Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 6/11 έως 12/11/2023

Ευκαιρία για απολαβές και επιτυχημένες οικονομικές διαπραγματεύσεις. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 6/11 έως 12/11/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριοί

Έχετε κλειστεί λίγο στον εαυτό σας, και καλά κάνετε, αλλά πιθανόν να σας απελπίζει το τι δυναμικό πρόσωπο θα πρέπει να δείξετε στην κοινωνία και πως θα επιτελέσετε πάλι τον ρόλο του Κριού! Η εβδομάδα ξεκινά με μία ευχάριστη εμμονή με τη δουλειά και την καριέρα. Πιθανόν κάποιες αποκαλύψεις για χρήματα τρίτων σας απελευθερώσουν. Από τα μέσα της εβδομάδας βελτιώνονται και οι συνθήκες στη σχέση σας και στις συνεργασίες σας. Αυτό που χρειάζεται να προσέξετε πάρα πολύ Κριάρια είναι το Σαββατοκύριακο. Μη νευριάζετε και δώστε τόπο στην οργή. Γίνεται; Αν όχι, κλειστείτε σπίτι σας.

Ταύροι

Φανταστικό το βρίσκω να ξεκινάει η εβδομάδα με πάθος και έρωτα, ειδικά αν είχατε ξεκινήσει ένα ερωτικό διακύβευμα με την αρχή του 2023. Τώρα η ανάγκη για ασφάλεια όμως και προστασία από την προδοσία είναι περισσότερο ορατή από ποτέ. Το ίδιο ισχύει και με τα χρήματα. Η κτητικότητα και η ανάγκη να κατέχετε επιτέλους κάτι δικό σας, φαίνεται πλέον. Δυσκολίες στην επικοινωνία την Παρασκευή και το Σάββατο σας φέρνει στα όρια σας είτε με τη σχέση σας είτε με συνεταίρους ή μήπως δέχεστε επιθέσεις από τους άλλους; Μην κάνετε διαγωνισμό προκλητικότητας, προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε.

Δίδυμοι

Αν ψάχνετε τον έρωτα υπολογίστε από την Τρίτη και μετά να τον βρείτε. Για εσάς, η δουλειά σας και τα χρήματα του συντρόφου είναι κυρίως αυτό που σας απορροφά τη νοητική ενέργεια, αλλά είναι και αυτό που σας ευχαριστεί. Από την Πέμπτη και μετά το μυαλό γίνεται λίγο πιο ανάλαφρο και ξεκούραστο αλλά μη που πείτε ότι πάλι τους Άλλους σκέφτεστε; Επειδή ναι, αν δε σας καταλαβαίνουν, αυτό προκαλεί ματαιώσεις και νεύρα. Υπάρχει πιθανότητα να λάβετε δυσάρεστες ειδήσεις τέλη εβδομάδας και γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο να είναι στάχτη και μπούρμπερη. Σας αρέσει όμως η περιπέτεια, έτσι δεν είναι;

Καρκίνοι

Ξεκινά η εβδομάδα με συζητήσεις στοχοπροσηλωμένες που μπορεί να σας δώσουν ευκαιρίες να κατακτήσετε επιτέλους τα χρήματα που σας αξίζουν ή το πάθος στη σχέση σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό την Τετάρτη ευνοεί τη ζωή στο σπίτι και τις επαφές με την οικογένεια. Οι σχέση με τα παιδιά σας και η παραγωγικότητά σας, ζητήματα για τα οποία πασχίζετε πολύ καιρό τώρα επιτέλους είναι σε πολύ καλό επίπεδο, και έχετε μία νηφάλια προσέγγιση απέναντί τους επιτέλους. Το τέλος της εβδομάδας είναι επεισοδιακό, με έρωτες και εκρήξεις από το πουθενά που μπορεί να προέρχονται και από το φιλικό σας περιβάλλον.

Λέοντες

Ήταν έντονες οι προηγούμενες μέρες (το λιγότερο που μπορούμε να πούμε). Αλλά από το μέσον της εβδομάδας και μετά τα θέματα του σπιτιού αποκτούν μια απαστράπτουσα δύναμη, καθώς αποκαλύπτονται και πολλά μυστικά. Μιλάτε πολύ για έρωτες και διασκεδάσεις από την Πέμπτη πριν σας κόψουν τη χαρά είτε η έλλειψη χρημάτων είτε οι …χρηματοδότες σας. Θα ήθελα να είστε τρομακτικά προσεχτικά το Σάββατο Λιοντάρια, καθώς η εκρηκτικότητα και η αναπάντεχη αλληλουχία των γεγονότων θα μπορούσε να εκδηλωθεί ακόμη και μέσα στο σπίτι σας το ίδιο.

Παρθένοι

Δε θα με εξέπληττε εάν κάνατε καθοριστικές, μοιραίες γνωριμίες ερωτικής φύσεως αρχή εβδομάδας, ούτε εάν επιτέλους αρχίζατε να κερδίζετε χρήματα. Έχετε ταλαιπωρηθεί Παρθένοι, και συνεχίζετε να ταλαιπωρείστε και σας αξίζουν τα καλύτερα. Ίσως κάποιοι στο σπίτι ή στην οικογένεια σας δε σας καταλαβαίνουν όσο θέλετε. Μπορεί και τα παιδιά σας. Το Σαββατοκύριακο προσέξτε τους τσακωμούς με τα αδέρφια σας ή τη γειτονιά. Στην περίπτωση που σπουδάζετε, μία ξαφνική ένταση που αφορά τις σπουδές σας δε θα έπρεπε να σας στερήσει την καλή διάθεση. Προσέξτε πολύ τον τρόπο που οδηγείτε, το αυτοκίνητό σας και γενικότερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ζυγοί

Όσο πιο πολύ παθιάζεστε τόσο πολύ κερδίζετε; Σοβαρά τώρα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε μπει σε μία φάση που έχετε επανεξετάσει πολύ τον έρωτα και τη μοναξιά, σαν να έχετε ωριμάσει κάπως Ζυγοί, και το αποτέλεσμα θα φανεί πολύ από την Τρίτη και μετά που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και θα μαγέψετε ξανά τα πλήθη. Κατά τα άλλα ίσως να πέσετε σε μελαγχολικές σκέψεις την Παρασκευή και αυτό μπορεί να προκληθεί και από θέματα της δουλειάς. Προσέχετε λίγο παραπάνω τα αδέρφια σας και τα κατοικίδια σας. Αυτό όμως το οποίο σίγουρα πρέπει να προσέξετε είναι τα λεφτά σας! Ξαφνικά και αναπάντεχα έξοδα ή και έσοδα ενδέχεται να υπάρξουν αυτό το επεισοδιακό Σαββατοκύριακο.

Σκορπιοί

Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε σημαντικά, μοιραία, καρμικά πρόσωπα από τους κοινωνικούς κύκλους στους οποίους κινείστε αρχή εβδομάδας. Αν νιώθετε ότι σας παρακολουθούνε μέσα της εβδομάδας, δεν είναι επειδή είστε παρανοϊκοί, αν και Σκορπιοί, αλλά επειδή όντως κάτι σκανδαλώδες και αποκαλυπτικό γίνεται. Μήπως έχετε πολλά μυστικά και κανείς δε σας καταλαβαίνει; Μήπως να τα αποκαλύψετε μόνοι σας; Το σίγουρο είναι ότι όσο περισσότερο προχωράει η εβδομάδα τόσο μεγαλύτερη είναι η επιθετικότητα που κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Είτε οι Άλλοι σας υποψιάζονται για άτομο που ανάβει φιτίλια είτε εάν οι Άλλοι σας ρίχνουν τα βέλη τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να ηρεμήσετε και να κάνετε ανακωχή επειδή το απρόσμενο που μπορεί να συμβεί, ίσως ούτε ένας Σκορπιός δεν μπορεί να το προβλέψει.

Τοξότες

Έχετε μήπως ευχάριστες, καρμικές εξελίξεις στην καριέρα σας; Πιθανόν επειδή είχατε πάθει εμμονή με τα οικονομικά σας από πέρυσι τον Γενάρη; Είναι δύσκολοι οι καιροί και η δουλειά ανταμείβεται κι ας έχετε ακόμη δυσκολίες στο σπίτι ή με τους γονείς σας. Το θέμα τώρα είναι ότι έχετε πολλά να πείτε μετά από τόσο παρασκήνιο τον προηγούμενο μήνα (και πιθανόν και αποκαλύψεις). Μην αφήσετε καμία έλλειψη αυτοπεποίθησης να σας εμποδίσει να εκφραστείτε. Προσέξτε την υγεία σας, ειδικά προς το Σαββατοκύριακο. Και κυρίως προσέξτε την ψυχική σας υγεία και τη σχέση σας με γιατρούς και ιδρύματα. Τα πολλά ξαφνικά δε σας τρομάζουν αλλά καλό είναι να σας βρουν προετοιμασμένους.

Αιγόκεροι

Ωραίοι οι έρωτες, οι εξερευνήσεις στο εξωτερικό και η διεύρυνση των οριζόντων, αλλά εδώ καταλήγετε να σας πιάνει εμμονή με τη ζήλια και την καχυποψία σας σε βαθμό που δε χρειάζεται. Το πάθος δεν ισούται με το λάθος Αιγόκεροι. Αν νιώθετε ότι οι φίλοι σας καραδοκούν για να είναι στη γωνία για την αποκάλυψη του τεράστιου μυστικού σας τότε φυλαχτείτε. Αν όχι τότε η αυστηρότητα μπορεί να εξαντληθεί από το κράτος προς εσάς. Το καλό είναι ότι η καριέρα σας και η σχέση σας με τους γονείς σας φυλάσσεται σαν κόρη οφθαλμού από την Αφροδίτη. Το Σαββατοκύριακο δεν ξέρω τι ξαφνικό πόλεμο θα ζήσετε με τις παρέες σας τους φίλους σας που μόνο στην ανάγκη δε φαίνονται ή τι τσακωμό θα κάνετε με τα παιδιά σας. Μήπως όμως να μην τον κάνατε και να κλεινόσασταν στον εαυτό σας;

Υδροχόοι

Έχετε προσήλωση στην καριέρα σας και επιτέλους διαύγεια για το τι χρειάζεται να κάνετε για να αναδείξετε τη δημόσια εικόνα σας. Οι σπουδές και τα ταξίδια ευνοούνται πολύ. Αν δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε όμως προς το τέλος της εβδομάδας και νιώθετε σαν να έχουμε ανάδρομο Ερμή, κάντε ένα βήμα πίσω και προστατέψετε τα οικονομικά σας. Αυτό το οποίο με ανησυχεί είναι το Σάββατο: είναι πολύ απρόβλεπτα αυτά που ενδέχεται να συμβούν στην καριέρα σας και πηγάζουν από το σπίτι ή τις ρίζες σας. Ωστόσο εδώ είναι δύσκολο να αντισταθείτε στην επίθεση ως προς αυτούς που σας έσφαλαν στο παρελθόν.

Ιχθύες

Εάν έχετε καιρό μία σχέση ή μία συνεργασία ήρθε ο καιρός για να ανακαλύψετε ξανά το πάθος και την εμμονή για το πρόσωπο αυτού του σημαντικού ανθρώπου. Δεν αποκλείεται αυτό το άτομο να αποκτήσει και χρήματα και να ευνοηθείτε και εσείς. Από την Πέμπτη και μετά είναι καλή περίοδος για δικτύωση και συνεντεύξεις για δουλειά αλλά πιθανόν η σκληρή γραφειοκρατία να σας σπάσει τα νεύρα για λίγες μέρες. Σάββατο έχουμε την απρόσμενη έκρηξη σε θέματα μάθησης και εκπαίδευσης με αναπάντεχα νέα και γεγονότα. Τι θα κυριαρχήσει, το μεταπτυχιακό, το ταξίδι, το σεμινάριο, η σχέση με τα αδέρφια;

Από τη Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ