Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 18/3 έως 24/3/2024

Η σεληνιακή έκλειψη του Μάρτη θα αλλάξει ισορροπίες ρίχνοντας άπλετο φως σε σχέσεις και συνεργασίες. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 18/3 έως 24/3/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Αυτή η εβδομάδα εγκαινιάζει μια σημαντική περίοδο της χρονιάς ιδιαίτερα για εσάς. Ανάγκη για εγωκεντρισμό, όχι με την εγωιστική μόνο διάσταση. Βάζετε τον εαυτό σας στο κέντρο και όλες τις σημαντικές σας σχέσεις σαν μια διάσταση των επιλογών σας. Φόρτιση μπαταριών, δυναμισμός, πρόοδος και ευημερία.

Ταύρος

Μια εβδομάδα η οποία ξεκινάει με πολλή ευαισθησία, διαίσθηση, ακόμα και ανάγκη για φυγή. Τονίζονται ακόμα περισσότερο τόσο πρακτικά ζητήματα και βήματα τα οποία πρέπει να κάνετε, αλλά και εσωτερικές διεργασίες, υποσυνείδητες. Επίσης, δίνετε έμφαση σε θέματα εκτίμησης και αξιολόγησης στο σύνολο.

Δίδυμοι

Σιγά – σιγά βγαίνετε από το τούνελ. Ανοίγεστε πάλι, μετά από ένα προκλητικό διάστημα, σε φίλους, σε ομάδες, σε κοινότητες. Βλέπετε συνεργασίες, βλέπετε τη σύνδεση με την ευρύτερη κοινότητα, βλέπετε… το μέλλον! Τα εργαλεία και οι ευκαιρίες βρίσκονται στα χέρια σας! Κάντε stand out να δείτε που στοχεύετε.

Καρκίνος

Παράλληλα με τα υψηλά επίπεδα ευαισθησίας και διαίσθησης, αυταπάρνησης και ονειροπόλησης, η καριέρα, το status, και γενικότερα το πως σας βλέπουν οι άλλοι, έχουν τεράστια επίδραση αυτή την εβδομάδα. Κάντε μια σύνθεση, με κατεύθυνση το μέλλον, αρχίστε να δράτε με γνώμονα πως βλέπετε τη ζωή.

Λέων

Πέρα από τις εσωτερικές, βαθιά ψυχολογικές, μεταμορφωτικές διεργασίες, αναδύεστε. Βρίσκεστε ήδη στην επόμενη πίστα η οποία μιλά για διεύρυνση, σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια, επιμόρφωση, άνθρωποι από το εξωτερικό, ακόμα και χόμπι, τα οποία σαν ανοίγουν τη διάθεση. Και ευκαιρίες για λεφτά!!!

Παρθένος

Μετά από κάποιες διαψεύσεις και απογοητεύσεις από σχέσεις τις οποίες πρέπει να προσέξετε στην αρχή της εβδομάδας, αρχίζετε να έρχεστε σε επαφή με εσωτερικές, μεταμορφωτικές, διεργασίες. Αρκετά πιο ευαίσθητα θέματα, ζητήματα ψυχικής υγείας θα σας απασχολήσουν, αλλά και πιο πρακτικά, οικονομικά, δικά σας και του συντρόφου.

Ζυγός

“Θα ‘ναι σαν να μπαίνει άνοιξη!”, είτε σας απασχολούν αλλεργίες και ψυχοσωματικά, είτε αισθάνεστε έτοιμοι να βάλετε τους σημαντικούς ανθρώπους απέναντί σας. Ξεκαθαρίσματα, συζητήσεις, συμβόλαια, δεσμεύσεις. Η ανανέωση είναι σε όλα τα επίπεδα, ολική επαναφορά, με στόχο την ισορροπία.

Σκορπιός

Αρκετά προκλητική εβδομάδα με κεντρική ιδέα και τελικό στόχο την ευεξία. Τώρα τρέχετε με υποχρεώσεις και καθήκοντα. Όλα τα μικρά και τα μεγαλύτερα τα οποία αφορούν στο πρόγραμμα και την καθημερινότητα. Άσκηση, διατροφή, υγιεινή, δίαιτα, υγεία. Προσέχετε για έχετε, και ανεβαίνει και η ψυχολογία.

Τοξότης

Ανεβασμένη εβδομάδα, παρά τα ψυχολογικά ταρακουνήματα στην αρχή της. Χαρά, αισιοδοξία, χαλαρότητα, συνειδητοποίηση, με στόχο την αυτο-πραγμάτωση. Εγωκεντρισμός και νόημα, εγωκεντρισμός,, χωρίς εγωισμό. Συν τοις άλλοις, σκέψεις για διακοπές, αλλά και τα παιδιά και ο έρωτας σας ανεβάζουν κι άλλο!

Αιγόκερως

Από πλευράς σας, η εβδομάδα τονίζει μια ανάγκη να κλειστείτε, να βρεθείτε κοντά σε δικούς ανθρώπους, στην οικογένεια. Εσωστρέφεια με νόημα και σκοπό τη συνειδητοποίηση, με σκοπό την προσωπική ανάπτυξη και την ψυχολογική αυτο-εκτίμηση. Δυνατή εβδομάδα να ξεκαθαρίσετε μέσα σας πράγματα, τα οποία σύντομα θα βγάλετε και… έξω σας.

Υδροχόος

Φίλοι, επικοινωνίες, ταξίδια, εκδρομές, μετακινήσεις είναι το επίκεντρο αυτή την περίοδο που μόλις ξεκινάει. Έχετε ανάγκη να κάνετε λεκτικά -όχι μόνο θεωρητικά- ξεκαθαρίσματα με σαφήνεια με τους άλλους. Θέματα με τα αδέρφια στην επιφάνεια. Θεματάκια με τις μετακινήσεις και το μεταφορικό μέσο.

Ιχθύες

Πέρα από την ευαισθησία και την ανάγκη για ονειροπόληση και φυγή, με όποιο τρόπο στην αρχή της εβδομάδας, αρχίζετε να βάζετε τα πράγματα σε μια τάξη. Τι έχω, τι αξίζω, τι θέλω να αποκτήσω για να ανέβει η αυτο-εκτίμησή μου; Οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν και από άποψη εσόδων και επενδύσεων.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 18/3 έως 24/3/2024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ