Θέλω να γίνω παιδί

Θέλω να γίνω ξανά παιδί, να μπορώ να ονειρεύομαι, να με ταξιδεύει η φαντασία μου, να ενθουσιάζομαι ασυνάρτητα και να χάνω την αίσθηση του χρόνου…

Θέλω να γίνω πειρατής, να κουρσεύω και να τιθασεύω τις θάλασσες και να σου διηγούμαι τις περιπέτειες μου.

Έχω ξανά την ευκαιρία να το κάνω ίσως όμως σε σημαντικά μικρότερο βαθμό αλλά έχω την δυνατότητα ακόμα… χέρι χέρι με το παιδί απέναντί μου που δεν είναι τελικά απέναντι αλλά μέσα μου ξεκινώ διάλογο ξανά και γινόμαστε φίλοι από την αρχή! Τον πλησιάζω και με πλησιάζει ξανά! Δειλά, με φόβο αλλά και με ενθουσιασμό!

Όπως μου είπε μια ατάκα μία αγαπημένη μου φίλη σήμερα… εάν δεν μπορείς να μένεις μόνος με τον εαυτό σου τότε δεν είναι καλός σου φίλος…

Για πάμε ξανά να βρούμε αυτό το παιδί, αυτόν τον καλό μας φίλο… γιατί αν το καλοσκεφτείς με αυτόν γεννιόμαστε και με αυτόν πεθαίνουμε. Ο ένας και μοναδικός αληθινός υπέροχος φίλος, ο εαυτός μας!

selflove…

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόλις είδα ότι είσαι γεννημένη 16 Ιουνίου… και έτσι εξήγησα αυτή την ταύτιση σπόψεων που έχω μαζί σου σε ορισμένα θέματα… αρκεί να σου πω πως σε μια δοκιμή που έβαλα παλιότερα όταν σχεδίαζα το blog είχα βάλει το ίδιο header… τελικά όμως άφησα να βγει προς τα έξω η πιο girly και παραμυθένια πλευρά μου! Εγώ είμαι γεννημένη 9 Ιούνη… η αισιοδοξία και η παιδικότητα κυλούν μέσα μας!!!

  2. Α οκ πες μου έτσι 9 Ιουνίου χεχεχεχε! Αχ…παιδικότητα, αυθορμητισμός, αγάπη, ρομαντισμός, αισιοδοξία, κέφι, ζωντάνια, όρεξη για ζωή… Αυτά είμαστε! Το όνομα του blog σου "Νεράιδες και Δράκοι" ειλικρινά το λάτρεψα και εννοείται το έχω προσθέσει στο my ♡ blogs and sites!!!!!

  3. Με αρκετή αγάπη προς τον εαυτό σου θα γίνει Γιώτα μου…θέλει χρόνο, πίστη, υπομονή και επιμονή… Τίποτα δεν είναι εύκολο από μόνο του έτσι δεν είναι;! Σε ευχαριστώ που πέρασες!!!

  4. Μαρακι μου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα κ από εδώ! Πολύχρονη να είσαι πάντα με πολλά πολλά χαμόγελα! Σε φιλώ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ