Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 5/2 έως 11/2/2024

Επικοινωνείτε τις ανάγκες σας. Προσοχή, οι εντάσεις και ο ηλεκτρισμός δεν λείπουν! Μετακινείστε, συζητάτε, διαπραγματεύεστε. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 5/2 έως 11/2/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Μια εβδομάδα όπου, ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σας ενεργοποιεί φουλ. Ακόμα πιο σημαντικό τα χρήματα και η επιβράβευσή σας από την εργασία -με όποιον τρόπο σας αφορά. Φίλοι, ομάδες, κάτι τεχνολογικό, πρωτοποριακό, ή καινοτόμο γίνεται αρωγός στον σχεδιασμό του μέλλοντος και στις προσδοκίες σας.

Ταύρος

Στις αρχές της εβδομάδας βρίσκετε μια καλή ευκαιρία να διασκεδάσετε με έναν διαφορετικό τρόπο, να συνδεθείτε με τους άλλους… αλλιώς! Ωστόσο, δουλειά, δουλειά, δουλειά. Η εβδομάδα αφορά συνολικά θέματα επαγγέλματος και κοινωνικής επιφάνειας και η δράση σας έχει να κάνει με αυτό ολοκληρωτικά.

Δίδυμοι

Στις αρχές της εβδομάδας συνδέεστε με ανθρώπους οικονομικά ή ερωτικά με έναν αναπάντεχο τρόπο, εκτός πλαισίου. Η νέα Σελήνη μιλάει για όλο αυτό το άνοιγμα το οποίο οραματίζεστε. Μέσω ενός ταξιδιού, ενός βιβλίου που σας εμπνέει, ενός σεμιναρίου, ενός ανθρώπου, μια σύνδεση με το εξωτερικό, μιας νέας φιλοσοφίας;

Καρκίνος

Από αυτή την εβδομάδα αποσύρεστε, κλείνεστε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και ασχολείστε με τα δικά σας τα προσωπικά, τα ψυχολογικά, αυτά που δε βγαίνουν εύκολα στην επιφάνεια. Και η νέα Σελήνη αφορά κοινά οικονομικά και δάνεια, και στο τέλος της ημέρας, “πάνω χέρι, κάτω χέρι, τίνος είναι πάνω-πάνω;”

Λέων

Λίγο ακόμα τρέξιμο με τη δουλειά, συνεχίζετε να κυνηγάτε χρόνους. Προσοχή στις 10 του μήνα κάποιες ευκαιρίες που φαίνονται δελεαστικές και είναι εύκολο να παρασυρθείτε. Υπάρχει εύνοια ωστόσο. Φως σε προβληματισμούς και ανησυχίες σε θέματα σχέσεων, κυρίως πως εσείς λειτουργείτε μέσα σε αυτές!

Παρθένος

Οι μέρες 6 και 7 πιο βοηθητικές και γειωμένες. Ωστόσο, όλη την εβδομάδα, η έννοια και η σκέψη σας αφορά σε δουλειά και υγεία, τα αγαπημένα σας θέματα. Νέα ξεκινήματα με το πως θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε την καθημερινότητά σας πλέον. Ένας νέος τρόπος να οργανωθείτε; Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ζυγός

Ο μήνας είναι preview των αλλαγών που ακολουθούν και ιδιαίτερα αυτή η εβδομάδα ρίχνει φως στον έρωτα, στα παιδιά, στην αγάπη και την αποδοχή όχι μόνο από τους άλλους αλλά από τον ίδιο σας τον εαυτό, στη χαρά της ζωής. Όχι δεν είναι … παιδική χαρά, όταν είσαι μέσα, αλλά είναι μια καλή προσομοίωση για όσα ακολουθούν.

Σκορπιός

Επιμένετε να κοιτάτε τα πεπραγμένα με εμμονή και ένταση. Τάση να συνδέσετε το παρελθόν και το παρόν. Μια χαρά όσο το κάνετε με ειλικρίνεια και συνείδηση. Νέα Σελήνη στο σπίτι σας, στην οικογένειά σας, μέσα στην ψυχολογία. Νέα αρχή, νέα εκκίνηση, σε ένα περιβάλλον πιο υπόγειο, πιο σκορπίσιο, σας δίνει δύναμη για το restart.

Τοξότης

Από τις 5 Φεβρουαρίου, επικοινωνείτε τις ανάγκες σας – προσοχή, οι εντάσεις και ο ηλεκτρισμός δεν λείπουν!-, μετακινείστε, συζητάτε, διαπραγματεύεστε. Εκφράζετε την επιθυμία να βγάλετε έξω ένα νέο εαυτό μέσω της σύνδεσης με τα αδέρφια, τους γείτονες, τους συγγενείς; Αλλαγή στον τρόπο μετακίνησης, στο αυτοκίνητο ή στη συσκευή του τηλεφώνου.

Αιγόκερως

Όλη την εβδομάδα η έννοια και το άγχος είναι στα έσοδα-έξοδα. Επιπλέον, συζητάτε, διαπραγματεύεστε για χρήματα και ακίνητα. Βλέπετε τι αξίζει πραγματικά και πως θα ανεβάσετε το επίπεδο στη διαβίωσή σας. Η νέα Σελήνη ανοίγει για εσάς το παράθυρο προς τα έσοδα και πως θα τα συντηρήσετε.

Υδροχόος

Αρκετά έντονη από την έναρξή της η εβδομάδα. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο με τα τόσα πολλά για τα οποία τρέχετε, ήδη! Καλείστε να βρείτε την αντικειμενικότητα μες την υποκειμενικότητα. Καλείστε να κάνετε νέες ενάρξεις με έναν τρόπο έξω από εσάς, πλέον, γειωμένα και ρεαλιστικά!

Ιχθύες

Έντονη ψυχολογικά στη διαχείριση η εβδομάδα. Αντιμέτωποι με φόβους και ανασφάλειες. Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και προηγούμενες συμπεριφορές, είναι μια ευκαιρία να παρατηρήσετε, να αναγνωρίσετε και να απαλλαγείτε ή να ενισχύσετε, αναλόγως πως και εάν σας βοηθούν.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ