Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 29/1 έως 4/2/2024

Τώρα κάνετε τη σκληρή δουλειά, ξεχορτάριασμα και όργωμα για να φέρετε την κάθαρση μέσα σας. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 29/1 έως 4/2/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Ένα απαιτητικό διάστημα το οποίο αναδεικνύει μια εσωτερική ανάγκη για εξισορρόπηση. Εξέλιξη εαυτού, εξέλιξη σχέσεων, αντιπαραθέσεις με νόημα, όχι για να επιβληθείτε. Συνειδητοποιείστε πράγματα και καταστάσεις και πως θα κινηθείτε το επόμενο διάστημα. Παρατηρήστε τα όλα, μη … γαβγίζετε μόνο!

Ταύρος

Αν και φαίνεστε αρκετά μουδιασμένοι από όσα προηγήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, ευκαιρία με τη δράση σας να επιβεβαιωθείτε, να διασφαλίσετε κεκτημένα σε όλα τα επίπεδα. Ευκαιρία να εξασφαλίσετε την πολυπόθητη ηρεμία και ασφάλεια. Εξισορρόπηση μεταξύ ύλης και πνεύματος.

Δίδυμοι

Δημιουργική περίοδος, όσο περνάτε στη δράση και δε μένετε μόνο στα λόγια. Ανακαλύπτετε τη σοφία, την ωριμότητα. Μετά από τις προκλήσεις, έρχονται τα καλύτερα, εύνοια. Ωστόσο, τώρα κάνετε τη σκληρή δουλειά, ξεχορτάριασμα και όργωμα για να φέρετε την κάθαρση μέσα σας.

Καρκίνος

Νεύρα, αλλά και ξεκαθαρίσματα και κλυδωνισμοί στις σχέσεις. Ίσως για εσάς είναι η πιο προκλητική περίοδος. αλλά και η μεγαλύτερη ευκαιρία. Κλιμακώστε εντάσεις, με νόημα, μην το ξεχνάτε. Όχι λόγω ανασφάλειας. Βγείτε από τη ζώνη της ασφάλειας. Διεκδικείστε αποφασιστικά.

Λέων

Έχετε την ικανότητα να βάζετε Χ στο παρελθόν και να προχωράτε με θάρρος μπροστά. Έχετε χτίσει και συνεχίζετε να χτίζετε ένα ιδεολογικό υπόβαθρο. Καρυκεύετε με αποφασιστικότητα και γενναιότητα το όραμα για να εμπνεύσετε και τους άλλους. Η δουλειά δε λείπει, αλλά και αυτή τη φέρνετε στα μέτρα σας!

Παρθένος

Αποτεφρώνετε κάθε τι παλιό και παρελθοντικό για να κάνετε χώρο για την καινούρια σας ζωή. Αυτό δημιουργεί και μια… καταθλιψούλα; Τρέχετε από εδώ και από εκεί για να κάνετε όλα όσα πρέπει. Επενδύσεις υλικές όσο και συναισθηματικές βλέπετε πως αποδίδουν. Βρίσκετε νέες λύσεις σε παλιά θέματα!

Ζυγός

Όλα όσα για τα οποία γκρινιάζετε είναι μπροστά σας και καλείστε εσείς να αναλάβετε δράση, πρωτοβουλία, ευθύνη. Ο ιππότης στο άσπρο άλογο δε θα έρθει, ούτε τώρα, ούτε ποτέ. Ο ιππότης είστε εσείς. Ανεβάστε τον τόνο, ηγηθείτε του εαυτού σας και των άλλων, σπάστε τα δεσμά της ανοχής.

Σκορπιός

Πολλά εργαλεία, πολλή δύναμη, πολλές ευκαιρίες, -για τα οποία έχετε ιδρώσει το προηγούμενο διάστημα-, τώρα έρχεται η ώρα να αναγνωριστείτε, να επιβραβευθείτε. Οι παρελθούσες καταστάσεις εξακολουθούν να πυροδοτούν φόβους, αλλά εσείς ξέρετε πλέον ότι αυτά είναι περασμένα-ξεχασμένα.

Τοξότης

Έχετε ανάγκη περισσότερο την ευελιξία και τον αυθορμητισμό παρά τον όποιο φανατισμό και υπερβολή σας κρατάει δέσμιους. Πριν γίνετε επικριτικοί, καλείστε να δείτε πρώτα τη δική σας … καμπούρα. Μην χαώνεστε, ξεκαθαρίστε την ταυτότητά σας και ξεχωρίστε. Είστε μοναδικοί!

Αιγόκερως

Η νευρικότητα, ο ανταγωνισμός και η παρόρμηση ενισχύουν τη μαχητικότητα και την αυτοπεποίθηση θετικά, παρά αρνητικά. Κάντε και συναισθηματικά μια επανεκκίνηση, δεν είστε μόνο το επάγγελμά σας και η … ατσαλάκωτη σας εικόνα. Εξισορροπείστε προσωπικό και κοινωνικό προφίλ.

Υδροχόος

Ευκαιρία να ανακαλύψετε τη γείωση και τον ρεαλισμό. Ευκαιρία να αφήσετε τις μεγαλεπήβολες ιδέες στην άκρη. Ευκαιρία να γίνετε πιο εγωιστές σε προσωπικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις. Και σίγουρα η συνειδητοποίηση πάντα βοηθάει. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ιχθύες

Όσοι έχετε δουλέψει, τώρα βλέπετε τους πρώτους καρπούς της προσπάθειας αυτής και τις συνθήκες να αλλάζουν. Επιδείξετε με θάρρος και πρωτοβουλία τις αξίες σας. Κλείστε στο χρονοντούλαπο τους φόβους. Συνεχίστε τη δουλειά, πειθαρχήστε, be present!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ