Είναι ο γονέας διοργανωτής event;

Όσοι ήδη έχετε γίνει γονείς, αλλά και όσοι σκεφτόσαστε να γίνετε, θα γνωρίζετε πως η ιδιότητα του γονέα, έρχεται παρέα με πολλές ακόμα ιδιότητες και μια από αυτές είναι και του διοργανωτή event. Είναι ο γονέας διοργανωτής event;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Αν διαφωνείς πιστεύω στο τέλος της ανάγνωσης όλου του άρθρου θα το δεχτείς και θα δεις πως αυτή η ιδιότητα του γονέα παρέα με το Boutique Party Shop, είναι η δημιουργική, όμορφη και απλή.
Όλα ξεκινάνε όμως νωρίτερα από όσο με τη πρώτη σκέψη φτάνει ο νους μας. Τι εννοούμε;
Ας ρίξουμε μια ματιά στη διαδρομή!
Όλα ξεκινάνε από όταν μαθαίνουμε το φύλο του μωρού και έρχεται η πρώτη επίσκεψη στα καταστήματα Boutique Party Shop.
Το Gender Reveal Παρόλο που ξεκίνησε από τις Η.Π.Α., είναι όλο και πιο συχνό θέμα πάρτυ στην Ευρώπη και φυσικά στην Ελλάδα. Ένα gender reveal πάρτυ αποτελεί τον πιο fun και γλυκό τρόπο να γιορτάσουμε την επικείμενη άφιξη του μωρού με τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα.
Μπαλόνια, κομφετί και unisex διακόσμηση, που δεν “προδίδει” το φύλο πριν τη μεγάλη αποκάλυψη, είναι απαραίτητα συστατικά στοιχεία του πάρτυ, που θα αποκαλύψουν σε όλους τους καλεσμένους ή και στους ίδιους τους γονείς το φύλο του μωρού!
Γιρλάντες μπαλονιών, γιρλάντες ροζ, γιρλάντες γαλάζιες, κουρτίνες foil, μπαλόνια με κομφετί, κανόνια με κομφετί, τραπεζομάντιλα, καπελάκια και ακόμα περισσότερες επιλογές τόσο ουδέτερες χρωματικά, όσο και στα δύο χρώματα των φύλων δίνουν στη μελλοντική μαμά την ευκαιρία να ξεκινήσει τη ”θητεία” της με τον πιο εντυπωσιακό event, χωρίς κόπωση για την οργάνωση του.
Αφού όμως ξέρουμε πλέον το φύλο, πρέπει να οργανώσουμε το Baby Shower.
 
Όλοι λένε πως ο ερχομός ενός μωρού φέρνει μεγάλη ευτυχία στο ζευγάρι, φέρνει όμως και νέα δεδομένα, γι αυτό δεν υπάρχει καλύτερο πάρτυ για το νέο γονιό από το Baby Shower, ώστε να αποβάλει το άγχος της γέννας και να ακούσει συμβουλές και ιστορίες από αγαπημένα του πρόσωπα που θα τον βοηθήσουν.
Έτσι, η επίσκεψη στα καταστήματα Boutique Party Shop επιβάλλεται.
Τα Baby Shower συνηθίζεται να τα διοργανώνει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο του ζευγαριού και όχι το ίδιο το ζευγάρι. Αν είστε φίλος/φίλη ή στενός συγγενής του ζευγαριού, θυμηθείτε ότι σκοπός είναι να τη βάλετε στο επίκεντρο και να διοργανώσετε το πάρτυ σύμφωνα με τα δικά της γούστα και προτιμήσεις.
Σιγά σιγά όμως η διαδρομή μας οδηγεί στη βάπτιση και στα πρώτα γενέθλια αγόρι / κορίτσι και πρέπει να δώσουμε στους νέους γονείς και εκεί λύσεις, για να οργανώσουν χωρίς κόπο τα event τους.
Βάπτιση 
Η σημαντικότητα της διακόσμησης για τη βάπτιση είναι κάτι που οι νέοι γονείς τονίζουν και τους αγχώνει. Γιατί να συμβαίνει αυτό; Η λύσεις είναι απλές!
Διακόσμηση candy bar – μπουφέ, διακόσμηση για το τραπέζι, διακόσμηση για το χώροκαιphotobooth για τη γωνιά των αναμνήσεων και των φωτογραφιών από τη βάπτιση. Όλες αυτές οι επιλογές μαζί με τις πολλές ακόμα επιλογές διακόσμησης για event αλλά και τα μπαλόνια με ήλιον.
Η βάπτιση έγινε και τα πρώτα γενέθλια φτάνουν, αλλά και όλα τα γενέθλια από εδώ και πέρα. Η διαδρομή στη θητεία των γονέων προχώρησε και θα προχωράει.
Πρώτα Γενέθλια – Γενέθλια 
Αναμφίβολα με τα πρώτα γενέθλια ξεκινάει ο χορός των πάρτυ για τους γονείς, αλλά τα πρώτα είναι και τα πιο ξεχωριστά. Έτσι η εταιρεία Boutique Party Shop, δίνει επιλογές τόσο για πρώτα γενέθλια αγοριών, όσο και πρώτα γενέθλια κοριτσιών. Με πληθώρα επιλογών σε πιάτα, ποτήρια, διακοσμητικά χώρου, διακοσμητικά τραπεζιού και πολλά ακόμα, σε θεματικά όπως μπλε αστεράκι, ζωάκια της φάρμας, ζωάκια, τρενάκι ενώ για τα κορίτσια για τα πρώτα γενέθλια ροζ αστεράκι, μικρό ροζ ελαφάκι, Ζωάκια της φάρμας για κορίτσια, η οργάνωση του πάρτυ μοιάζει παιχνιδάκι.
Τέλος, σίγουρα από ένα πάρτυ πρώτων γενεθλίων, αλλά και από κάθε πάρτυ από εδώ και πέρα, δεν μπορούν να λείπουν τα μπαλόνια. Μπαλόνια αριθμοί για να φανεί το νούμερο 1 ή μπαλόνια λάτεξ για να γεμίσει ο χώρος χρώμα είναι πάντα σίγουρες και όμορφες επιλογές. Αλλά εάν υπάρχει διάθεση για μεγαλύτερη διακόσμηση μπορεί να επιλεγεί κάποια DIY γιρλάντα μπαλονιών.
 

Έτσι η εταίρια Boutique Party Shop από το 2008 βρίσκεται πάντοτε στο πλάι των πελατών της και με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε είδη πάρτυ, μπαλόνια, είδη μπάτσελορ και γάμου σας δίνει τη δυνατότητα να γιορτάζετε τις χαρούμενες στιγμές της χρονιάς σας, όπως θα θέλατε ή φαντάζεστε.

Το πάρτυ, η διασκέδαση και η χαρά είναι κομμάτι της ζωής μας και το Boutique Party Shop είναι εδώ για να  βρουν οι γονείς τη τέλεια ισορροπία.

Τμήμα E-shop: www.boutiquepartyshop.gr

Τηλ: +30 211 0133 900

Καταστήματα:

Boutique Party Shop Δούσμανη 5, Γλυφάδα
Τηλ: +30 210 8940 152

Boutique Party Shop Λεωφόρος Ελ.Βενιζέλου 16, Καλλιθέα
Τηλ: +30 210 957 3725

Boutique Party Shop Δουκίσσης Πλακεντίας 11, Χαλάνδρι
Τηλ: +30 210 680 1121

Boutique Party Shop PICK UP STORE Λεωφόρος Ευέλπιδων 66 Βαρη
Τηλ: +30 210 9655 554

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Συντάκτης κειμένου: Παναγιώτης Καραβουσάνος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ