Marlo Morgan -ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ-

Σήμερα, που όλοι προβληματιζόμαστε με την καταστροφή του περιβάλλοντος και μιλούμε για την σωτηρία του πλανήτη, έρχομαι να σας προτείνω ένα βιβλίο που, νομίζω, χρειάζεται να διαβάσει ο κάθε ένας μας και με τη σειρά του να το προτείνει και σε άλλους.

Είναι μια αληθινή ιστορία που βίωσε η ίδια η συγγραφέας Μάρλο Μόργκαν, όταν διέσχισε την Αυστραλιανή έρημο ακολουθώντας μια ομάδα Αβορίγιδων. Οι ιθαγενείς αυτοί της Αυστραλίας, μετρούν ένα πολιτισμό 50.000 χρόνων και ζουν σε τέλεια αρμονία με τη φύση, συνειδητά απομονωμένοι από τους άλλους ανθρώπους.
Η Μάρλο Μόργκαν έκανε μαζί τους ένα ταξίδι τεσσάρων μηνών περίπου, περπατώντας ξυπόλυτη 2.250 χιλιόμετρα, χωρίς προμήθειες, επιβιώνοντας από ένστικτο και βαθιά γνώση της φύσης. Όταν έφτασαν στον προορισμό τους, είχε ήδη αποκτήσει ένα θησαυρό γνώσεων και εμπειριών, είχε αναθεωρήσει πολλές απόψεις και εκτιμήσεις για τον τρόπο ζωής της ίδιας και των άλλων… πολιτισμένων ανθρώπων και τελικά ήρθε σε επαφή με  ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

Αυτό το Μήνυμα περιμένει κι εσάς στο τέλος του βιβλίου του οποίου ο τίτλος είναι ακριβώς αυτός.   «ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ»

Καλές αναγνώσεις και…

Ε π α ν έ ρ χ ο μ α ι .

«Δεν είναι πολύ αργά να σώσουμε τον κόσμο μας από την καταστροφή, αρκεί να αντιληφθούμε ότι όλα τα ζωντανά πλάσματα αποτελούν τμήμα της ίδιας ενότητας».

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σωστά! και θεωρώ πως τα βαθύτερα και σημαντικότερα μηνύματα προέρχονται από αληθινές ιστορίες! Σε φιλώ και σε ευχαριστώ που πέρασες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ