Rodial: μια μάρκα υψηλής τεχνολογίας και καινοτόμου περιποίησης

Τάση στο skincare που αλλάζει τα δεδομένα! Rodial: μια μάρκα υψηλής τεχνολογίας και καινοτόμου περιποίησης.

Η Rodial ιδρύθηκε στο Λονδίνο, το 1999 από την επιχειρηματία και πρώην beauty editor Μαρία Χατζηστεφανή. Είναι στοχευμένα προϊόντα που προσφέρουν άμεσα και μακροχρόνια οφέλη. Η Μαρία συνεργάστηκε με κορυφαίους make-up artists διασημοτήτων και συνειδητοποίησε ότι υπήρχε στην αγορά ένα κενό στην περιποίηση της επιδερμίδας που θα ικανοποιούσε όλες τις προσδοκίες της.

Αξίζει να ανακαλύψεις την πλήρη σειρά των προϊόντων Rodial ΕΔΩ που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει και θα καλύψει τις στοχευμένες ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Αν θέλεις να δώσεις ενέργεια και να αφυπνίσεις το δέρμα σου θα χρησιμοποιήσεις το Snake Serum O2 .

Ο ορός Snake συνδυάζει πεπτίδια σύσφιξης του δέρματος προσφέροντας ενυδάτωση στην επιδερμίδα με οξυγόνο και υαλουρονικό οξύ για ανανεωμένη εμφάνιση. Βοηθά στην εξομάλυνση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Ο ορός αυτός λοιπόν συμπληρώνει τέλεια την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίηση προσώπου παρέχοντάς της εντατική φροντίδα! Μη ξεχνάς μέσα στην εβδομάδα ένα peeling προσώπου είναι αυτό που θα προετοιμάσει άριστα την επιδερμίδα σου για το ορό και συνέχεια για την κρέμα.

Ταυτόχρονα όμως με την περιποίηση του προσώπου μη ξεχνάς και την ανάγκη περιποίησης του σώματός σου!

Με τα υπέροχα προϊόντα περιποίησης από το Organic Shop θα ανακαλύψεις έναν κόσμο γεμάτο ευεξία και πλούσια αρώματα!

Φυσικές συνθέσεις που στηρίζονται σε οργανικά έλαια, βούτυρο καριτέ και φυσικό μετάξι είναι έτοιμες να αναδείξουν την πιο λαμπερή σου όψη. Τα προϊόντα της Organic Shop διαθέτουν πιστοποίηση ICEA και δεν περιέχουν συνθετικά αρώματα ή χρωστικές, σιλικόνες και θειικά άλατα.

Η περιποίηση του προσώπου αλλά και του σώματος είναι μια διαδικασία αγάπης προς τον εαυτό μας. Δεν πρέπει να την ξεχνάς ούτε και να την αμελείς όσο δύσκολη και πιεστική και αν είναι η καθημερινότητά σου!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ