Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 27/5 έως 2/6/2024

Η εβδομάδα αυτή σας βάζει σε σκέψεις σε σχέση με τις προσδοκίες σας από τη ζωή. Εξετάζετε κατά πόσο τα ιδανικά σας εξυπηρετούν εσάς ή τους άλλους. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 27/5 έως 2/6/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Η εβδομάδα αυτή σας δίνει μεγάλη ώθηση σε σχέδια και προσδοκίες για το μέλλον, αλλά ταυτόχρονα σας δείχνει και τον τρόπο να τα κατακτήσετε. Σας γεμίζει με ορμή να ανακαινίσετε, να αναπλάσσετε και να ξεκαθαρίστε ό,τι παλιό δε δουλεύει για εσάς, και μαζί σας εξοπλίζει με εργαλεία για να τα καταφέρετε.

Ταύρος

Αναζητάτε το συλλογικό καλό μέσα από τη δικό σας μετερίζι. Ώθηση, έμπνευση και θετικές αλλαγές λαμβάνουν χώρα. Επαγγελματικά, αξιακά -ηθικά και οικονομικά-, βρίσκετε τρόπο να σκεφτείτε, να διαπραγματευτείτε, να ορίσετε στους γύρω τι και πως θα το πετύχετε. Έμφαση σε συναλλαγές.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα εξαιρετικά προωθητική για στοχοθεσία. Η προσωπική σας παρακίνηση κάνει δουλειά και σας βάζει σε διαδικασία εξέτασης όλων των λεπτομερειών, σκέπτεστε πιο έξυπνα, γίνεστε πιο ευέλικτοι στην εξεύρεση λύσεων. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε ένα μεγάλο στόχο, παρά να πηδάτε από τον ένα στον άλλο.

Καρκίνος

H εβδομάδα δίνει το τέμπο για τον υπόλοιπο μήνα και σας παρακινεί να βρείτε μέσα σας τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα συναισθήματα, τους πόρους, υλικούς και όχι. Έρχεστε σε επαφή με τις κρυφές πτυχές του εαυτού σας. Έχετε τάση να αποσυρθείτε, να διαλογιστείτε, παρά να συνδεθείτε με τους άλλους.

Λέων

Η εβδομάδα αυτή σας βάζει σε σκέψεις σε σχέση με τις προσδοκίες σας από τη ζωή. Εξετάζετε κατά πόσο τα ιδανικά σας εξυπηρετούν εσάς ή τους άλλους. Συζητάτε για ιδέες, ανταλλάσσετε απόψεις, συνδέεστε με ομάδες και φίλους, όλα αυτά για να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και πως θα τους κατακτήσετε.

Παρθένος

Η επαγγελματική ζωή είναι ο πρωταρχικός σας στόχος αυτή την περίοδο. Όλα περιστρέφονται γύρω από δημόσιες σχέσεις, στάτους, αλλά και εξειδίκευση -τεχνικές, σπουδές- που θα σας κάνουν καλύτερους. Χωρίς να λείπει το… χαρτομάνι, αλλά και η επικοινωνία, οι διαπραγματεύσεις, κινείστε με σκοπό προς πάσα κατεύθυνση.

Ζυγός

Από ξεκίνημα η εβδομάδα σας δίνει τα φόντα να προωθήσετε τους στόχους που αφορούν την επέκτασή σας στη γνώση, αλλά και σε βιωματικές εμπειρίες. Ασχολείστε με νομικά θέματα, το εξωτερικό, το ευρύτερο συγγενικό πλαίσιο. Θέλετε να ανοιχτείτε μέσα από ιδέες στους άλλους, στον κόσμο.

Σκορπιός

Επιζητάτε την εσωστρέφεια, να στραφείτε μέσα σας και να αναλογιστείτε την αλήθεια σας. Ένα εποικοδομητικό διάστημα βαθιάς σκέψης το οποίο αφορά και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα, αλλά και πρακτικά, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που αφορούν στα οικονομικά, δάνεια, ρυθμίσεις, διατροφές.

Τοξότης

Η καλύτερη περίοδος για να ξεκαθαρίσετε τα ζητούμενα σας στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, σύντροφο και συνεργάτες. Εξηγήστε, συμβουλευτείτε, συζητήστε με τους άλλους τις δυσκολίες, τις δεύτερες σκέψεις. Στο τραπέζι όλα, συμβόλαια, διαπραγματεύσεις, δεσμεύσεις, υπογραφές.

Αιγόκερως

Και αυτή η εβδομάδα θέλει το 100% του μυαλού σε ενεργοποίηση. Πνευματική δουλειά, προσοχή σε λεπτομέρειες, σχεδιασμός, με σκοπό το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Εξηγήστε χωρίς να κριτικάρετε και στους συνεργάτες σας όλα αυτά που σκέπτεστε. Προσοχή και σε θέματα υγείας, δικά σας ή του κατοικιδίου.

Υδροχόος

Μια εβδομάδα που σας εμπνέει και συνδέει το προσωπικό όραμα με το συλλογικό καλό. Ευκαιρία να σκεφτείτε και να αποτυπώσετε με λεπτομέρεια κάθε τι με στόχο την αυτο-πραγμάτωση. Χρόνος και διάθεση να παίξετε και να επικοινωνήσετε με τους οικείους, κυρίως με τα παιδιά και με τον ερωτικό σύντροφο.

Ιχθύες

Επιθυμία να κρυφτείτε ή να αποσυρθείτε, αυτή η εβδομάδα σας δίνει την ευκαιρία να συνομιλήσετε με το μέσα σας και να εξετάσετε τις δικές σας ανάγκες. Το μυαλό και το συναίσθημα συμβαδίζουν με σκοπό να τα εκφράσετε με σαφήνεια και λεπτομέρεια. Επίσης, ευκαιρία για συζητήσεις με γονείς, ή για θέματα του περελθόντος.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ