Φτιάχνουμε μολυβοθήκη για το παιδικό γραφείο!

Οι μολυβοθήκες για το παιδικό γραφείο ποτέ δεν είναι αρκετές! Ίσως θα έλεγα και για το γραφείο των ενηλίκων όταν έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη στα μολύβια και τα στυλό. Φτιάχνουμε μολυβοθήκη για το παιδικό γραφείο! Είναι μια απλή κατασκευή με ελάχιστα υλικά που είχα την χαρά και την τιμή να την υλοποιήσω στην Έκθεση Χειροτέχνικα 2016!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

Φέτος παρευρέθηκα στην έκθεση Χειροτέχνικα όχι μόνο ως επισκέπτρια, αλλά είχα τη χαρά μαζί με τα αγαπημένα blogs Παιχνιδάκι και Νεράιδες και Δράκοι, να παρουσιάσουμε παιδικές κατασκευές. Η ομάδα “Παιδί μου” στο Facebook, βρέθηκε στο Crafty Kids Corner! Χορηγός για τις κατασκευές μας ήταν τα Public. Με όλα τα υλικά και δωράκι για τα παιδάκια.

ftiaxnoume-molybothikh-gia-to-paidiko-grafeio-mommyjammi14

Ο χώρος όμορφα στολισμένος έτοιμος να υποδεχτεί τα παιδάκια και να ξεκινήσουμε τις χειροτεχνίες μας! Ετοιμάσαμε το τραπέζι για να υποδεχτούμε τους μικρούς crafters! Τα υλικά για τη χειροτεχνία μας ήταν: *κραφτ χρωματιστά χαρτόνια, *κόλλα, *ψαλιδάκι, *ματάκια, *σύρμα βελουτέ πίπας, *συραπτικό, *μαρκαδόροι, *μικρά ξύλινα μανταλάκια. Όλα αυτά τα υλικά, που χρησιμοποιήσαμε στα παιδικά εργαστήρια, τα βρίσκει κανείς στο μεγάλο τμήμα Stationary των Public

ftiaxnoume-molybothikh-gia-to-paidiko-grafeio-mommyjammi12

Το δείγμα της μολυβοθήκης μας στο κέντρο για να βλέπουν τα παιδάκια ποιο θέλουμε να είναι το τελικό μας αποτέλεσμα. Όλα τα υλικά απλωμένα έτοιμα για χρήση!

ftiaxnoume-molybothikh-gia-to-paidiko-grafeio-mommyjammi7

ftiaxnoume-molybothikh-gia-to-paidiko-grafeio-mommyjammi8

Είχα σχεδιάσει στα χαρτόνια τα δύο σχήματα που θα έπρεπε τα παιδάκια να κόψουν με το ψαλιδάκι τους. Ορθογώνιο παραλληλόγραμμο και ένα κύκλο. Με το που κάθισαν στο τραπέζι τα παιδικά χεράκια ανέλαβαν δράση!

ftiaxnoume-molybothikh-gia-to-paidiko-grafeio-mommyjammi2 ftiaxnoume-molybothikh-gia-to-paidiko-grafeio-mommyjammi3 ftiaxnoume-molybothikh-gia-to-paidiko-grafeio-mommyjammi4

ftiaxnoume-molybothikh-gia-to-paidiko-grafeio-mommyjammi5

Υπέροχο συναίσθημα, υπέροχη αίσθηση να δουλεύεις με παιδάκια…

Τα ψαλιδάκια πήραν φωτιά και το καθένα χωριστά έβαλε τον καλύτερό του εαυτό! Αφού κόψαμε το ορθογώνιο παραλληλόγραμμο και τον κύκλο τα κολλήσαμε μεταξύ τους συνθέτοντας τη βάση.

Όμορφες παιδικές δημιουργίες άρχισαν να εμφανίζονται η μία μετά την άλλη!

ftiaxnoume-molybothikh-gia-to-paidiko-grafeio-mommyjammi6

Στην συνέχεια σειρά είχαν τα ματάκια, ζωγραφίσαμε τα μουσουδάκια και φτιάξαμε και τα αυτάκια για τις κουνελο-μολυβοθήκες μας! Χαριτωμένες και φτιαγμένες από τα παιδικά χεράκια!

ftiaxnoume-molybothikh-gia-to-paidiko-grafeio-mommyjammi9 ftiaxnoume-molybothikh-gia-to-paidiko-grafeio-mommyjammi10 ftiaxnoume-molybothikh-gia-to-paidiko-grafeio-mommyjammi13

Στο τέλος του κάθε εργαστηρίου, το κάθε παιδάκι εκτός από την κατασκευή του, έπαιρνε και μια τσαντούλα με ένα δωράκι από τα Public! Το δικό μας Μεγάλο Ευχαριστώ για τη δική τους συμμετοχή!

ftiaxnoume-molybothikh-gia-to-paidiko-grafeio-mommyjammi11

Οι μολυβοθηκες μας! Η κατασκευή στο blog! ???? #mommyjammi #momcrafter #momblogger #crafts #kidsroom #diy #diyer #μολυβοθηκη #χειροτεχνία #χειροτεχνικα2016

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης ????MommyJammi???? Maria Liodou ???? (@mommyjammi.gr) στις

 

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ημασταν και εμεις εκει και φτιαξαμε κ 2 υπεροχες μολυβοθηκες! περασαμε φοβερα κουκλες και σας ευχαριστουμε 🙂

  2. Πολύ όμορφη και πρωτότυπη κατασκευή! Να σε ρωτήσω κάτι, το bazaar που διοργάνωσες μαζί με άλλες 2 Blogger φίλες σου είχε επιτυχία και ήρθε αρκετός κόσμος;

  3. Μπράβο σας Μαρία μου, πολύ καλή δουλειά έκαναν τα παιδάκια σας! Χαριτωμένες οι κουνελομολυβοθήκες σας! Εγώ δεν μπόρεσα να παρευρεθώ γιατί είχαμε πάρτι εκείνη την ημέρα…πολύ θα ήθελα να σας δω κι από κοντά! φιλάκια

  4. Αγαπητέ Μίλτο καλησπέρα. Δεν ήταν bazaar αλλά η έκθεση Χειροτέχνικα και φυσικά δεν την διοργανώσαμε εμείς αλλά συμμετείχαμε στα crafty kids. Πήγε πολύ καλά και η εμπειρία ήταν εξαιρετική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ