Σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σας έχει τελειώσει

Τι γίνεται όταν η σχέση είναι περισσότερο συνήθεια παρά παιχνίδι; Σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σας έχει τελειώσει

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Όλες οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους και το να είσαι ζευγάρι απαιτεί δουλειά από καιρό σε καιρό. Εξετάζουμε τα πιθανά σημάδια ότι η σχέση σας έχει τελειώσει ή δεν επισκευάζεται. Όλοι έχουμε βιώσει βαθμούς δυσκολίας με κάποιον που αγαπάμε. Οι περιστασιακές διαφωνίες είναι απολύτως υγιείς, όπως και τα διαφορετικά ενδιαφέροντα και η ανεξάρτητη ζωή.

Πώς μοιάζει το πραγματικό πρόβλημα;

 

  1. Ένα από τα βασικά σημάδια ότι η σχέση σας έχει τελειώσει είναι ότι η σπίθα έχει φύγει.Η σωματική οικειότητα σε όλες τις μορφές αγάπης είναι κρίσιμη για τη διατήρηση μιας σχέσης. Το άγγιγμα απελευθερώνει ορμόνες, δηλαδή ωκυτοκίνη, που υποστηρίζουν τα συναισθήματα της αγάπης και της σύνδεσης. Εάν εξακολουθείτε να έχετε στενή σωματική οικειότητα χωρίς σεξ και εξακολουθείτε να βρίσκετε τον σύντροφό σας ελκυστικό, το πιθανότερο είναι ότι η σχέση σας χρειάζεται απλώς μια μικρή ώθηση προς τα εμπρός. Εάν, ωστόσο, δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για τον σύντροφό σας, αυτό μπορεί να υποδηλώνει προβλήματα.
  2. Φαντασιώσεις. Ο καθοριστικός παράγοντας εδώ είναι το πόσο οι φαντασιώσεις σας διεισδύουν στην ειρήνη σας. Αισθάνεστε οκ με αυτό ή είστε γεμάτοι ενοχές; Σας αποσπά την προσοχή από τον σύντροφό σας; Μπορείτε να τις μοιραστείτε μαζί του ή σας μπλοκάρει; Αυτές είναι ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας για να σας βοηθήσουν να διαπιστώσετε εάν η φαντασία σας είναι υγιής ή υπονομεύει την πραγματική σας σχέση.
  3. Μια από τις πιο δύσκολες αποσυνδέσεις σε μια σχέση είναι όταν οι σύντροφοι θέλουν διαφορετικά πράγματα και δεν μπορούν ή δεν θέλουν να υποστηρίξουν το άλλο άτομο. Ανεξάρτητα από το πόσο βαθιά νοιάζεστε ο ένας για τον άλλον, αν δεν σχεδιάζετε τους ίδιους στόχους στη ζωή, είναι δύσκολο να επαναπροσδιορίσετε τις ελπίδες σας.
  4. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι εσείς και ο σύντροφός σας σπάνια συζητάτε πια πράγματα – είτε θετικά είτε αρνητικά. Αντί να λύνετε ζητήματα όταν προκύπτουν, μπορεί και οι δύο να τα σκουπίζετε κάτω από το χαλί, κρατώντας την απογοήτευση που νιώθετε κάτω από την επιφάνεια. Είναι σαν ένας «ελέφαντας στο δωμάτιο» που αναλαμβάνει τη σχέση. Ενώ το να είσαι ευχάριστος και μη “συγκρουσιακός” μπορεί μερικές φορές να είναι ένα πλεονέκτημα για μια σχέση, απλά το να «διατηρείς την ειρήνη» με τον σύντροφό σου μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι η σχέση έχει ξεφύγει από τα όρια.

Σε κάθε περίπτωση μια υγιής και πετυχημένη σχέση στο σύνολό της, σε γεμίζει ενέργεια, ενθουσιασμό, πληρότητα και σε βοηθά να ονειρεύεσαι. Μια όμορφη σχέση σε κάνει να θέλεις να γίνεσαι καλύτερος για εσένα αλλά και για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ