Πασχαλινό αυγό φελιζόλ με αυτοκόλλητα

Αυγό φελιζόλ στο οποίο κολλάνε αυτοκόλλητα τα μικρά σας και το μετατρέπουν πανεύκολα και διασκεδαστικά σε ένα πασχαλινό διακοσμητικό αυγό! Τι πιο διασκεδαστικό για ένα μικρό παιδί; Μετά το ελεύθερο “μπογιάτισμα” όπως αποκαλώ την παιδική ζωγραφική (προσχολικής ηλικίας), είναι τα αυτοκόλλητα!

pasxalina-ayga-me-aytokolita-2-mommyjammi

Τα υλικά μας: αυγό φελιζόλ, πασχαλινά αυτοκόλλητα ξυλάκια και βελουτέ σύρμα. Αφήστε τα υλικά στο παιδί και με μια μικρή καθοδήγηση αφήστε το να αυτοσχεδιάσει! Χωρίς προετοιμασία, ούτε κόπος το μικρό σας ζουζούνι θα απασχοληθεί ευχάριστα και θα νιώσει υπερήφανο για την δημιουργία του!

pasxalina-ayga-me-aytokolita-3-mommyjammi

Ένα ξυλάκι και λίγο βελουτέ σύρμα εάν θέλετε το πασχαλινό αυγό ή αυγά σας να να τοποθετηθούν σε κάποιο δοχείο. Εμείς το τοποθετήσαμε παρέα με τα πασχαλινά μας παπάκια καθώς και την πασχαλίτσα! Ένα γυάλινο βαζάκι από μαρμελάδα, γεμισμένο με χάρτινο χορταράκι και μια κορδελίτσα σε φιόγκο.

pasxalina-ayga-me-aytokolita-4-mommyjammi

Για τα παιδιά η κάθε κατασκευή και χειροτεχνία είναι υπέροχη, όταν αυτή προέρχεται από τα δικά τους χεράκια! Σκοπός δεν είναι η τελειότητα σκοπός είναι η χαρά, η δημιουργία και η ενθάρρυνση του παιδιού!

Σας γλυκοφιλώ!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σκοπός είναι η χαρά, η δημιουργία κι η ενθάρρυνση του παιδιού!!!
    Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ