Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 24/6 έως 30/6/2024

Οι επαφές που θα έχουμε αυτό το διάστημα μπορεί να είναι ανανεωτικές, να έχουμε ευχάριστες ειδήσεις και εκπλήξεις, να βρούμε λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 24/6 έως 30/6/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Έπειτα από συναισθηματικές εκρήξεις με την πανσέληνο, προετοιμάζετε το έδαφος για να σκεφτείτε σοβαρά τις επόμενες σας κινήσεις. Πρακτικότητα, σοβαρότητα και πειθαρχία είναι τα δυνατά σας χαρτιά για να δομήσετε το μέλλον.

Ταύρος

Στρατηγική, σοβαρότητα και πρακτικότητα σε θέματα που αφορούν τους μελλοντικούς στόχους, αδέρφια, φίλους αλλά και κομμάτια της δικής σας έκφρασης. Επίσης συζητήσεις με σκοπό την αναβάθμιση του μεταφορικού σας μέσου.

Δίδυμοι

Λεφτά και επαγγελματικά δε σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Είναι μια καλή εβδομάδα να κάνετε το extra mile, ειδικά πάνω σε κομμάτια που αισθάνεστε ανεπάρκεια, άλλα και να πάρετε τη συμβουλή ενός ωριμότερου ανθρώπου.

Καρκίνος

Με οργανωτικότητα και ακρίβεια, αποφασίζετε να δουλέψετε πάνω σε μελλοντικά σχέδια. Προτιμάτε να ασχοληθείτε μόνοι και να μην εκδηλωθείτε στους άλλους, αν δεν αισθάνεστε 100% ασφαλείς. Σοβαρότητα, μια χαρά.

Λέων

Μια ιδιαίτερη εβδομάδα, κατά την οποία θα μπορούσατε να δώσετε έμφαση σε πνευματικότητα και μεταφυσική. Αυτές μπορούν να σας δώσουν κλειδιά… να ξεκλειδώσετε θέματα τα οποία αφορούν και στα κοινά οικονομικά!

Παρθένος

Αναζητάτε μια σταθερή και σίγουρη βάση στο κομμάτι σχέσεις και συνεργασίες, και αυτό να αντικατοπτρίζεται έξω, στον κοινωνικό ιστό, στα σόσιαλ… Οι συζητήσεις φαίνεται να μην τελειώνουν ποτέ, αλλά τις απολαμβάνετε!

Ζυγός

Εργασία και… χαρά; Ευκαιρία να ασχοληθείτε γειωμένα και μετρημένα γύρω από πράγματα που αφορούν την καθημερινότητα και τα επαγγελματικά σας. Να τα δείτε και να τα μελετήσετε υπό το πρίσμα της σοβαρότητας.

Σκορπιός

Ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα πίσω αυτή τη φορά και να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, να δείτε τον κόσμο από μια άλλη οπτική. Δε χρειάζεται πάντα να τρέχετε πίσω από διάφορα. Εξίσου παραγωγικό είναι και να μην κάνετε… τίποτα!

Τοξότης

Είναι η ώρα τώρα να σκεφτείτε σοβαρά γύρω από τη συναισθηματική και ψυχολογική σας κατάσταση, να αναζητήσετε λύσεις και τρόπους να βοηθηθείτε. Μετάλλαξη, διαχείριση, δύναμη, παρελθούσες συμπεριφορές, όλα τροφή για σκέψη.

Αιγόκερως

Μια εβδομάδα που σας δίνει εργαλεία να λειάνετε τις σχέσεις σας, αλλά και να δείτε μια άλλη οπτική ως προς αυτές. Σκέψεις πολλές, σκέψεις σοβαρές και άλλες τόσες συζητήσεις. Υπάρχει βοήθεια γύρω σας, αναζητήστε τη!

Υδροχόος

Η σοβαρότητα των σκέψεων αυτής της εβδομάδας για εσάς αφορά στα οικονομικά, στα τρέχοντα, στο κατοικίδιο, σε θέματα υγείας, που πρέπει να κάνετε. Ασχοληθείτε χωρίς να φοβάστε για τίποτα!

Ιχθύες

Εβδομάδα που κρύβει δώρα στον έρωτα και τη διασκέδαση για εσάς. Ακόμα αν και αυτά πρέπει να τα κάνετε με μέθοδο, με πρόγραμμα, το τελικό αποτέλεσμα, το δώρο αυτό της ξεκούρασης και της χαλαρότητας παραμένει.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ