Συμβουλές για όμορφο και υγιές χαμόγελο

Δες τι μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις ένα λαμπερό χαμόγελο που θα φωτίσει το πρόσωπό σου! Συμβουλές για όμορφο και υγιές χαμόγελο.

Το όμορφο χαμόγελο «ρυθμίζει» την υψηλή πίεση και το στρες, ενώ ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την αποδοχή από τους γύρω μας λένε οι ψυχολόγοι για το ωραίο χαμόγελο. Έτσι και εμείς σε αυτό το άρθρο θα σου δώσουμε τις top συμβουλές για ένα πραγματικά λαμπερό χαμόγελο!

Λεύκανση δοντιών

Η στοματική υγιεινή είναι το Α και το Ω για ένα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο. Το συχνό βούρτσισμα των δοντιών, η χρήση οδοντικού νήματος αλλά και η επίσκεψη στον οδοντίατρο είναι τα 3 βασικά βήματα για την υγιεινή των δοντιών. Για να διατηρήσουμε το όμορφο αποτέλεσμα μετά τον οδοντίατρο, ειδικά δε αν έχουμε κάνει και λεύκανση χρησιμοποιούμε προϊόντα που θα διατηρήσουν το αποτέλεσμα. Τα προϊόντα λεύκανσης δοντιών λειτουργούν με το να αποσυνθέτουν τις χρωστικές στην επιφάνεια των δοντιών και να ξανοίγουν το σμάλτο. Το στυλό λεύκανσης των δοντιών και το σετ λεύκανσης δοντιών είναι τα ιδανικά για ένα γρήγορο αποτέλεσμα.

Αν ψάχνετε για μια απαλή λεύκανση των δοντιών, βασιστείτε σε ένα στοματικό διάλυμα λεύκανσης ή σε μια οδοντόκρεμα λεύκανσης. Θα αποκτήσετε λαμπερό αποτέλεσμα σύντομα και θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα σαν να χρησιμοποιήσατε το στυλό ή το σετ λεύκανσης δοντιών.

Κραγιόν

Το κραγιόν είναι ένα κλασικό και διαχρονικό προϊόν ομορφιάς που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσει χρώμα και λάμψη στα χείλη. Αναμφισβήτητα είναι το κατεξοχήν αγαπημένο καλλυντικό κάθε γυναίκας! Τονίζει το πιο αισθησιακό σημείο του προσώπου και γίνει στα χείλη ένα υγιές χρώμα και σχήμα. Η ποικιλία είναι τεράστια και σε εταιρίες αλλά και σε υφές κλασικό, γυαλιστερό, ματ, υγρό.

Επιλέξτε ματ κραγιόν ανάλογα με το χρώμα, αλλά και σύμφωνα με το μέγεθος των χειλιών. Όσο μικρότερα είναι τα χείλη τόσο πιο ανοιχτό είναι το χρώμα που πρέπει να επιλέξετε. Τα λαμπερά κραγιόν και τα κραγιόν με γκλίτερ αποτέλεσμα προσδίδουν αισθησιασμό και εορταστικό στιλ. Για το καθημερινό μακιγιάζ, προτιμήστε καλύτερα nude αποχρώσεις, αλλά για τις βραδινές εμφανίσεις με τις μεταλλικές αποχρώσεις θα τραβήξετε τα βλέμματα όλων.

Διογκωτικά χειλιών

Ήρθε η στιγμή να εντάξεις στο μακιγιάζ σου τα μαγικά Lip plumpers που υπόσχονται ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Χείλη για φίλημα! Τα διογκωτικά χειλιών είναι η καλύτερη προσωρινή αλλά και άμεση λύση και συγχρόνως προσφέρουν το καλύτερο φινίρισμα στο μακιγιάζ των χειλιών.

Τα προϊόντα για αύξηση του όγκου των χειλιών (ή lip plumpers) περιέχουν συστατικά που επιταχύνουν την κυκλοφορία του αίματος στα χείλη. Αυτό οδηγεί σε απαλό μυρμήγκιασμα, ερυθρότητα και, πάνω απ΄ όλα, σε αύξηση του όγκου των χειλιών. Μετά από λίγο, το μυρμήγκιασμα εξασθενεί και τα χείλη παραμένουν σαρκώδη για αρκετές ώρες. Με τα ενυδατικά συστατικά που περιέχουν, παρέχουν την υγρασία που απαιτείται στα χείλη σου για ένα ζουμερό αποτέλεσμα.

Τα χείλη αποτελούν ένα σύμβολο θηλυκότητας και ομορφιάς. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα ακτινοβολούν φρεσκάδα και υγεία!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ