Tips για να είσαι άνετη και στυλάτη στις διακοπές με τα παιδιά

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα καλύτερα στυλιστικά tips για να απολαύσεις τις διακοπές με τα παιδιά συνδυάζοντας το στυλ με την άνεση! Tips για να είσαι άνετη και στυλάτη στις διακοπές με τα παιδιά

Οι οικογενειακές διακοπές είναι μία συναρπαστική εμπειρία, τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους γονείς. Ένα από τα πράγματα που χρειαζόμαστε όμως εμείς οι μητέρες για να απολαύσουμε αμέριμνες το χρόνο και τα παιχνίδια με τα παιδιά μας, είναι το να νιώθουμε άνετα με αυτά που φοράμε. Πολλές φορές όμως, το να βρούμε την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στο στυλ και την άνεση είναι δύσκολο -όχι όμως και αδύνατο!

Πάρε μαζί σου πρακτικά παντελόνια

Όταν πακετάρεις για τις οικογενειακές σου διακοπές, είναι σημαντικό να επιλέγεις τα ρούχα με γνώμονα το πόσο πρακτικά είναι. Τα παντελόνια, τα σορτς, τα κολάν και οι βερμούδες είναι ιδανικά για διακοπές, ιδίως αν πρόκειται να περάσεις πολύ χρόνο με τα παιδιά, αφού προσφέρουν ελευθερία κινήσεων και είναι άνετα. Αυτά είναι απαραίτητα στοιχεία για ένα ρούχο που φοράς όταν παίζεις ή τρέχεις πίσω από τα παιδιά. Αν αγαπάς το σπορ στυλ, μπορείς να επιλέξεις μια αθλητική βερμούδα ή ένα κολάν, ενώ αν θέλεις ένα πιο κομψό look, τότε ένα φαρδύ λινό παντελόνι ή μία ψηλόμεση βερμούδα είναι ό,τι πρέπει. Μία καλή εναλλακτική είναι και οι γυναικείες ολόσωμες φόρμες, οι οποίες προσφέρουν την άνεση του παντελονιού, χωρίς να χρειάζεται να συνδυαστούν με κάτι από πάνω -αποτελούν από μόνες τους ένα ολοκληρωμένο outfit!

Διάλεξε δροσερά υφάσματα

Το κλειδί του άνετου και λειτουργικού ντυσίματος το καλοκαίρι δεν είναι άλλο από τα σωστά υφάσματα. Πιο συγκεκριμένα, τα συνθετικά υφάσματα δεν είναι καλή επιλογή, αφού δεν απορροφούν την υγρασία, με αποτέλεσμα να ζεσταίνεσαι περισσότερο και να νιώθεις δυσφορία. Αντίθετα, τα φυσικά υφάσματα, όπως το βαμβάκι, το μετάξι, το λινό και το μπαμπού επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορεί και στο δέρμα να αναπνέει. Έτσι, νιώθεις δροσερή και άνετη, παρόλο που μπορεί να επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες. Βαμβακερά μπλουζάκια, λινά παντελόνια, και σορτς από ελαφριά φυσικά υφάσματα είναι μερικά από τα ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου!

Φόρεσε άνετα παπούτσια

Το να τρέχεις και να παίζεις με τα παιδιά ενώ φοράς άβολα παπούτσια είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν στις διακοπές σου. Γι’ αυτό, είναι πολύ σημαντικό να πάρεις μαζί σου άνετα παπούτσια που να μπορείς να τα φοράς από το πρωί έως το βράδυ. Οι καλύτερες επιλογές είναι τα ανατομικά σανδάλια και τα sneakers με άνετους πάτους με μαξιλαράκια. Καλό είναι να πάρεις ένα ζευγάρι και από τα δύο, ώστε να φοράς αυτό που σε βολεύει καλύτερα σε κάθε περίσταση!

Λάβε υπόψη σου τις καιρικές συνθήκες

Ένα από τα πιο βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει το ντύσιμό σου για να είναι άνετο είναι να ταιριάζει με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο μέρος που επισκέπτεσαι. Πολλοί προορισμοί διακοπών έχουν πολλές φορές απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, οπότε καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο. Το μυστικό για να είσαι πάντα ντυμένη κατάλληλα, ό,τι καιρό κι αν έχει, δεν είναι άλλο από το layering! Πάρε λοιπόν μαζί σου ένα jacket ή ένα ελαφρύ μπουφάν και μια ζακέτα, ώστε να μπορείς να ρίξεις κάτι πάνω σου τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια. Άλλο ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σου είναι ένα φουλάρι, το οποίο εκτός από στυλ, θα σου προσφέρει και ζεστασιά, αν τη χρειαστείς!

Μην ξεχνάς τα φορέματα

Το φόρεμα είναι ένα κομμάτι-κλειδί, το οποίο προσφέρει στυλ και άνεση, γι’ αυτό και δε λείπει από καμία βαλίτσα διακοπών! Βάλε λοιπόν στις αποσκευές σου αέρινα κοντά ή μακριά φορέματα, από υλικά, όπως βαμβάκι, λινό, και μετάξι, τα οποία αφήνουν τον αέρα να κυκλοφορεί και το δέρμα σου να αναπνέει. Αυτό που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι η πρακτικότητα, γιατί δεν έχει νόημα να πάρεις μαζί σου κομμάτια που να μην μπορείς να φορέσεις όταν τρέχεις και παίζεις με τα παιδιά. Διάλεξε λοιπόν κομμάτια που σε βολεύουν και που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με σανδάλια και sneakers!

Δε χρειάζεται να θυσιάσεις το στυλ για την άνεση όταν είσαι διακοπές με τα παιδιά. Μπορείς να τα έχεις και τα δύο, ακολουθώντας τα tips που μοιραστήκαμε μαζί σου και να απολαύσεις όλα τα παιχνίδια και τις οικογενειακές δραστηριότητες ξέγνοιαστη και στυλάτη!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

στυλάτη στις διακοπές με τα παιδιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ