Ετήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τόσο στις σχέσεις όσο και στα επαγγελματικά νιώθουμε αρκετές πιέσεις, μια αίσθηση ότι αλλάζουμε προτεραιότητες στη ζωή μας. Ετήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριοί

Πολύ όμορφα πράγματα έχω να πω για εσάς καθώς ο Πλούτωνας κι ο Δίας μέσω αυτού του πολύ ευνοϊκού σχηματισμού θα δώσει εξαιρετική ώθηση σε επικοινωνίες, μετακινήσεις και συζητήσεις που έχουν να κάνουν με φίλους, ομοϊδεάτες ή και ομάδες στις οποίες πιθανώς ανήκετε ήδη ή θα σκεφτείτε να ενταχθείτε τώρα. Η λέξη που θα έδινα για εσάς κι αυτή την όψη είναι η λέξη Ελπίδα για το διαφορετικό που τώρα θα επιθυμήσετε να εντάξετε στη ζωή σας. Μην αποκλείσετε την πιθανότητα να ασχοληθείτε με τα κοινά ή με κάτι πιο συλλογικό. Σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς πιθανώς να αλλάξουν με θετικό όμως πρόσημο και να ανοίξει ο κύκλος σας. Ετοιμαστείτε για ταξίδια αλλά και μία γενικότερη κινητικότητα η οποία πολύ πιθανό να σας αλλάξει τη διάθεση, καθώς θα έρθετε σε επαφή με καινούργιο κόσμο και θα διευρύνετε τις επικοινωνίες σας μεταφέροντας και μιλώντας για τους στόχους και τα οράματά σας. Θα βγάλετε μπροστά τις ιδέες σας και μην αποκλείσετε την πιθανότητα να βρείτε κόσμο που θα τις ασπαστεί και θα σας ακολουθήσει. Κριοί μου, είστε πια απαλλαγμένοι από πολλά βάρη οπότε τολμήστε το διαφορετικό τώρα και δεν θα βγείτε χαμένοι!

Ταύροι

Είμαι σίγουρη ότι εφόσον παρακολουθείτε αστρολογία γνωρίζετε ότι η αλλαγή που θα κάνει τώρα ο Πλούτωνας πρόκειται να σας αλλάξει παντελώς τον τομέα της καριέρας αλλά και της κοινωνικής σας εικόνας μέσα στα επόμενα χρόνια. Επίσης είμαι σίγουρη ότι δεν είστε το ζώδιο που ενθουσιάζεται στο άκουσμα των αλλαγών και του ξεβολέματος σε τόσο σημαντικούς ειδικά τομείς. Όμως επειδή σήμερα μιλάμε για κάτι θετικό πρέπει να σας πω ότι ο Δίας μέσω του τριγώνου που θα κάνει με τον Πλούτωνα, αλλά και για όσο καιρό μείνει στους Διδύμους, θα σας παρέχει εξαιρετική προστασία στον τομέα των οικονομικών αλλά και των ασφαλειών σας. Κι αυτό να ξέρετε δεν είναι καθόλου αμελητέο καθώς θα μπορέσετε να έχετε καθαρό μυαλό αλλά και διαύγεια όσον αφορά τις οικονομικές κινήσεις του επόμενου διαστήματος, κάτι που άλλωστε σας ενδιαφέρει πάντα. Αφαιρέστε ότι παρωπίδες μπορεί να έχετε, άλλωστε οι εκλείψεις του προηγούμενου διαστήματος ήδη σας έχουν φέρει σε ένα χορό ξεβολέματος, κι ανοίξτε τα μάτια στο καινούργιο και το καινοτόμο που θα σας προχωρήσει, θα ανοίξει νέες πόρτες στην απόκτηση χρημάτων και θα σας δώσει τη δυνατότητα να δείτε τη ζωή και την προώθησή σας εντελώς διαφορετικά. Το Σύμπαν και πάλι έχει προστασία για εσάς στον τομέα των ασφαλειών που σας αφορά τόσο!

Δίδυμοι

Γνωρίζω ότι τελευταία έχετε πιεστεί κι έχετε κληθεί να επανεξετάσετε νευραλγικούς τομείς που πλέον δεν λειτουργούν. Επίσης αναγνωρίζω ότι η πίεση γενικότερα δεν είναι κάτι που αγαπάτε ιδιαίτερα, όμως λίγη υπομονή ακόμη θέλει, καθώς ο Δίας και ο Πλούτωνας θα σας παρέχουν εξαιρετικές βοήθειες μέσα στη χρονιά που έρχεται. Κατ’ αρχάς ο Δίας θα μπει στο ζώδιο σας τον ερχόμενο Μάιο, οπότε αυτό από μόνο του είναι λόγος μεγάλης χαράς καθώς και προστασία θα σας παρέχει αλλά και επέκταση όπου ο καθένας την επιθυμεί. Όμως αν συνδυάσουμε και τον Πλούτωνα τότε το πράγμα γένεται ακόμη καλύτερο καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε το γενικότερο πρίσμα από το οποίο βλέπετε τη ζωή, τη φιλοσοφία και τις ιδέες σας. Πιθανώς να ταξιδέψετε σε εντελώς καινούργια μέρη, κάτι που έτσι κι αλλιώς αγαπάτε πολύ, γνωρίζοντας νέους κόσμους και πολιτισμούς και μέσω αυτού να αναπτύξετε ιδιαίτερα τον εαυτό και την προσωπικότητα σας. Επίσης μην αποκλείσετε καθόλου την πιθανότητα να θελήσετε να μάθετε κάτι καινούργιο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σας ανοίξει τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή γενικότερα. Πιθανότατα να αποφασίσετε να εμβαθύνετε πλέον σε ένα αντικείμενο που σας ενδιαφέρει κι όχι να μαζεύετε μόνο επιφανειακές πληροφορίες. Έτσι θα μπορέσετε να δείτε τη γνώση μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα και να αναπτυχθείτε με νέο τρόπο μέσω της αλλαγής αυτής. Δίδυμοί μου, Αναγνωρίζω τις δυσκολίες που αυτή τη στιγμή μπορεί να βιώνετε όμως και για εσάς το 2024 επιφυλάσσει όμορφες εκπλήξεις τις οποίες σίγουρα θα αναγνωρίσετε εύκολα λόγω της αεικίνητης φύσης σας.

Καρκίνοι

Η θετική αυτή όψη για την οποία σήμερα μιλάμε σας βρίσκει σε τομείς που είναι φανεροί σε δεύτερη ανάγνωση, όμως αυτό δεν τους κάνει λιγότερο σημαντικούς και πολύτιμους για την εξέλιξή σας. Πιθανότατα θα νιώσετε το ένστικτό σας να γίνεται ακόμη πιο οξύ και να πιάνετε τις ενέργειες για το πως και με ποιον θα πρέπει να σχετίζεστε από εδώ και πέρα σε βαθμό που αυτή τη στιγμή ούτε καν φαντάζεστε! Θα νιώθετε αβίαστα ποιος είναι μαζί σας και ποιος όχι ενώ θα προστατεύεστε από άτομα τα οποία πιθανώς να σας επιβουλεύονται. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ριζικής αλλαγής σε οικονομικά άλλων ανθρώπων γύρω σας τα οποία όμως σας επηρεάζουν, κι αν κι αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει ανασφάλεια σε πρώτο πλάνο σίγουρα η αλλαγή αυτή θα γίνει για να συμβεί τελικά κάτι πολύ πιο σημαντικό για εσάς. Εάν κληθείτε να συμβουλέψετε κάποιον δικό σας για κάποια οικονομική του αλλαγή εμπιστευτείτε το ένστικτό σας καθώς όπως είπαμε θα είναι πολύ δυνατό. Πιθανότατα θα νιώσετε την ανάγκη για ψυχοθεραπεία ή για άλλες εναλλακτικές μεθόδους ίασης ψυχής και σώματος οι οποίες θα σας αλλάξουν τη ζωή και θα σας πάνε σε άλλο επίπεδο. Βρίσκω τη φετινή χρονιά ως μία εξαιρετική ευκαιρία ενδοσκόπησης έτσι ώστε να αναπτυχθείτε εσωτερικά πριν το 2025, όπου με τον Δία πλέον στο ζώδιό σας κι έχοντας περάσει τις εκλείψεις που τώρα σας επηρεάζουν, θα έχετε όλες τις ευκαιρίες να λάμψετε.

Λέοντες

Είστε ακόμη ένα ζώδιο που θα επηρεαστεί άμεσα από την μετάβαση του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου καθώς θα κληθείτε μέσα στα επόμενα χρόνια να επανεξετάσετε και να μεταλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας αλλά και που βρίσκεστε εσείς μέσα σε αυτές. Όμως για τον διάστημα για το οποίο μιλάμε σήμερα ο Δίας θα σας παρέχει την εύνοιά του, μέσα από φίλους κι ομάδες οι οποίες θα σας δώσουν πιθανότατα νέες ιδέες όσον αφορά τις σχέσεις και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Ίσως ότι μέχρι τώρα δεν είχατε σκεφτεί για το σχετίζεστε τώρα σας έρθει στο μυαλό προκειμένου να δώσετε νέα πνοή σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν λειτουργούν ή ακόμη και να δείτε πια ότι η λύση είναι να φύγετε μακριά κάνοντας κάτι εντελώς καινούργιο και πρωτοποριακό όπου μέχρι τώρα ούτε καν σας πέρναγε από το μυαλό. Ο Δίας μέσα από μία ιδιαίτερα αισιόδοξη θέση για εσάς θα σας δίνει ελπίδα για το μέλλον αλλά και την αίσθηση ότι ακόμη κι όταν έρθει η ώρα να τελειώσει κάτι δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς αυτό δίνει την θέση του για κάτι που πιθανώς να σας αλλάξει ουσιαστικά τη ζωή μόνο προς το καλύτερο. Κι εσείς μετά τις εκλείψεις του τελευταίου διαστήματος έχετε βάλει τη ζωή σας στο μικροσκόπιο και είστε έτοιμοι να δεχθείτε το νέο και το πρωτοποριακό, που σαν ιδέα από το μέλλον θα σας έρθει, προκειμένου να αλλάξετε ριζικά τις σημαντικές σας σχέσεις.

Παρθένοι

Πολύ πολύ όμορφα πράγματα έχει το 2024 και για εσάς καθ’ ότι παρόλη την πίεση που σίγουρα νιώθετε ήδη, ο Δίας θα έρθει να σας επεκτείνει τον τομέα της καριέρας σε άμεση συνεργασία με τον Πλούτωνα ο οποίος αργά και σταθερά θα αρχίσει να σας μεταλλάσσει την εργασία και την καθημερινότητά. Ανοίξτε το μυαλό σας και σκεφτείτε ότι καινούργιο θα μπορούσατε τώρα να βάλετε σε εφαρμογή και που έχει να κάνει με τα εργασιακά σας σε πρώτη ανάγνωση, αλλά και πως αυτό θα πάει την γενικότερη πρόοδο σας σε άλλο επίπεδο. Σκεφτείτε έξω από το κουτί, τι πραγματικά ενδιαφέρον θα μπορούσατε να φέρετε στην καθημερινότητά σας το οποίο όχι μόνο θα σας σπρώξει ένα βήμα μπροστά αλλά πιθανώς να είναι και η απάντηση στο πως να αλλάξετε σχέσεις και συνεργασίες που σε αυτή τη φάση δείχνουν να σας πιέζουν και να μην έχουν διέξοδο πλέον. Χρησιμοποιείστε τη μοναδική διανοητική ικανότητα που έχετε καθώς είστε ιδιαίτερα καλοί στο να χτίζεται τα σχέδιά σας με μεθοδικότητα κι αναλογιστείτε την επόμενή σας κίνηση, όπου κοινωνικά αλλά και σε ότι έχει να κάνει με την εικόνα σας θα κάνει τη διαφορά και θα διαφοροποιήσει τη ζωή σας εντελώς από δω και πέρα.

Ζυγοί

Είστε κι εσείς ένα από τα ζώδια όπου άμεσα ευνοούνται από το τρίγωνο αυτό του Δία με τον Πλούτωνα καθώς και οι δύο θα βρίσκονται σε τομείς ευχάριστους για εσάς, που έχουν να κάνουν με τη δημιουργικότητα, το παιχνίδι, τα ταξίδια και τη μάθηση. Άπειρα τα σενάρια που θα μπορέσετε τώρα να καταστρώσετε όχι μόνο για να περάσετε υπέροχα αλλά και για να αλλάξετε εντελώς φιλοσοφία ζωής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εκλείψεις που τώρα συμβαίνουν στον άξονά σας ως αφορμή να αποτινάξετε σχέσεις που δεν λειτουργούν πια για εσάς είτε γιατί δεν ταιριάζουν στον τρόπο σκέψης σας είτε γιατί θέλετε πλέον να περάστε καλά και να ερωτευτείτε με ένα νέο τρόπο για εσάς. Μπορεί να θελήσετε να φύγετε μακριά για λίγο, γνωρίζοντας νέους πολιτισμούς κι ανοίγοντας το μυαλό σας βλέποντας το πως διασκεδάζετε και ψυχαγωγήστε με άλλο μάτι. Τολμήστε να γίνεται ακόμη πιο δημιουργικοί, μαθαίνοντας ίσως κάτι που για καιρό θέλατε αλλά δεν είχατε την ευκαιρία. Μπορεί ακόμη και να δείτε τη σχέση με τα παιδιά σας με εντελώς νέο τρόπο, με πιο ανοιχτό ίσως μυαλό, κάτι που θα βοηθήσει να τα πλησιάσετε ή επίσης μην αποκλείσετε την πιθανότητα να αλλάξετε ριζικά την οπτική σας γύρω από την απόκτηση παιδιού εάν είστε σε τέτοια περίοδο ζωής. Ζυγοί μου να ξέρετε ότι το Σύμπαν για φέτος σας το κλείνει το μάτι πονηρά, εκμεταλλευτείτε το και περάστε όμορφα.

Σκορπιοί

Σκορπιοί μου, κι εσείς αναμένεται να αλλάξετε ριζικά ότι σημαίνει για εσάς σπίτι, οικογένεια και θεμέλια τα επόμενα χρόνια. Όμως για τώρα και μέσω της βοήθειας που ο Δίας θα προσφέρει από τον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα έχει εύνοια όσον αφορά τα οικονομικά των άλλων που μπορεί να έρθουν σε εσάς πχ. μέσω μιας κληρονομιάς ή οικονομικά συντρόφου τα οποία μπορεί να γνωρίσουν άνθηση φέτος. Σκεφτείτε πηγές εσόδων μέσω άλλων οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν παντελώς την οικονομική σας κατάσταση αλλά και να σας δώσουν ασφάλεια κάτω από νέες βάσεις πλέον. Εάν για παράδειγμα σκέφτεστε την πώληση ή την αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας ίσως τώρα είναι η ώρα να το πράξετε και να αλλάξετε σελίδα όσον αφορά οικογενειακές σχέσεις αλλά και πηγές εσόδων. Θα αρχίσετε άμεσα να μεταμορφώνετε ότι σημαίνει για εσάς σπίτι και πατρίδα, πρώτα εσωτερικά και μετά εξωτερικά, και σε αυτό θα βρείτε σύμμαχο τον πλανήτη Δία ο οποίος για φέτος τουλάχιστον θα προστατεύει τις ασφάλειές σας παρέχοντας σας σιγουριά. Μην κλείσετε σε καμία περίπτωση την πόρτα ή τα αφτιά σε ιδέες που μπορεί να έρθουν μέσω του ενστίκτου σας καθώς κι αυτό θα είναι ιδιαίτερο ισχυρό για μία ακόμη φορά. Να είστε ανοιχτοί σε ότι μπορεί οι άλλοι να σας πουν και να σας προτείνουν καθώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πρέπει τώρα να συσχετιστείτε και να συμπορευτείτε προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Θα κληθείτε για ακόμη μία φορά να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, δηλαδή να αναγεννηθείτε σκοτώνοντας ότι σας έχει φορέσει το παρελθόν και πλέον δεν λειτουργεί για τη δική σας ανάπτυξη!

Τοξότες

Κάτι μου λέει ότι σαν μεταβλητό ζώδιο και σαν ζώδιο που αγαπά ιδιαίτερα την αλλαγή και τη μάθηση τελευταία με τον Κρόνο να σας πιέζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας έχετε σοβαρές τάσεις φυγής! Έχω όμως καλά νέα καθώς ο Πλούτωνας από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα στο να δείτε διαφορετικά μετακινήσεις κι επικοινωνίες οπότε γιατί να μην έρθετε σε επαφή με νέο κόσμο και να ταξιδέψετε με νέο τρόπο. Ο Δίας θα ευνοεί εξαιρετικά τη μεταβολή αυτή καθώς θα αναπτύξει τον τομέα των σχέσεών σας πιθανότατα εντείνοντας τις νέες γνωριμίες που θα έρθουν κι αναπτύσσοντας όλες τις σημαντικές για εσάς σχέσεις. Έχετε σκεφτεί την πιθανότητα νέων συνεργασιών μέσα από ταξίδια; εάν όχι ίσως τώρα είναι η ώρα να το τολμήσετε. Είστε ιδιαίτερα πολυπράγμονες έτσι κι αλλιώς οπότε στην ιδέα της αλλαγής των σχέσεών σας δε σας φοβάμαι. Σίγουρα είναι πράγματα που σας προκαλούν ενθουσιασμό οπότε θα σας έλεγα μόνο να είστε σίγουροι για τα επόμενα βήματά σας, καθώς κάτω από την πίεση του Κρόνου και λόγω της θέλησης του να φύγετε από ότι σας πιέζει, μπορεί να κάνετε και λάθος κινήσεις που θα μετανιώσετε λίγο αργότερα. Σίγουρα όμως θα έχετε εξαιρετικές ιδέες για μια ακόμη φορά όσον αφορά την ανάπτυξη των συνεργασιών σας, οι οποίες με τη σειρά τους μπορεί να ανοίξουν εξαιρετικές πόρτες για μεγάλη αλλαγή ζωής εάν τις μελετήσετε και δεν δράσετε μόνον παρορμητικά.

Αιγόκεροι

Νέες προτάσεις για δουλειά νομίζω είναι προ το πυλών και το είπα έτσι κατευθείαν γιατί γνωρίζω ότι είναι κάτι που θα σας ενθουσιάσει! Ζώδιο που να αγαπά περισσότερο την εργασία από εσάς δεν υπάρχει, οπότε ο Δίας φέτος από τον τομέα αυτό σίγουρα θα φέρει καινούργιες ιδέες να αναπτύξετε την καθημερινότητά σας στο εργασιακό κομμάτι αλλά σίγουρα θα φέρει και περισσότερες υποχρεώσεις. Εάν δε λάβουμε υπόψιν και τη νέα θέση του Πλούτωνα τότε εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι πηγές καθημερινών εσόδων για εσάς θα αρχίσουν να αλλάζουν, οπότε γιατί να μη είναι τώρα η καλύτερη ώρα να χτίσετε την αλλαγή αυτή στην καθημερινή εργασία, όπου μελλοντικά θα αλλάξει προς το καλύτερο τα οικονομικά σας; Έτσι κι αλλιώς στις ιδέες για το πως θα προωθήσετε τη δουλειά σας δε σας φοβάμαι καθόλου, ένα περισσότερο με τον Δία να διελαύνει φέτος τον τομέα των εργασιακών για εσάς. Επίσης επειδή είστε ζώδιο που αγαπά να νιώθει ασφάλεια, να σας πω από τώρα ότι λόγω των επερχόμενων αλλαγών στα οικονομικά, η ασφάλεια αυτή να διαταραχθεί για λίγο, όμως θα είναι προσωρινό καθώς άμεσα θα ξαναβρείτε τα πατήματά σας και τον ιδανικότερο τρόπο για εσάς να προχωρήσετε. Να είστε έτοιμοι για ακόμη περισσότερη δύναμη και ικανότητα καθώς και η υγεία σας αναμένεται να είναι καλή δίνοντάς σας σταθερότητα και γερό πάτημα ώστε να πετύχετε τους νέους σας στόχους.

Υδροχόοι

Εντάξει, το ότι ο Πλούτωνας θα μπει στο ζώδιο σας κι αναμένεται τα επόμενα χρόνια να μεταβάλλει ριζικά ότι για εσάς σημαίνει άμεσο περιβάλλον είμαι σίγουρη ότι το γνωρίζετε. Θα πρέπει να γνωρίζετε όμως επίσης ότι εσείς, όντας το ζώδιο του μέλλοντος και του καινοτόμου, μόνο καλό έχετε να πάρετε από τη μεταβολή αυτή καθώς θα βρείτε πανεύκολα τον τρόπο να προσαρμοστείτε στον μελλοντικό εαυτό σας και να διώξετε από πάνω σας ότι παλιό που πλέον δε συνηγορεί με αυτό που θέλετε να είστε. Φέτος λοιπόν στο ξεκίνημα του ταξιδιού αυτού, ο Δίας διελαύνοντας έναν ιδιαίτερα ευχάριστο τομέα για εσάς θα έχει εξαιρετικές ευκαιρίες να περάσετε όμορφα και δημιουργικά. Να βγείτε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και γιατί όχι να οραματιστείτε τα επόμενα σχέδιά σας. Ευφάνταστες ιδέες και εξαιρετική δημιουργική ικανότητα για εσάς έχει στην επόμενη στροφή του δρόμου, ενώ μην αποκλείσετε καθόλου την πιθανότητα απόκτησης απογόνου εάν κι εφόσον είστε σε αυτή τη φάση ζωής. Βάλτε φέτος στη ζωή σας ότι μπορεί για εσάς να σημαίνει παιχνίδι και παιδικότητα, κάντε ίσως και σχέδια με φίλους ή και ομάδες που τόσο άλλωστε αγαπάτε ώστε να αναπτυχθείτε προσωπικά με νέο όμως τρόπο αυτή τη φορά κι όχι με ότι μέχρι στιγμής είχατε συνηθίσει.

Ιχθύες

Με τον Δία να διελαύνει από τον Μάιο και μετά τον οίκο που συμβολίζει για εσάς τις ρίζες και την οικογένεια σίγουρα θα σας παρέχεται ιδιαίτερη εύνοια και προστασία όσον αφορά το σπίτι σας ή ότι εσείς μπορεί να νιώθετε σπίτι. Παράλληλα ο Πλούτωνας από τον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας δίδει ιδιαίτερα οξυμένο ένστικτο αλλά κι ευκαιρίες ενδοσκόπησης ή εναλλακτικών τρόπων να δείτε τα πράγματα ώστε να πάρετε αποφάσεις σύμφωνα με την εσωτερική σας φωνή. Είστε κι εσείς από τα ζώδια που τελευταία νιώθουν το στρίμωγμα και την πίεση του να πρέπει να μπουν σε κάποιου είδους καλούπι, κάτι που δεν είναι το δυνατό σας σημείο. Όμως ο Πλούτωνας εδώ θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα μέσω του ενστίκτου σας με νέο τρόπο και να νιώσετε από βαθιά μέσα σας το πως θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις οποιεσδήποτε νέες συνθήκες. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ο Δίας θα σας κάνει να νιώθετε άνετα στο σπίτι και την οικογένειά σας, βρίσκοντας εκεί το καταφύγιο και το ησυχαστήριο που θέλετε ώστε να αποσύρεστε για μερικές ώρες την ημέρα και να αφουγκράζεστε με ηρεμία αυτό που πραγματικά θέλετε. Είστε άλλωστε κι εσείς στο κατώφλι σημαντικών αλλαγών ζωής και τι καλύτερο για ένα ζώδιο τόσο πνευματικό όσο το δικό σας από το να μπορεί να εμπιστευτεί το ένστικτό του αλλά και να βρει την ηρεμία που τόσο έχει ανάγκη μέσα από στις ρίζες του.

Από την Κρίστη Κοτσυφάκη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ