Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 7/8 έως 13/8/2023

Αρμονία, ρομαντισμός και απέραντη ομορφιά. Εξαιρετική όψη, που ενισχύει τη διάθεση για έρωτα, τέχνη, και ευχάριστα συναισθήματα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 7/8 έως 13/8/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Με τα ερωτικά και τα οικονομικά να έρχονται με τρόπο αναπάντεχο από το παρελθόν, φαίνεται να κρατάτε την ψυχραιμία σας. Είναι μια εβδομάδα που μπορείτε να επεξεργαστείτε ιδέες για επαγγελματικά σχέδια ή σχέδια που μπορούν να σας αλλάξουν την καθημερινότητα με θετικό τρόπο. Ενέργεια και αυτοπεποίθηση στο φουλ!

Ταύρος

Εβδομάδα που αναστατώνεστε από συναισθηματικά πάνω-κάτω. Αυτό επηρεάζει και την ισορροπία στο σπίτι, πρακτικά-οικονομικά, αλλά και την ψυχολογία σας. Θέματα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους. Επειδή αυτή η διάθεση θα κρατήσει αρκετά, εκμεταλλευτείτε τη θετικότητα στα μέσα της εβδομάδας για να αναθαρρήσετε.

Δίδυμοι

Ενέργεια πολλή, επικοινωνία και κουβέντες μέσα στο σπίτι, την οικογένεια ή για θέματα ακινήτων. Γενικά θέλει προσοχή η επικοινωνία σας, το πως εκφράζεστε, ακόμα και το πως οδηγείτε. Διατηρείστε μια πιο δικιά σας … ανάλαφρη διάθεση. Το μέλλον είναι εκεί και σας περιμένει και είναι ανθηρό!

Καρκίνος

Ανατρεπτικά γεγονότα θα κλονίσουν την ασφάλειά σας σε φιλίες, σε κοινωνικές ομάδες. Σας αρέσει να ξαναγυρνάτε στο παρελθόν, να ζείτε στο παρελθόν. Λίγο πριν το νέο φεγγάρι και την απελευθέρωση που θα σας μεταμορφώσει κυριολεκτικά, ατενίζετε τον νέο, υπέροχο κόσμο με θετικότητα.

Λέων

Οι βασικές λέξεις της εβδομάδας -αλλά και του καλοκαιριού, γενικότερα- αξία, αξιολόγηση, αυτο-εκτίμηση, ασφάλεια. Σε αυτό το πλαίσιο, αξιολογήστε λίγο περισσότερο και τις οικονομικές επενδύσεις ή απαιτήσεις, τις οποίες σκέφτεστε. Κρατήστε στα συν θετικότητα, δημιουργικότητα και ενθουσιασμό και απορρίψτε αυτή την περίοδο τα ρίσκο.

Παρθένος

Δυναμισμός σε ενέργειες και επικοινωνία και με την διαύγεια που σας διακρίνει. Ψυχολογικά ταράζεστε ή το ελέγχετε τουλάχιστον ή έτσι θέλετε να πιστεύετε… Κι αυτό δε σας το προκαλούν οι άλλοι, εσείς το τρέφετε μέσα σας. Γειωμένοι και αισιόδοξοι σχεδιάζετε το μέλλον, με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Ζυγός

Όχι και η ευκολότερη εβδομάδα με μικρά και μεγαλύτερα απρόοπτα και αναπάντεχα να κάνουν την εμφάνισή τους. Συνειδητά και υποσυνείδητα έρχεστε σε επαφή με κρυφές πλευρές του εαυτού σας. Έχετε την ευκαιρία να τις προσεγγίσετε και να τις παρατηρήσετε. Βρείτε την εσωτερική δύναμη για να αντιμετωπίσετε φοβίες.

Σκορπιός

Σχέσεις, συνεργασίες και κοινά οικονομικά μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας και αυτή την εβδομάδα. Με εκπλήξεις, με αναταράξεις, με απρόοπτα. Ωστόσο, πολύ καλά νέα για την οργάνωση, τον σχεδιασμό και την παραγωγικότητά σας. Θετική σκέψη, αισιοδοξία -ναι, υπάρχουν!- και η φυσική σας οξυδέρκεια στο πλευρό σας.

Τοξότης

Η ευστροφία και το ανοιχτό μυαλό που διαθέτετε ενισχύουν την επιχειρηματική, επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Μια εβδομάδα με δυναμική και πολλή σκέψη και επικοινωνία με άξονα την εργασία. Αρκετή δουλειά, αλλά και θετικότητα, ενθουσιασμός και αισιοδοξία τονίζουν τη δράση και την αυτοπεποίθησή σας. Επαναξιολόγηση σε στόχους. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως

Δύο σημαντικά για εσάς αυτή την εβδομάδα. Σεξουαλικότητα και έντονα συναισθήματα και περιπέτειες από το παρελθόν σας εμφανίζονται και κάνουν πιο καυτές τις νύχτες σας. Το πλέον σημαντικό ωστόσο είναι ο έρωτας, η χαρά για τη ζωή. Έχετε την ευκαιρία να βιώσετε, σε σχέση με τα σχέδια που κάνετε για την πραγμάτωσή σας.

Υδροχόος

Ανατροπές και απρόοπτα σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και σε οικονομικούς δεσμούς! Αρκετά λόγια και σκέψη με άξονα τα οικονομικά τα οποία μοιράζεστε με το σύντροφο, τους συνεργάτες. Περίοδος για να αξιολογήσετε όποια κατάσταση, αλλά και να αναγνωρίσετε τη θετική προοπτική των εξελίξεων που έρχονται.

Ιχθύες

Βάζετε όρια στον εαυτό σας, περιορισμούς στους οποίους αξίζει να πειθαρχήσετε για να δείτε όμορφα και απτά αποτελέσματα στην καθημερινή σας ζωή στην πραγματικότητά σας. Με πολλή επικοινωνία και δυναμισμό -φυλαχτείτε από εξάρσεις θυμού και νεύρα- προσεγγίζετε και τις σχέσεις με συνισταμένη τα όρια.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ