Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22/1 έως 28/1/2023

Υπερβολές, επιφανειακές συνθήκες, προσδοκίες που οδηγούν σε απογοητεύσεις. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22/1 έως 28/1/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Αρκετά δυναμική εβδομάδα και με πολλά να κάνετε, να σκεφτείτε να οργανώσετε, να σχεδιάσετε. Κυρίως στα επαγγελματικά. αλλά και γενικότερα σε μακροπρόθεσμους στόχους. Ερωτικά και θέματα παιδιών θα σας απασχολήσουν. Η εβδομάδα θα αναδείξει τις προτεραιότητες σας, αλλά θα σας δώσει και εργαλεία να ανταπεξέλθετε.

Ταύρος

Μια πανσέληνος η οποία θα φωτίσει εσωτερικές, ψυχολογικές ανάγκες, αλλά και επαγγελματικές, μακροπρόθεσμες επιδιώξεις. Ταξίδια, στόχοι, ακαδημαϊκή καριέρα, νομικά ζητήματα, όλα τα γενικότερα θέματα, τα οποία υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού, τώρα διεκδικούν θέση μπροστά.

Δίδυμοι

Μια εκδρομή, μια απόδραση, ένα τηλέφωνο με τα αδέρφια σας, ακόμα και το μεταφορικό σας μέσο μπορεί να γίνει αιτία να ανάψουν τα αίματα. Ευκαιρία για να συζητήσετε κοινά οικονομικά θέματα, ή να ρωτήστε για εκείνο το δάνειο που σκεφτόσασταν. Ένας εσωτερικός ανταγωνισμός, όσο και… υπόγειος σας ενεργοποιεί. Θετικά ή αρνητικά, εσείς θα το ορίσετε.

Καρκίνος

Οι σχέσεις σας εγείρουν το ενδιαφέρον σας και καταναλώνουν όλη την ενέργεια σας την περίοδο που έρχεται. Επίσης, οικονομικά θέματα δικά σας έσοδα-έξοδα, αλλά και κοινά οικονομικά ζητούν την ενέργεια και τη σκέψη σας. Η εβδομάδα κρύβει απαιτήσεις για εσάς, ωστόσο έχετε μεγάλη βοήθεια, είτε τη βλέπετε, είτε όχι!

Λέων

Πανσέληνος πάνω σας και όλη σας την ενέργεια απορροφούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Έχει ξεκινήσει μια περίοδος προσωπικής μεταμόρφωσης μέσα από τις σχέσεις. Κλιμακώνεται μια ένταση στον εργασιακό χώρο. Εκτονώστε δουλεύοντας ακόμα περισσότερο. Δυνατότητες να … ρεφάρετε οικονομικά από την καριέρα.

Παρθένος

Η καθημερινότητα σας κρύβει απαιτήσεις και αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε την οργάνωση αυτής, τα θέματα υγείας, όλα τα σημαντικά μικρά της ζωής σας. Μια νέα εποχή μόλις ξεκίνησε! Νευρικότητα, ανταγωνισμός σε ένα θέμα με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά. Η εβδομάδα… κρύβει αρκετές ευκαιρίες για την εξέλιξή σας.

Ζυγός

Οικονομικές ευκαιρίες τονώνουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας. Ο τρόπος που χαίρεστε τη ζωή αλλάζει και σας μεταμορφώνει. Η διαδικασία μόλις ξεκίνησε και κρατάει χρόνια… Εντάσεις με φίλους ή μέσα σε κοινωνικές ομάδες. Εντάσεις και νευρικότητα και μέσα στο σπίτι για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν…

Σκορπιός

Η δουλειά, η καριέρα τρώνε την ενέργειά σας και δημιουργούν ένταση και νευρικότητα την οποία μεταφέρετε και στο σπίτι, την ψυχολογία σας. Ωστόσο, μην προσπερνάτε τις ευκαιρίες οι οποίες προκύπτουν μέσα από σχέσεις και συνεργασίες στο χώρο της εργασίας και της προσωπικής σας δημιουργίας. Προσοχή στην οδήγηση και την επικοινωνία.

Τοξότης

Μια ένταση κλιμακώνεται αυτή την εβδομάδα και κορυφώνεται με την πανσέληνο. Προσοχή στις επικοινωνίες, τις υπογραφές, θέματα με τα αδέρφια, καθώς και τον τρόπο που οδηγείτε και το μεταφορικό σας μέσο γενικότερα. Ανταγωνισμός και ζήλια λόγω οικονομικών ή θεμάτων αυτοπεποίθησης. Ποιος σας πείραξε, γλυκούλια;

Αιγόκερως

Οικονομικά και αξιακά ζητήματα σας απασχολούν και κλιμακώνουν μια ένταση όσο η πανσέληνος πλησιάζει. Κοινά οικονομικά επίσης, είτε με το σύντροφο, είτε με τον συνεργάτη σας θα ανακινηθούν, και θα γίνουν αφορμή να κάνετε την ενδοσκόπηση-αξιολόγησή σας. Ζήλια, θυμός, άγχος ή υπερβάλλων ενθουσιασμός και ενδυνάμωση;

Υδροχόος

Αυτή η πανσέληνος θα ρίξει φως τόσο πάνω σας, όσο και πάνω στις προσωπικές σας επιλογές και σχέσεις. Όλες τις σχέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές. Ένταση, ωστόσο και λόγω ανταγωνισμού, άγχους, συναισθημάτων τα οποία δεν εκφράζετε! Προσπαθήστε να είστε γειωμένοι και ρεαλιστές και θα ανταμειφθείτε… Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ιχθύες

Δύσκολα τα πράγματα στο εργασιακό περιβάλλον ή λόγω της αυξημένης δουλειάς. Προσοχή, προσοχή! Εσωτερικές εντάσεις είναι πολύ εύκολο να βγουν εξωτερικά … Οι προκλήσεις της εβδομάδας αυτής μπορούν να γίνουν κυριολεκτικά άσσοι στο μανίκι σας, αν καταφέρετε να πειθαρχήσετε και να ξεπεράσετε τον εαυτό σας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ