Ένα διακοσμητικό λουλούδι στο χεράκι – guest post @ toftiaxa.gr

Ο καιρός άκρως ηλιόλουστος και εμάς μας έπιασε η τάση να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε λουλούδια!
Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε ένα εύκολο αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό λουλούδι το οποίο μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά σας! Εμείς το προχωρήσαμε και λίγο παρακάτω φτιάχνοντας και ένα παιδικό χεράκι για να το κρατά!
Την κατασκευή την παρουσιάσαμε αυτή την εβδομάδα στο toftiaxa.gr

Θα χρειαστούμε δέκα δίσκους ντεμακιγιάζ, ένα συρραπτικό, έναν μαρκαδόρο, κόλλα, ψαλίδι, ένα ρολό από χαρτί υγείας, μολύβι και ταινία διακοσμητική. Για την κατασκευή ακολουθούμε συγκεκριμένα βήματα που θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες. Σχετικά με την διακόσμηση όμως, θεωρώ υπάρχουν πολλές επιλογές!

mommyjammi flower hand1

Τσακίζοντας του δίσκους και αφού τους συρράψουμε γεμίζουμε το έναν δίσκο ντεμακιγιάζ γύρω γύρω όπως δείχνει στην φωτογραφία. Μη ξεχάσετε να στερεώσετε και μια κορδελίτσα, εμείς στο τσακ το θυμηθήκαμε!

Εύκολη και διασκεδαστική κατασκευή με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Σας γλυκοφιλώ και Καλή μας Άνοιξη και επίσημα!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λέω εγώ ότι χρησιμοποιώ καμιά φορά αναπάντεχα υλικά για τις κατασκευές μου αλλά κι εσύ δεν πας πίσω. Πόσο όμορφο έγινε… τέλειο! Φιλιά και καλή εβδομάδα Μαίρη μου!

  2. Σε ευχαριστώ θερμά καλή μου Christina!!!! Στις παιδικές κατασκευές προσπαθώ να χρησιμοποιούμε όσο πιο απλά υλικά γίνεται και κυρίως…να τα έχουμε σπίτι μας. Σε φιλώ και εύχομαι μία όμορφη εβδομάδα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ