοεπικοινωνία, η αντίληψη πως πρέπει να βρεθώ σε ισορροπία χωρίς άμεσες αποφάσεις και δράσεις θα είναι το μοναδικό λιγοστό πεδίο εσωτερικής ηρεμίας, μέσα στο περίεργο πεδίο των συγχύσεων. Η διάθεση της Νέας αυτής Σελήνης συλλογικά και ατομικά προειδοποιεί πως υπάρχει κίνδυνος. Πως όσο στεκόμαστε στη φαντασία χωρίς πρακτικότητα στο Νου και χωρίς ρεαλισμό πλαισίου χάνουμε στόχο και αλήθεια. Εγκλωβιζόμαστε στο φαντασιακό με δυσκολία διάκρισης της πραγματικότητας. Και όπως στο ζώδιο των Διδύμων αρμόζει, χρειάζεται να θέσουμε ερωτήσεις, όπως χρειάζεται να σταθούμε ήρεμοι, να διακρίνουμε το συναρπαστικό ή το καταστροφικό και να δώσουμε απαντήσεις. Απαντήσεις στο προσωπικό πεδίο – συνειδητές λύσεις στο συλλογικό.

Σαβαϊτικά σύμβολα.
Φάση:
Μία Τσιγγάνα βγαίνει από το δάσος που έχει κατασκηνώσει η φυλή της.
Βασική νότα:
Προσέγγιση προς τη συμμετοχή σε ένα μεγαλύτερο σύνολο νοητικά δομημένης ύπαρξης.
Στην ερμηνεία του συμβόλου, αναγνωρίζουμε τη συνειδητή ατομική προσπάθεια των πολύπλοκων ζητημάτων. Αποκάλυψη του μεταβατικού σταδίου της επιθυμαίας για συνειδητή – εσωτερική μεταμόρφωση. Είναι μια φάση ΑΝΑΠΟΛΩΣΗΣ.

Namaste

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ