Πόσο μου αρέσει να χαζεύω τα μικρά της μπαλαρινάκια αν και φέτος είναι κατά δύο νούμερα μεγαλύτερα σε σχέση με πέρσι για εμένα θα είναι πάντα τα ίδια μικροσκοπικά μπαλαρινάκια!

Προφανώς και ανήκω στην κατηγορία των μαμάδων που νιώθει περηφάνια ακόμα και για το κάθε τι μικρό που πετυχαίνει το καμάρι της και φυσικά έχει γεμίσει ήδη αυτά τα 4 χρόνια με ένα σωρό κουτιά αναμνήσεων που έχουν μέσα ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας. Μέχρι και ταλαιπωρημένες σαλιάρες!

Σήμερα λοιπόν ξεκινάμε την σχολική μας χρονιά με το μπαλέτο μας. Πρώτη ημέρα στο μάθημα και ένας έντονος ενθουσιασμός από μαμά και κόρη! Οι περιγραφές τις τόσο έντονες για το ότι θυμόταν όλες τις κινήσεις που έδειχνε η δασκάλα και πως πλέον δεν είναι μωρό, ακούει και ακολουθεί. Ένας ενθουσιασμός από την ίδια για τις ικανότητές της και για την πρόοδό της ακόμα και στο τομέα της συγκέντρωσης. Πολύ σημαντικό κατόρθωμα για ένα 4χρονο.

collage-1441440558905.jpg

Όλα αυτά ήταν αρκετά για να μου θυμίσουν ξανά ότι μεγαλώσαμε κατά ένα χρόνο.
Ω ναι είναι αλήθεια!

Καλή μας χορευτική χρονιά λοιπόν!

 

 

You May Also Like

6 comments

Avatar

Καλή σας χορευτική χρονιά!! Είναι τόσο ομορφες οι μικρές μπαλαρίνες με το κότσο τους και τα τούλια που είναι τόσο σοβαρές τις ώρες που χορεύουν!! Τελικά όλα τα κοριτσάκια, γενιές τώρα, περνάνε αυτό το στάδιο :)) Πολλά φιλιά!!

Μαρία Λιόντου

Σε ευχαριστούμε Ελεάνα μου! Το περάσαμε είναι γεγονός αυτό το στάδιο και μπορώ να πω μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο το ξεπεράσαμε….

Avatar

Αγαπώ τις μικρές μπαλαρινούλες! Μα είναι τόσο γλυκά τα κοριτσάκια, με τις στολές τους, τα μαλλάκια τους πιασμένα σε κότσο, πολύ, πολύ χαριτωμένα! Μαράκι σου εύχομαι να την καμαρώνεις πάντα! Πολλές πολλές επιτυχίες…άντε και σε πρίμα μπαλαρίνα! φιλιά

Μαρία Λιόντου

Σε ευχαριστούμε Μαράκι μου! Το αστείο είναι ότι τώρα μου ζητά καράτε… Μα ΤΙ σχέση έχει το ένα με το άλλο δεν το γνωρίζω…!

Avatar

Είναι γλύκες οι μικρές μας οι μπαλαρίνες ειδικά η Κωνσταντίνα σου με αλογοουρά τα μαλλιά ξεχωρίζει! Σας εύχομαι καλή σχολική χρονιά κι όλα να πάνε καλά, το πιστεύω, θα γίνει μια εξαιρετική χορεύτρια αν το θελήσει! Αλήθεια, τι θα ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει;

Μαρία Λιόντου

Σε ευχαριστώ Μίλτο για τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου! Χορεύτρια θέλει να γίνει…μα τι πρωτότυπο θα συμπληρώσω για κοριτσάκι της ηλικίας της!

Leave a Reply

Your email address will not be published.