Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 17/7 έως 23/7/2023

Ο Άρης στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Οι μπαταρίες πέφτουν, προκαλούνται ζημιές, ατυχήματα και συγκρούσεις. Αίσθηση περιορισμού. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 17/7 έως 23/7/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Η πιο σημαντική εβδομάδα ίσως του καλοκαιριού είναι εδώ με ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα σπιτιού. Μετακόμιση μέσα στον καύσωνα, αποφάσεις για το πως θα χειριστείτε θέματα με τους γονείς σας ή μήπως δημιουργείτε τώρα τη δική σας οικογένεια; Μεταφορικά ή και κυριολεκτικά μιλάμε για μία εκρηκτική συγκυρία, αλλά εσάς σας αρέσουν οι εκρήξεις. Με τον βόρειο δεσμό να εισέρχεται στο Ζώδιο σας και να σας λέει: «κοίτα ποιος ήσουν και ποιος θα γίνεις Κριέ και άσε τί λένε οι Άλλοι». Κλισέ, πολυδιαβασμένο αλλά καθόλου μα καθόλου εφαρμοσμένο. Το Σαββατοκύριακο φέρνει ερωτικά ζητήματα του παρελθόντος πιθανόν ξανά στο προσκήνιο. Τι άλλο θα ζήσετε πια;

Ταύρος

Με μία μεγάλη ανακούφιση ξεκινά αυτή η εβδομάδα η οποία επιτέλους σας απαλλάσσει από ένα πολύ μεγάλο φορτίο. Να έχετε την ευθύνη στις πλάτες σας. Τώρα ήρθε η ώρα της ξεκούρασης, της ενδοσκόπησης και του διαλογισμού σχετιζόμενα όμως με θέματα διεύρυνσης των οριζόντων. Αυτό σημαίνει ότι ρίχνετε τα τείχη που εξυπηρετούν και προστατεύουν τα κολλήματα σας. Η Νέα Σελήνη σας δείχνει νέου τρόπους έκφρασης και ευελιξίας (ναι, χρησιμοποίησα αυτή τη λέξη) και αν είστε έξυπνα παιδιά (που είστε) τους εφαρμόζετε. Τους εφαρμόζετε επειδή έχετε και ένα Σαββατοκύριακο να ανασύρει θέματα σπιτιού από το βαθύ παρελθόν, και πιθανόν θέματα που δε λύθηκαν από το 2015. Ευελιξία και χαρά ή «μία απ’τα ίδια» και μιζέρια; Η απόφαση είναι στο χέρι σας. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Δίδυμοι

Αγαπημένοι Δίδυμοι, τώρα που σταμάτησε η δουλειά ή τώρα που σας ξεζουμίζει η δουλειά ή τώρα γενικά που αυτή την εβδομάδα θα βιώσετε κάποιες αλλαγές, από που θα βγάζετε πλέον τα χρήματά σας; Αυτό θα σκεφτείτε, θα αποφασίσετε και θα θέσετε σαν στόχο αυτή τη Δευτέρα.Επειδή είστε πολυμήχανοι δε σας φοβάμαι καθόλου. Επίσης πέρα από το χρήμα το οποίο καλώς ή κακώς “makes the world go round” θα θέσετε σαν στόχο και την αναζήτηση της απόλαυσης και της αξίας εαυτού μέσω αυτής. Πόσα υλικά ζητήματα να διαπραγματευτεί αυτό το διανοητικό είναι σας; Πολλά, αν σκεφτείτε ότι το πέρασμα του Βορείου Δεσμού στον Κριό θα βρίσκεται για ενάμιση χρόνο σε έναν επίσης αέρινο τομέα της ζωής σας, τον ομαδικό. Θα σας βοηθήσουν λοιπόν οι κοινότητες και οι παρέες να πετύχετε φυσικά του στόχους που θέτετε.

Καρκίνος

Εβδομάδα – βόμβα αλλά με πρωταγωνιστές εσάς και τα κομβικά σημεία της ζωής σας. Ειδικά εάν έχετε γεννηθεί 3ο δεκαήμερο ή έχετε ωροσκόπο εκεί στις τελευταίες μοίρες κάντε microplanning τη Δευτέρα, για το πως θα αλλάξετε τη ζωή σας. Νέα θέλω σε επίπεδο εαυτού και καριέρας που σας ζητούν να αφήσετε πίσω το παρελθόν (ω ναι), τα οικογενειακά τραύματα (χμμ) και πιθανόν τον τρόπο που έχετε μεγαλώσει (σοκ;). Σίγουρα είναι θεματικές που θα σας απασχολήσουν τον επόμενο ενάμιση χρόνο, ασχέτως δεκαημέρου, αυτό όμως που σας απασχολεί καιρό τώρα και δεν είναι κάτι καινούριο είναι ο τρόπος που σχετίζεστε Καρκίνοι που σας έχουν μεταμορφώσει και τα έχετε μεταμορφώσει. Όλο αυτό το κόμπο φωτίζεται αυτή την εβδομάδα σε συνδυασμό με χρήματα απολαβές που μπορεί να λάβετε από το παρελθόν (χρωστούμενα ίσως).

Λέων

Λέοντες σας βλέπω να σας γεννιούνται ιδέες και σχέδια για νέες σπουδές και νέα ταξίδια. Η πολλή δουλειά είναι γεγονός και αυτό θέλετε να το αλλάξετε από εδώ και μπρος και καλό είναι να βάλετε τους σπόρους με αυτή τη Νέα Σελήνη της Δευτέρας. Μην ξεχνάτε ότι οι αλλαγές στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας και το έργο σας στον κόσμο είναι εδώ να σας υποδεχτούν εάν δεν τις έχετε ήδη επιδείξει προς το συμφέρον σας. Μια περιέργως εσωτερική εβδομάδα που προσφέρεται για γέμισμα μπαταριών μέχρι την Κυριακή που θα αρχίσουμε να σας λέμε Χρόνια Πολλά. Το Σαββατοκύριακο που αναδρομή η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και δεν αποκλείεται πρώην, χρήματα από τα παλιά, αλλά ακόμη και επαγγελματικές ευκαιρίες να σας χτυπήσουν την πόρτα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Παρθένος

Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σαφέστατα οι καιροί σας οδηγούν να κάνετε νέους φίλους ή να εισέλθετε σε νέους χώρους ομοϊδεατών. Παράλληλα σκέφτεστε τι σας προσφέρουν οι έρωτες στην έμπνευση και στο επιχειρείν. Είναι ωραίο να στοχεύεις προς αυτόν τον έναν γοητευτικό άνθρωπο που θα σου «αλλάξει τη ζωή» ή προς αυτή τη φοβερή ιδέα που θα σε κάνει πλούσια ή προς ένα σύνολο ανθρώπων που μέσα από το τη συνύπαρξη και τη συν διαμόρφωση οδεύετε προς ένα στόχο; Παράλληλα η έμφαση πλέον δίνεται στα οικονομικά σας, αλλά όχι σε αυτά τα οποία μπορείτε να βγάλετε μόνες σας αλλά αυτά που μπορεί να μοιραστείτε με άλλους συνδημιουργώντας. Νομίζω την πήρατε την απάντησή σας. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ζυγός

Είναι μαγικό και τόσο μπερδεμένο παράλληλα να είσαι ζυγός αυτή την εβδομάδα. Αρχικά τί γίνεται; Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα; Και εάν όχι τότε εσείς τι ξεκινάτε επειδή σκάσατε πια; Πήξατε από τις τόσες στεγαστικές και οικογενειακές μεταλλάξεις που έχετε υποστεί. Σαν αυτό το καλοκαίρι να σας λέει ότι δεν τελείωσαν ακόμη. Ωστόσο αυτό που καθιστά αυτή την εβδομάδα άκρως εκτυφλωτική είναι ότι επιτέλους οι Δεσμοί της Σελήνης, ο Άξονας του Κάρμα σας λένε: αξίζει να είσαι σε σχέση Ζυγέ! Ορίστε, πήρατε και το οκέι του Σύμπαντος για να επενδύσετε περισσότερο σε αυτό που θέλετε. Ουσιαστικές όμως συνδέσεις αυτή τη φορά, σας παρακαλώ. Με την αναδρομή του κυβερνήτη σας, της εξίσου εκτυφλωτικής Αφροδίτης στον Λέοντα δεν αποκλείεται να έχετε επιστροφές από το παρελθόν. Στο χέρι σας το πως θα τις χειριστείτε.

Σκορπιός

Μεγάλη ανάσα επιτέλους αγαπητοί Σκορπιοί έφυγαν οι Δεσμοί της Σελήνης από πάνω σας και επιτέλους το Σύμπαν σταμάτησε να ασχολείται μαζί σας και σας αφήνει ήσυχους (μπα). Τώρα ήρθε η ώρα Εσείς να ασχοληθείτε με το Σύμπαν. Και όχι μόνο. Ρουτίνα, δουλειά, και αυτοφροντίδα επιτέλους Σκορπιοί, σκεφτείτε λίγο και την υγεία σας, χωρίς να σημαίνει ότι έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, είπαμε. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας επειδή έχετε και μία Νέα Σελήνη σε θέματα προσωπικής επέκτασης και ταξιδιών να διαχειριστείτε. Που θα μπαρκάρετε και σε ποιους ορίζοντες θα ανοίξετε πάλι το μυαλό σας; Άκρως σημαντικό: από το Σαββατοκύριακο και μετά είναι σα να γυρνάει ο χρόνος πίσω και να έχετε δεύτερες ευκαιρίες σε θέματα καριέρας!

Τοξότης

Τώρα επανεξετάζετε τις νέες πηγές εισοδήματος οι οποίες δεν είναι μόνο δικές σας. Δηλαδή, δεν είναι τόσο τραγικό να δανείζεστε ούτε να μοιράζεστε και έτσι μεγαλώνετε το εισόδημά σας, αλλά και την αξία εαυτού σας ακόμη περισσότερο. Το να δίνεις και το να λαμβάνεις αλλάζει κάπως χροιά αυτή την εβδομάδα και αυτό πηγάζει και από τον τρόπο που τόσον καιρό βγάζατε τα χρήματά σας. Είναι απολύτως αποδεκτό να στοχεύετε στην προσωπική σας διδάσκεσαι, και αυτοέκφραση, καθώς σας έχουν φάει οι παρέες και οι συλλογικότητες. Κρατήστε το μοίρασμα ίσως σε πιο πραγματιστικό – οικονομικό επίπεδο. Επίσης, το Σαββατοκύριακο ίσως θυμηθείτε να ξαναπιάσετε σπουδές που είχατε αφήσει παλιά.

Αιγόκερως

Μεγάλα ξεκινήματα κρύβει αυτή η καυτή εβδομάδα, όχι όμως κάτι που δεν περιμένατε Αιγόκεροι. Αρχικά να πούμε ότι μία νέα σελίδα ανοίγει στον τομέα των σχέσεων, είτε αυτό σημαίνει νέα σχέση, είτε νέα χωράφια στην ήδη υπάρχουσα σχέση είτε μία πολύ γόνιμη συνεργασία. Κατόπιν, έχουμε να κάνουμε για μία άκρως μοιραία αλλαγή παραδείγματος, καθώς οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στους νευραλγικούς τομείς του ωροσκοπίου σας και σας λένε: ηρεμήστε λίγο με το θέμα καριέρα, φαίνεσθαι και το τί έχετε καταφέρει ως τώρα. Ο κόσμος έχει γεμίσει υποτίθεται πετυχημένους ανθρώπους που ανταγωνίζονται για το ποιος είναι πιο πετυχημένος. Ποιος είναι πιο ευτυχισμένος όμως; Η πρόκληση από εδώ και πέρα θα είναι να ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος

Επιτέλους Υδροχόοι είστε σε μία φάση ζωής που έχετε αρχίσει να συνειδητοποιείτε ποιοι είστε και τί θέλετε. Και κάτι που θέλετε σίγουρα να ξεκινήσετε με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι ένα νέο modus vivendi, μία νέα ρουτίνα και καθημερινότητα που δε θα σας κάνει να βαριέστε αλλά θα είναι και αρκετά περιποιητική και θα σας αξίζει. Πιθανόν να θελήσετε ή να σας τα φέρει έτσι η ζωή και να υιοθετήσετε ένα ζωάκι. Η αλλαγή των δεσμών της Σελήνης στον άξονα μάθησης και κινητικότητας σας βγάζει επιτέλους από το καβούκι στο οποίο είχατε μπει τα τελευταία χρόνια. Καιρός να εκφράσετε τα θέλω σας, να επικοινωνήσετε, να γράψετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και να σπουδάσετε ή να ταξιδέψετε.

Ιχθύες

Απίστευτο το πόσο καλλιτεχνική, ερωτική και αναπόφευκτα συγκινητική είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς. Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου και ξανασυνδέεστε με τις ενέργειες οι οποίες σας ταιριάζουν για να μπορέσετε να εκφραστείτε να δημιουργήσετε και να ερωτευτείτε ή να διασκεδάσετε έστω βρε παιδί μου. Νέα ξεκινήματα με νέους στόχους που στο χέρι σας είναι θέσετε για δημιουργικά ή επιχειρηματικά πρότζεκτ ή στη σχέση με τα παιδιά σας, εάν έχετε. Συναρπαστικό! Επίσης επιτέλους ανταποδοτικό Κάρμα. Σας επιστρέφονται πράγματα που είχατε δώσει ακόμη και μέσω θυσιών (το στοιχείο σας, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε) είτε σε χρηματική μορφή είτε σε …αυτοπεποίθηση.

Από τη Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ