4 tips για να απολαύσεις το πιο αναζωογονητικό μπάνιο της ζωής σου

Πως μπορείς να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό μπάνιο που θα σε κάνει να νιώσεις αμέσως ευεξία; Μια εμπειρία, που ο εαυτός σου θα σε ευγνωμονεί για αυτήν. 4 tips για να απολαύσεις το πιο αναζωογονητικό μπάνιο της ζωής σου.

#1 Άλατα μπάνιου 

Τα  άλατα μπάνιου μπορούν να μετατρέψουν το μπάνιο σου σε μια μοναδική εμπειρία όπως σε ένα spa. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και ταυτόχρονα εκτός από την χαλάρωση βοηθούν και σε δερματικά προβλήματα. Το μεθυστικό τους άρωμα ενισχύει την χαλάρωση και ταυτόχρονα σου προσφέρουν ένα πλήθος φυσικών μεταλλικών στοιχείων που έχει ανάγκη το δέρμα σου. Μπορείς να τα έχεις αποθηκευμένα σε γυάλινα βάζα δίπλα στην μπανιέρα σου και να προσθέτεις κάθε φορά στο νερό 2 με 3 κουταλιές.

#2 Bath Bombs 

Φαντάσου να απολαμβάνεις το μπάνιο μέσα στην μπανιέρα σου με ένα χρωματιστό νερό γεμάτο υπέροχα αρώματα. Μια βόμβα χαλάρωσης, ευεξίας και πολυτέλειας που κάνει τη διαφορά. Απόλυτη ηρεμία, γαλήνη και απαλότητα στο δέρμα σου. Μπορείς να φανταστείς κάτι καλύτερο μετά από μια κουραστική ημέρα;

#3 κεριά 

Τα κεριά μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο και να αλλάξουν εντελώς τη διάθεσή σου. Επέλεξε να μην ανοίξεις το φως αλλά να ανάψεις κοντά σου αρωματικά κεριά που θα σε χαλαρώσουν και θα προσφέρουν μια αίσθηση πολυτέλειας και ρομαντισμού στον χώρο του μπάνιου σου. Τα αρωματικά κεριά δίνουν έξτρα μαγεία στις στιγμές μας και πολλές φορές αρώματα τα έχουμε συνδέσει με ιδιαίτερες όμορφες στιγμές μας.

#4 μουσική και βιβλίο

Τίποτα δεν είναι το ίδιο χωρίς μουσική… Απαλή, χαλαρωτική μουσική που αγαπάς μπορεί να σε βοηθήσει να συμπληρώσεις το τέλειο σκηνικό στο μπάνιο σου όπου θα αποφορτίσει την δύσκολη ημέρα σου. Σε βοηθά να διώξεις το άγχος σου καθώς αφήνεσαι στις αγαπημένες σου μελωδίες. Ταυτόχρονα ένα αγαπημένο σου βιβλίο επίσης θα μπορούσε να συμπληρώσει άριστα το τελετουργικό του μπάνιου σου.

Ό,τι και αν επιλέξεις από τα παραπάνω, το σίγουρο είναι πως θα είναι μια κίνηση αγάπης προς τον εαυτό σου που αξίζει να του την προσφέρεις όσο πιο συχνά μπορείς. Και κάπως έτσι, μπορείς κι εσύ να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε μια μοναδική, αναζωογονητική εμπειρία, οικονομικά και χωρίς καθόλου κόπο και το πιο σημαντικό, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις σπίτι.

Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις και συνιστούν οι δερματολόγοι, είναι ότι δεν πρέπει να παραμένεις περισσότερο από 30 λεπτά σε ζεστό νερό, γιατί μπορεί να ξηράνει την επιδερμίδα σου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

αναζωογονητικό μπάνιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ