Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 15/4 έως 21/4/2024

Και η εβδομάδα αυτή του Απρίλη συνεχίζει με την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Επιστροφές προσώπων, συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 15/4 έως 21/4/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Αρκετά δυναμική εβδομάδα ξεκινάει, κρύβοντας εκπλήξεις σε όλα τα επίπεδα. Η αυτοπεποίθηση αρχίζει να ανεβαίνει. Δώστε προσοχή σε… ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες που πιθανόν να εμφανιστούν, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Διατηρήστε την ψυχραιμία και αξιολογήστε κάθε πληροφορία που λαμβάνετε.

Ταύρος

Η κατάσταση μιλάει για και ζητάει απελευθέρωση. Επαγγελματικές ευκαιρίες, γνωριμίες από το… πουθενά με ανθρώπους οι οποίοι θα προωθήσουν τα σχέδιά σας. Αναγνώριση από υψηλά ιστάμενους ή έστω συνειδητοποιήσεις από εσάς τους ίδιους για το ποιοι είστε και που στοχεύετε. Έλκετε ανθρώπους και αποκτήματα.

Δίδυμοι

Έχετε μια ιδιαίτερη ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να διερευνήσετε παλιά τραύματα, καταστάσεις που σας πλήγωσαν, να ασχοληθείτε με εσωτερικές, υποσυνείδητες, παρασκηνιακές προκλήσεις που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τον ίδιο σας τον εαυτό. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία και δώστε ευκαιρία για θεραπεία στον εαυτό σας.

Καρκίνος

Συμμαχία και εύνοια προκύπτουν μέσα από το κοινωνικό πλέγμα, τα social, τους φίλους. Πιθανόν και έρωτας! Το ξαφνικό και το αναπάντεχο μιλάει για ευκαιρίες -και οικονομικές!- οι οποίες δημιουργούν τη συνθήκη για την επερχόμενη επέκταση σας . Βρίσκετε την αλήθεια σας και συνάμα έρχεται το μέλλον μπροστά σας.

Λέων

Ευκαιρίες και προκλήσεις εμφανίζονται με σκοπό την απελευθέρωση και την επέκτασή σας. Ευκαιρίες που εμφανίζονται είτε μέσα από τον κοινωνικό ιστό, είτε από τη δουλειά. Δυσκολίες και καταπίεση του παρελθόντος τώρα γίνεται το γόνιμο έδαφος για να ανθήσετε. Προσοχή σε υπερβολή, υπεροψία, οργή.

Παρθένος

Γεμάτοι ενέργεια, υγεία, αυτοπεποίθηση, έχετε τη δύναμη να καταφέρετε τα πάντα, να σπάσετε τα δεσμά των πρέπει και των ψυχαναγκασμών σας. Επέκταση και συνειδητότητα μέσα από εμπειρίες, σπουδές, ταξίδια, ιδέες, δασκάλους. Επέκταση και σε στόχους, προκλήσεις με σκοπό να διευρύνετε τον ορίζοντά σας.

Ζυγός

Οικονομικά ευκαιρίες και εύνοια μέσα από δάνεια, ρυθμίσεις, διατροφές, κληρονομιές, χρήματα τρίτων, χρήματα του συντρόφου ή του συνεργάτη. Ευκαιρίες που αφορούν στη διαχείριση τέτοιων πόρων και θεμάτων. Επέκταση, δέσμευση ή αποδέσμευση από χρέη, υποχρεώσεις και κοινά αποκτήματα. Εκεί βρίσκετε τη θεραπεία και την ανταμοιβή!

Σκορπιός

Η ευκαιρία είναι ακριβώς απέναντί σας και σας έλκει και σας προκαλεί. Η ευκαιρία εμφανίζεται με τη μορφή μιας κατάστασης, ενός ανθρώπου, με σκοπό κάτι να σπάσει, να σας απελευθερώσει. Προσοχή η κατάσταση μπορεί να αφορά και την υγεία σας! Εξέλιξη, ωρίμανση, συνειδητοποίηση, μέσα από ξαφνικές και απροσδόκητες καταστάσεις.

Τοξότης

Ο εργασιακός χώρος και η καθημερινότητά σας κρύβει εκπλήξεις για εσάς. Ξαφνικές αλλαγές που αφορούν είτε το χώρο, είτε το αντικείμενο. Την όποια υπερβολή κάντε την αυτοπεποίθηση και δώστε ώθηση στον εαυτό σας, μέσα από συνήθειες, άσκηση, διατροφή, για καλύτερα αποτελέσματα, τόσο στην ψυχική, όσο και στην σωματική υγεία. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως

Έρωτας και παιδιά και αυτο-πραγμάτωση. Ευκαιρίες και εύνοια εμφανίζονται από το πουθενά με σκοπό να κάνουν τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή ακόμα πιο γλυκά. Τεράστια αυτοπεποίθηση και μια κινητήριος δύναμη που δε σας σταματά. Ανακαλύπτετε, συντονίζεστε με το κέντρο σας, βρίσκετε και βιώνετε την αλήθεια σας.

Υδροχόος

Νιώθετε την ανάγκη να βγείτε από το κουκούλι σας σε ψυχολογικό επίπεδο. Είστε εσείς και οι αναπάντεχες, ξαφνικές προκλήσεις του σκληρού κόσμου έξω, απέναντί σας. Θέματα με την οικογένεια, το σπίτι, την πατρική περιουσία, απογόνους, όλα σας δίνουν μια πρόκληση και μαζί μια ευκαιρία για να προχωρήσετε στο επόμενο level.

Ιχθύες

Ευκαιρίες μέσα από την επικοινωνία σας και τη σύνδεση με τα αδέρφια, τους φίλους, ή κάποια … τυχαία γνωριμία. Ευκαιρία να αλλάξετε τον αέρα σας και να ανανεωθείτε. Ο αέρας της φρεσκάδας προκύπτει και μέσα από συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα. Αποτίναξη από περιορισμούς και πεποιθήσεις. Προσοχή σε βιασύνες!!!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ